Skuespilleren Sharon Stone har i snart 2 år frontet Restylane i en verdensomfattende kampanje for å sette fokus på naturlige resultater med varemerket. En av de største misoppfatningene som den estetiske bransjen sliter med er at mange fortsatt tror at man blir overbehandlet og seende unaturlig ut. Bruk av overdrevne før og etter bilder blant ulike aktører i bransjen har ikke gjort situasjonen bedre. Media har tidligere også elsket ekstreme «freakshow» som skapte stoppeffekt og økt salg, men de siste årene har selv media hatt fokus på naturlige resultater med Restylane. Les A-magasinet #46 i Aftenposten 13. november 2015.

Sannheten er oftest at man sjelden konkret kan se hva som er gjort etter en behandling med Restylane, bortsett fra at andre kan påpeke at man ser mer frisk og opplagt ut.
Hvem vil vel ikke det?
I kampanjen «Proof in Real Life» behandlet man 10 eneggede tvillingpar, hvor kun den ene tvillingen fikk individuelt tilpasset behandling med Restylane og Restylane Skinboosters.
Nedenfor finner du bilder av begge de eneggede tvillingene sammen, ett år etter at den ene tvillingen fikk behandling med Restylane.
Ser du hvem av de som har gjort behandling med Restylane? (Fasitsvaret finner du nederst i denne artikkelen).

Restylane Norge har også publisert et intervju med Sharon Stone, hvor hun forteller om sin egen erfaring med Restylane. Les hele saken her: Sharon Stone vil eldes med verdighet.

Spink_005_12_small_logo Saxby_092_09_small_logo Martin_384_13_small_logo Horner_018_06_small_logo Franklin_007_13_small_logo Curtis_442_15_small_logo Choi_124_10_small_logo Chen_081_07_fix_small_logo Beal_148_13_small_logo McCarthy_039_10_small_logo

Det var kanskje ikke så lett å se forskjell, eller hva?
Fasiten er i alle fall at tvillingene med farget tøy på seg er de som har fått behandling med Restylane. Ser du det nå?
Så kan man sikkert spørre seg da, hvorfor man skal benytte flere tusen kroner på en behandling ingen «ser»?
Svaret fra de kundene vi har på Signaturklinikken er i alle fall samstemt – «Nettopp derfor».

Takk til Galderma og Restylane for en fantastisk fin kampanje som avsluttes tirsdag 28. februar 2017.

Beautyblogg-logoby Marianne