Selv etter snart 10 år er fortsatt min favorittbehandling mot linjer og rynker i ansiktet behandling med Restylane skinbooster.

Dette er en behandling som gir fantastiske resultater (som også er svært godt dokumentert)!
Behandlingen forbedrer hudstrukturen betraktelig, ved at den tilfører fuktighet og strammer opp/ gir huden spensten tilbake.

Hva kan man forvente av behandlingen?

Huden blir mer:

 • SPENSTIG
 • VITAL
 • FUKTIG/ HYDRERT
 • MINDRE MARKERTE LINJER
 • MYKERE HUD
 • MINDRE PORER

Det er akkurat dette vi ønsker når vi vil forbedre huden vår!
Ingen kan heller konkret peke på hva som er gjort, bortsett fra at vi både ser og føler oss mye freshere. 

Restylane skinbooster er en tålmodighetsbehandling. Det tar fra 4 til 9 måneder før de synlige hudforbedringene synes, men det er verdt både tid og penger.
Nedenfor ser du før og etter bilde av en kunde etter 3 behandlinger over 9 måneders periode. Normal protokoll på Restylane Skinbooster er en behandling per måned over 3 måneder.
Total pris hos Signaturklinikken er 7000,- kr, men dette betales oftest i 3 omganger (Første: 2600,- Andre 2600,- kr og Tredje 1800,- kr).

Her ser du at de grove linjene i kinn har blitt mye mindre.
Fortsetter hun med vedlikeholdsbehandlinger i årene fremover, vil resultatet bli enda bedre over tid.

Viktig informasjon:

 • For gode resultater må behandler ha god kompetanse og erfaring med Restylane skinbooster produktene og de ulike teknikkene.
  Denne kunden er behandlet av autorisert Restylane behandler Linda Hamer Johansen på Signaturklinikken.
 • ALLE rynkene forsvinner IKKE!
 • Det erstatter ikke ansiktsløft.
 • Normalt må man gjennomføre 3 -5 behandlinger for optimalt resultat. Ikke avbryt etter 1 eller 2 behandlinger.
 • Behandlingene må vedlikeholdes hver 9-12 mnd. På denne måten holder du huden din hydrert fra innsiden, og opprettholder elastisitet glød.

Restylane skinbooster en en helt unik hudbehandling, som virkelig gir deg valuta for pengene.

SMÅ forandringer, men STORE forskjeller! Og ingen kan påpeke hva som er gjort!
Ovenfor ser du før og etter bilder av kunden forfra. Vi har også gjort en liten fuktboost av leppene med Restylane.

Hva er og hvordan fungerer Restylane skinbooster?
Restylane skinbooster  er fellesbetegnelsen på den tynneste gelen i Restylane familien. Restylane Vital og Restylane Vital light.


Med tiden forandrer hudens egenskaper seg – kollagen og elastiske fibrer forsvinner, og fordelingen og funksjonen til kroppens egen hyaluronsyre endres. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann, og i takt med at kroppen selv produserer mindre hyaluronsyre, blir huden tørrere, tynnere og mindre elastisk. En behandling med Restylane skinboosters handler derfor mer om hudpleie enn om korrigering. Men i motsetning til hudkremer som man påfører på hudoverflaten, arbeider Restylane skinboosters innenfra og ut. Restylane skinbooster injiseres rett under hudoverflaten med nål eller kanyle som vanlig Restylane, men er en mer flytende gel som fordeler seg i vevet.
Restylane skinbooster gjenoppretter fuktbalansen, forbedrer hudens struktur, fasthet, elastisitet og glød fra innsiden.
Det kan nesten høres ut som trolldom, men det er like naturlig som naturen selv. Vann skaper liv og gir forutsetninger for energi. Restylane er hyaluronsyre, som nesten er identisk med kroppens egen, og binder vann og hjelper huden med å langsomt gjenopprette balansen og styrken.
Når man øker fuktnivået under huden med Restylane skinbooster narres den til å tro at den er blitt yngre, og produksjonen av naturlig kollagen i området økes (ref. Kerscher 2008 og Gubanova 2015). Kollagenet starter en reparasjonsprosess. Huden får økt spenst, glød og elastisitet, og man kan tydelig se at den har fått en fuktboost.

Les også andre caser om Restylane skinbooster:

Restylane Skinbooster Hudforyngelse.
Jeg har blitt 5 år yngre.
Mia Gundersen deler sitt beste skjønnhetstips!
Hvordan få tilbake fukt & spenst.

 

Beautyblogg logoby Marianne