«Jeg våkner opp blid som ei lerke, men når jeg titter i speilet ser jeg bare ei sur gammel kjerring»,
sa kunden når hun kom inn til oss.

«Kan dere hjelpe meg, slik at jeg ser ut som jeg føler meg? Jeg er livredd for å se behandlet ut, så det må være naturlig og ikke synes!»

Behandling av sur munn er et av de vanligste områdene vi får spørsmål om å hjelpe til med.
De fleste av oss ønsker å se blide og fornøyde ut, og det er selvfølgelig irriterende når aldringen skaper et heng akkurat her!

Hva kan man gjøre for å behandle sur munn?

For et optimalt resultat, kreves det oftest en kombinasjonsbehandling med Restylane og toksin.

Første besøk i september 2017: Kunden syns hun har sur munn, og føler det påvirker eget humør og også hvordan andre opplever henne. Kosmetisk sykepleier, Linda Hamer Johansen, hos Signaturklinikken i Lillestrøm bestemmer sammen med kunde å behandle volumtap ved søkk i munnvikene ved det første besøket.

Det er benyttet 1,0 ml Restylane Volyme med PIX`L i marionette linjene (sure munnviker) . Pris 2990,-.

Umiddelbar stor forskjell, uten at noen kan påpeke hva som er gjort (uten å se før og etter bildene da…). Kunden ble veldig fornøyd og imponert. Resultatet vil etter noen uker også bli enda litt bedre, ettersom Restylane tiltrekker og holder på fuktighet, slik at de små linjene i området som er «løftet» også vil bli mindre fremtredende. Kunde fikk beskjed om at resultatet kan forbedres ytterligere med en toksin behandling, men at vi sammen skulle vurdere dette på kontroll etter 2 uker.

På kontroll:
Kunden er meget godt fornøyd med resultat. Begge sidene av munnen er nå mer symmetriske, og kunden har ikke lenger sur munn.
Kunde opplyser om at hun fikk et lite blåmerke på høyre side etter behandling, som varte et par dager før det forsvant (det kan skje, og skyldes at man har truffet en kapillæråre, som forårsaker en liten indre blødning – ikke farlig).  Kunden ønsker å følge anbefalingen om også å behandles med toksin, slik at muskelaktiviteten som trekker munnvikene ned reduseres noe (pris 1990,-).
På grunn av sterk muskelaktivitet fordeles toksin i Depressor angulis Oris + Orbicularis Oris + Mentalis.
Forskjellen i redusert muskelaktivitet sees tydelig på før og etter (tatt etter 3 uker) bildene.

Avsluttende kontroll i oktober 2017: Meget godt resultat. Kunden er svært fornøyd, og tillater at vi kan publisere denne casen, slik at flere kan bli klar over de muligheter man har for behandling av sur munn.

Kunden vil om 6 måneder kommer tilbake for vedlikeholdsbehandling av marionette linjene (sure munnviker). Les mer om Restylane og varighet i tidligere case.

Beautyblogg logoby Marianne