Nyhet i Norge:
Restylane Keyhole lips.
– Definerte, sensuelle og myke lepper, på en naturlig og subtil måte.

Restylane Keyhole lips

Det er mye nytt som kommer på skjønnhetsmarkedet hvert år!
Masse nytt som skal holde oss unge lenger, og som lover mer enn det forrige produktet.
De fleste tingene forsvinner fortere enn vi rekker å lese om neste nyhet, men innimellom kommer det ting som viser veldig gode resultater over tid, og som etter mange år slår ut i full blomst.

Det vi har sett de siste årene er at injeksjonsbehandlinger med Restylane har kommet for å bli, og bare øker i etterspørsel.
Les mer om dette i artikkelen til A-Magasinet i Aftenposten 15. november 2015 eller i bloggcasen Restylane – et langvarig forhold.

Økt kompetanse, erfaring og ikke minst forståelse av anatomi og utvikling av nye teknikker har virkelig gitt denne behandlingskategorien et betydelig løft de siste årene. Fokus på naturlige resultater har vel også sørget for at interessen for disse behandlingene har økt hos alle aldre.

Før påske var jeg med på en prelansering av en helt ny leppeteknikk i Norge:
RESTYLANE KEYHOLE LIPS.

Kylie Jenner lips
Det er sykepleier Julie Horne på Eger Skin Clinic i Oslo, som er frontfiguren for den nye teknikken. Hun har gjennom det siste året jobbet med ulike teknikker og Restylane produkter, og perfeksjonert det som lanseres som en ny leppeteknikk.

«Leppenes proposjoner er alfa omega», sier Julie.

Klinikk oslo restylane

Hun var rett og slett lei av «standardiserte lepper», og ville utvikle en teknikk med krav om større fokus på finesse og design. Inspirasjonen fant hun hos en klinikk i USA, men det har vært viktig å tilpasse teknikken til nordiske forhold, og ikke minst sørge for at den kler og kan lages på de aller fleste, uavhengig av alder og utgangspunkt.

«Det er nok ikke alle som ønsker like sensuelle lepper som Kylie generasjonen, og teknikken modereres etter hva man ønsker av resultat», forteller hun.
Husk også at leppene forsvinner litt med alderen (les mer om aldring av leppene her), så når man eldes er behandling av lepper mer en foryngende behandling enn en volumbehandling.

Kjendiser i alle aldere sverger til «keyhole lips»:

«De unge og hotte leppene»: (20 årene)
Kylie Jenner

Kylie jenner lepper

Bilde er hentet fra: http://media.vanityfair.com/photos/57c0836b684596f37987686a/master/pass/Kylie-Jenner-Responds-Augmented-Body-Rumors.jpg

«De sensuelle leppene»: (30-50 årene)
Eva Mendes

Eva mendes lepper

Bilde er hentet fra: http://www.aceshowbiz.com/news/view/00081886.html

«De subtile naturlige leppene»: (50 år +)
Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer lepper

Bilde er hentet fra: https://www.pkbaseline.com/wp-content/uploads/2016/06/pfeiffer_featured_photo_gallery-730×430.jpg


Hva er Restylane Keyhole lips?

Keyhole lips er definerte og sensuelle lepper, på en naturlig og subtil måte.
Leppedesignet kjennetegnes med at den har en liten åpning mellom øvre og nedre leppe, og at leppen ellers har fin finesse og form. Det handler med andre ord ikke mer om masse volum og lepper uten proporsjoner, men om diskre volum, kant og løft forteller Julie.
Restylane Keyholelips
Restylane Keyhole lips kan komme i forskjellige størrelser og fasonger, men felles er den lille åpningen sentralt på overleppen – nøkkelhull – keyhole.
Julie presiserer at kombinasjon av ulike teknikker er avgjørende for sluttresultatet, og ikke minst valg av riktig Restylane produkt til riktig leppe.
Ettersom Restylane har 5 ulike leppeprodukter kan man tilpasse svært individuelt, og faktisk også kombinere med ulike Restylane produkter i samme leppe.
Julie er veldig klar på at skal man oppnå det beste og mest naturlige resultatet bør man behandle leppene over tid. Først da får man virkelig muligheten til å jobbe med individuelt tilpasset design, og finjustert leppene ned til fingerspissene. Alt etter om kunden ønsker volum, definisjon, fukt og/eller mykhet.
Restylane Keyhole lips kan lages på de aller fleste og kler kvinner i alle aldre, spesielt utviklet for og med Restylane.

Innen kort tid vil Restylane Keyholelips være tilgjengelig på følgende klinikker:

Oslo: Eger Skin Clinic
Drammen: Kosmetisk sykepleier, Evelyn Hals
Lillestrøm: Signaturklinikken
Hamar: Medisinsk Hudklinikk, Sissel Busch
Ås: Vanitas
Bergen: Frøken Dings
Stavanger: Avea klinikken og Kari Elen Bjelland
Trondheim: ELA klinikken
Molde: Hudstudio
Kristiansand: Novelaklinikken
Arendal: Klinikk Arendal
Sandefjord: Klinikk Odden
Bodø: UNIK kosmetisk medisin
Tromsø: Mediva

instagram-Logo-PNG-Transparent-Background-download
#restylanekeyholelips
#keyholelips

 

Beautyblogg-logoby Marianne