Christie Birkley er en av verdens vakreste kvinner i en alder av 60 år.
signaturklinikken.no/beautyblogg vil vite hva hun har gjort?
Hva kan «oppskriften» være?

Christie Brinkley

Førbilde 2009 og etterbilde 2014 av Christie Brinkley.

Vi har spurt en av landets beste og mest profilerte kosmetiske ekspert innen injeksjoner med Botulinumtoxin/ Azzalure og Restylane, kosmetisk sykepleier Silje Austnes, om hva hun mener Christie Birkley kan ha gjort.

silje austnes

Kosmetisk sykepleier Silje Austnes.

Silje Austnes: «Det er ingen tvil om at denne damen har veldig gode gener, men hun har nok fått litt hjelp her og der for å holde seg så godt som hun gjør.
Hun har nok tatt jevnlige kjemiske peelinger for å holde huden jevn og stram, i tillegg til Botulinumtoxin/ Azzalure i panne/glabella/nese og øyne.
Det kan også se ut som hun har fått satt fillere i leppe og kinnben for å opprettholde volum i ansiktet.
Jeg tror også at hun har tatt en øyelokkplastikk, ettersom hun på de senere bildene har et mer våkent blikk og mindre slapp hud over øynene.
Med tanke på hennes alder vil det kunne være sannsynlig at hun også har tatt et lite midtansiktsløft, da hennes kjeveparti nesten er strammere på etter bildet enn førbildet, avslutter Silje.»

birkley

Beautyblogg er imponert av Christie sin utstråling, ungdommelighet og naturlige utseende. Hun er rett å slett råsexy!
Dette er, som Silje forteller, en kombinasjon av gode gener, sunn livstil med kosthold og trening, men også ekstremt dyktige behandlere.
En av nøkkelen til denne evige ungdommeligheten er at man klarer å holde den riktige balansen med å holde kinnene naturlige, samt haken og kjeven veldefinert, som vi ser med Christie Brinkley.
Hennes hake og kjeve er perfekt definert med utmerket utførelse og ingen slurv med dårlige injeksjoner eller overbehandlede områder.
«Less is more» er fulgt til punkt og prikke.

Les mer om hva du må tenke på når du skal velge behandler les her.
Månedens norske kjendis, rålekker
les her.
Forbukerttrender i 2014 les her.

 

christie birkley

Et resultat av gode behandlinger, trening og godt kosthold.

 

 

Beautyblogg logoby Marianne