del2

Her kommer enda flere «nicknames» som brukes når man har operert seg eller behandlet seg så mye at man har fått visse særegne karaktertrekk.
De benyttes oftest for å “beskrive” dårlig utførte kosmetiske behandlinger!

Les om «Duck Face» «5 min.før» og «Monkey Butt» her  Del 1. Vet du hva de betyr? her.

NR.1  «Lion Face» eller «Catface»

Dette uttrykket blir brukt når man har fått for mye volum under øyne og i kinn, så man mister det menneskelige utseende og heller likner mer på et kattedyr.
Sositetsdamen Jocelyne Wildenstein har blitt verdenskjent for sitt katteansikt.
Les hva du må se etter når du skal velge din behandler her.

9lionface

Nr.2 «Jack Nicolsen» , «Mr. Spock» eller «Devil Eye».

Er et tydelig resultat på en dårlig behandling.
Dette kan skje vis man bare blir behandlet i den sentrale panneregionen, slik at muskulaturen over brynene trekker disse opp.
Regel nr 1: Gå til en autorisert behandler, som har god dokumentasjon på sin erfaring og kunnskap. Da vil det være en veldig liten sannsynlighet for at dette kan skje!
Dette er ofte en svært vanlig nybegynner feil.
Les hva du må se etter når du velger en behandler her.

NB! Selv om de ulike kallenavnene henviser til en dårlig behandling, kan en erfaren og dyktig behandler på anatomi/muskelforståelse bruke sin kunnskap til å heve øyenbrynet på en diskrè og god måte.
Dette er faktisk en av mine favoritt behandlinger! Det gir meg akkurat det «lille løftet»!

devil

Nr. 3 «Frozen face»

Dette har nok de fleste hørt om, og er en av grunnene til flere av oss synes det fortsatt er skremmende med Botulinumtoksin (btx).
Dette henger også igjen fra tidligere år, når btx “slo igjennom” på det kosmetiske markedet på 90 tallet.
Da satte man kun btx med en teknikk og dosering.
I dag har behandlerne fått mer kunnskap og erfaring, og de har lært at man må tilpasse behandlingen individuelt ut i fra kunden sitt behov og muskelmimikk.
Velger man en behandler med liten erfaring og dårlig kompetanse kan man fort bli “feilbehandlet” med for store doser eller feil teknikk/ injeksjonspunkt.
Ikke mye moro, ettersom det eneste man kan gjøre er å vente til at effekten avtar. Da var det kanskje ikke så lurt å spare noen hundrelapper allikevel….

Avkreft alle dine myter ved botulinumtoksin behandlinger! Les mine tidligere caser: Myter om btx, sant eller ikke? DEL 1 og Myter om btx, sant eller ikke? DEL 2.

frozen

 

 

Beautyblogg logoby Marianne