Hei, alle sammen. Nå er det lenge siden jeg har lagt ut et blogginnlegg, og det skyldes mange ting.
Beklager for en lang pause til alle mine faste lesere.

Men nå er jeg tilbake for fullt, og jeg gleder meg til å komme med mange nye spennende caser om produkter, behandlinger og oppdateringer om bransjen.

Hovedgrunnen til at jeg ikke har fått skrevet noe den siste tiden, er at jeg endelig fant de perfekte lokalene til å åpne klinikk (som jeg lenge har hatt en liten drøm om å oppfylle).

signatur

Jeg savnet å jobbe med kunder og gi god veiledning direkte til kunder.
Det er dette jeg elsker å gjøre.

Det var jo det min blogg også var ment å være. En kanal til kunder og forbrukere som var litt i villrede, men bloggen har også blitt godt lest av bransjefolk (noe som er veldig gøy).

Det å kunne ha muligheten til å arrangere «Beauty» kvelder, for å kunne inspirere og informere kunder om hud, anti-age, behandlinger og produkter har alltid vært noe jeg har drømt om lenge.
Dette har jeg endelig fått realisert i klinikken, med lokaler som er tilrettelagt for dette.
Vi har allerede gjennomført flere vellykkede arrangement sammen med gode samarbeidspartnere.

kunde

Klinikken vil også gi meg muligheter til å  teste behandlinger og produkter over lengre tid, i samarbeid med dyktige fagfolk i bransjen.
Jeg gleder meg til å kunne gi dere nye gode caser videre.

Har du noen ønsker om produkter eller behandlinger som jeg skal teste ut og skrive om, er det bare å sende forslag og ønsker til beautyblogg@icloud.com

Jeg må i dette innlegget takke alle i min familie, som har stått på dag og natt med malepensel og sparkel i 3 uker, og VI BLE FERDIGE. TAKK.
Jeg er også veldig glad for å ha en super kollega i Anette Kuvene, som er en rådyktig dame og også behandler på Signaturklinikken.
Jeg er så stolt av det nye teamet.

team
Er du mer nysgjerrig kan du lese mer her. www.signaturklinikken.no

Det er veldig viktig for meg at beautyblogg vil fortsette sitt arbeid med å skrive om hele bransjen, dyktige fagfolk, anbefale andre klinikker, produkter og behandlinger.
Jeg er personlig opptatt av å fremheve dyktige klinikker/ behandlere/ produkter og en seriøs bransje, og bloggen er IKKE noe utstillingsvindu for min egen klinikk.
Fremover vil jeg derfor fortsette å presentere andre gode og dyktige klinikker/behandlere.
Bransjen er tjent med å stå sammen, og sørge for riktig og god informasjon.

Jeg har dessverre vært litt i tvil om jeg skulle fortsette med min blogg, etter at jeg fikk flere advokatbrev fra leverandører som har reagerte på min «promotering» av ulike behandlinger eller som følte seg «uthengt». Det er tidkrevende og lite hyggelig, og jeg synes det er litt trist at man går til slike skritt fremfor å søke dialog.

Etter kjempestøtte fra dere lesere om at det jeg skriver om er viktig og etterspørsel etter nye innlegg, har jeg bestemt meg for å fortsette.
Vi trenger en ryddig bransje, og at kunder kan få en s
tørre forståelse av de ulike typer behandlinger og produkter som finnes der ute.

Det har vært mye fokus på bloggere og sponsing denne måneden, og jeg må si igjen:
Innlegg som har vært sponset, har vært og vil være tydelig merket i innleggene.

Alle mine caser er kun sponset med test produkter for testing til behandling. Dette for å kunne få riktig inntrykk av produkt og behandling over den tid man blir anbefalt.
Ingen innlegg er betalte! (utenom julekalender 2014, som var betalte innlegg – og var merket).

Beautyblogg er en informasjonsblogg hvor jeg forteller om mine erfaringer, samt deler andre eksperter og fagfolk sine kommentarer,erfaringer, råd og tips.

Det er igjen viktig å påpeke at dette er en personlig blogg skrevet av meg (det er ikke flere personer involvert, som flere har fått inntrykk av).
KUN meg og ikke minst alle ekspertene som har svart og hjulpet meg meg med mest mulig korrekt informasjon.

Jeg har fått noen «uvenner» på veien, men sånn er det alltid når man tørr å stå litt frem.

Ønsker alle en super fin uke.

Beautyblogg logo by Marianne