Restylane/Filler


Restylane®
er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker og furer, framheve ansiktskonturer, forme eller gi deg fyldigere lepper, samt gjøre huden yngre.
Restylane produseres av legemiddelselskapet Galderma (et av verdens største dermatologiske selskaper).
Du bør velge Restylane dersom du kun ønsker det beste, og hvis du ønsker en skjønnhetsbehandling som er naturlig, trygg og skreddersydd til dine individuelle behov.
Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre-(HA)-filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien.

Les mer om Restylane behandlinger utført hos Signaturklinikken ved å trykke direkte
på bildene nedenfor:


Hudforyngelse
– Forbedre hudens spenst og struktur.

Restylane Skinboosters er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker Restylane Skinboosters fuktbalansen og gir huden bedre spenst, struktur og glød. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Skinboosters forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan blant annet brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning (bryst) og hender.

Les mer om Restylane Skinbooster behandling utført hos Signaturklinikken ved å trykke direkte på bildet nedenfor:

De vanligste behandlingene med Restylane er på:
• Linjen fra nesen til munnviken – nasolabial viken
• Lepper – forstørrelse eller leppekontur
• For å rette opp munnvik som henger ned – sur munn
• Forming av kinn og hake
• Oversiden på hender, decollète (bryst) og hals
• Hudforynging av ansiktet
• Sinnarynken mellom øynene
• Behandling av aknearr

De tre viktigste egenskapene er:

1. Restylane er under 1 % modifisert. Det betyr at Restylane er nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Noe som gjør at kroppen gjenkjenner produktet som sitt eget, og dermed lar det være i fred. Dette gir lang varighet og svært liten grad av betennelsesreaksjoner. Andre produkter på markedet har en modifisering fra 7 – 60 %, og da sier det seg selv hva som skjer.

2. Restylane har verdens største HA filler portefølje med vevstilpassede produkter med kontrollerte gelpartikkelstørrelser. Dette gir overlegen løftekapasitet, lang holdbarhet og ikke minst at produktet forblir på injeksjonsstedet. Hadde produktet bestått av tyntflytende gel, ville det fort bare forsvunnet ut i vevet, og resultat hadde blitt borte veldig fort. Samtidig har vi enda større mulighet til å velge akkurat riktig produkt til din hud og din indikasjon.

3. Sikkerhet og trygghet. Restylane har et unikt støtte- og opplæringsapparat for sine samarbeidspartnere, noe som selvfølgelig også er en stor trygghet for deg som kunde. Det kommer stadig flere kopiprodukter på markedet, som alle lover mer enn den andre. Utfordringen er at det er stor forskjell på teoretiske modeller og praktisk anvendelse. Det aller viktigste er at produktene er dokumenterte og trygge. Husk at man her sprøyter stoff inn under huden på mennesker. Da begynner man absolutt ikke å eksperimentere. Her er Restylane i en klasse for seg selv.

Hva er Restylane?

Verdens ledende dermale fyllstoff for hudforyngelse og estetisk korrigering av ansiktstrekk. Både sikkerheten og effekten av Restylane er klinisk dokumentert, og støttes av omfattende kliniske studier foretatt over 20 år og med over 40 millioner behandlinger. Restylane er det klare førstevalget for estetiske behandlere verden over, og er ansett som The Gold Standard innad i bransjen. Du som kunde bør forlange det beste, og dette er også årsaken til at vi på Signaturklinikken kun benytter Restylane.

Hva kan Restylane gjøre for meg?

Restylane finnes i flere varianter, som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt fra Restylane for deg. Våre autoriserte behandlere vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best. Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Restylane glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.

Hva er Restylane laget av?

Restylane er en gel basert på hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Gelen injiseres rett under huden, og gjenoppretter volum og strukturer uten å påvirke mimikk. Produktet gir umiddelbare og langvarige fordeler uten å være permanent, slik at du står fritt til å vedlikeholde virkningen.

Hva skiller Restylane fra andre hyaluronsyreprodukter?

Restylane er basert på Galdermas unike og patenterte NASHA™ og OBT™ teknologi, som gir Restylane-produktene noen helt unike egenskaper. Restylane er verdens mest dokumenterte hyaluronsyrefiller, og har også verdens bredeste produktportefølje.

Hva er forskjellen på Restylane og Botox/ Azzalure?

Restylane fyller ut rynker/furer eller tilfører volum i områder hvor man har tapt fylde. Restylane behandler de statiske linjene i ansiktet. Det vil si de linjene/ rynkene du har i ansiktet når du ikke benytter mimikk. Muskeldempende middel so Botox/ Azzalure injiseres i utvalgte ansiktsmuskler, og får muskelen til å slappe av. Dermed glattes rynker ut . Botox/ Azzalure behandler de dynamiske linjene i ansiktet. Det vil si de linjene/rynkene som oppstår i ansiktet når du benytter mimikk.
Bruk av Botox/ Azzalure er ofte forbundet med at kunde kan miste mimikk. Restylane fyller ut rynker/ furer, er naturlig og trygt og påvirker ikke mimikk. Det er viktig å understreke at behandling med Restylane og Botox/ Azzalure ofte kombineres for optimalt resultat. Konferer med en av våre behandler om hva som er best for deg.

Hvor lenge varer en behandling med Restylane?

En av de store fordelene ved Restylane er at effekten er langvarig, men ikke permanent. Varighet vil alltid være noe individuelt avhengig av indikasjon, hudtype, livsstil, alder, medisiner, kjønn osv. Etter den første behandlingen anbefales normalt oppfølgingsbehandling rundt hver 9–12 måned. Behandling av lepper varer normalt i 4-6 måneder. Mange opplever at varigheten er enda lenger, spesielt ved gjentagende behandlinger.

Hvordan foregår en behandling?

Etter en samtale om hva slags behandling du ønsker, injiseres små mengder Restylane i huden. Det tilfører derved fuktighet, struktur og naturlig volum som jevner ut synlige linjer, gir finere konturer eller fyldigere lepper.

Gjør behandling med Restylane vondt?

Dette er individuelt og avhengig av indikasjon og teknikk, men de fleste vil nok si nei.
Noen ønsker å påføre en enkel bedøvelseskrem på huden før behandling. Restylane leveres i tillegg både med og uten integrert bedøvelse, samt med spesialdesignede svært tynne nåler (29G).

Kan det være skadelig?

Restylane er naturlig med veldig lav risiko for bivirkninger. Det er en av de mest brukte og testede produktene i verden, med over 40 millioner behandlinger siden Restylane ble lansert i 1996. Man kan få små irritasjoner i huden etter injeksjon som forsvinner etter 1-2 dager. Leppeforstørrelser kan gi hovne lepper i noen dager. I noen få tilfeller kan det gi hevelser og blåmerker, som også forsvinner etter en kort stund. Sikkerhet og effekt av Restylane støttes av flere uavhengige, kliniske forskningsrapporter. SIKKERT, TRYGT OG NATURLIG er kjernebegreper når det gjelder Restylane.

Hvem bruker det?

Det varierer veldig hvem som ønsker en behandling med Restylane. Det kan være voksne som vil ha en hudforyngende effekt, eller de litt yngre som ønsker å forebygge rynker med Restylane. Noen ønsker bare å fylle ut sinnarynken eller nasolabial linjen (linjen fra nesen ned til munnen). Andre ønsker myke lepper eller mer volum, og det er et økende antall menn som bruker Restylane for å forbedre ansiktskonturene.

Hvor brukes Restylane?

Restylane er fleksibelt og kan brukes til å jevne ut linjer i ansiktet, få fyldigere lepper, forme ansiktskonturer og jevne ut ulike typer akne/ arr. Restylane kan også brukes på hals, decollète (bryst) og hender for å få en glattere hud.
Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet eller kontur. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Restylane kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

Hvor brukes Restylane mest?

De vanligste behandlingene med Restylane er på:
• Linjen fra nesen til munnviken – nasolabial viken
• Lepper – forstørrelse eller leppekontur
• For å rette opp munnvik som henger ned – sur munn
• Forming av kinn og hake
• Oversiden på hender, decollète (bryst) og hals
• Hudforynging av ansiktet
• Sinnarynken mellom øynene
• Behandling av aknearr

Hvor lenge virker det?

De fleste ser på det som en stor fordel at effekten av Restylane er langvarig, men ikke permanent. Det gir kontroll over eget utseende. Det er individuelt hvor lenge en behandling virker, og påvirkes blant annet av indikasjon, hudtype, livsstil, alder, medisiner, kjønn osv. Etter den første behandlingen anbefales normalt oppfølgingsbehandling rundt hver 9-12 måned. Mange opplever at varigheten blir lenger ved gjentagende behandlinger. Dette dokumenteres også i studier, og ved vår egen kliniske erfaring. Behandling av lepper varer normalt i 4-6 måneder. «Tear through» behandling (behandling under øynene) og øreflipp er eksempler på behandlinger hvor varigheten kan være 2 – 3 år.

Dersom jeg ikke ønsker å vedlikeholde behandlingen. Blir det verre enn før da?

Nei, snarere tvert imot. Studier og mangeårig erfaring viser at Restylane stimulerer/ hjelper kroppen til å produsere mer kollagen, så uansett vil det bli bedre enn utgangspunktet.

Hva er prisen for en behandling med Restylane?

Dette er individuelt, samt avhengig av indikasjon og tidligere behandling. Hos Signaturklinikken starter en behandling med Restylane (1,0 ml) på 2990,- kr og oppover. Vi tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjon med 3D hudanalyse, hvor du vil få forespeilet konkret pris og riktige forventninger.

Hva betyr autorisert Restylane-behandler?

Ordningen ble innført av Galderma 1. januar 2009, for å gi bransjen og behandlere som jobber med Restylane en bedre kompetansehevning og kvalitetsfølelse. Autorisert Restylane-behandler innebærer at personen har gjennomført og bestått både teoretiske og praktiske produkt- og injeksjonskurs i regi av Galderma, samt er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Som kunde kan du være sikker på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med original Restylane. Galderma gjennomfører i Norge over 40 ulike kurs i året for sine samarbeidspartnere. I tillegg kommer kurs og konferanser i utlandet. Kursene har ulike fokusområder innenfor teknikk, indikasjoner, anatomi, helhetsforståelse, komplikasjonshåndtering osv., samt ulike kompetansegrader. På Signaturklinikken benytter vi KUN autoriserte Restylane-behandlere. Disse innehar solid kompetanse og erfaring med bruk av Restylane og Azzalure.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker. Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd. Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.

Hva bør du passe på etter en behandling med Restylane?

Normalt sett kan man gjenoppta alt av aktiviteter rett etter behandling, men vi anbefaler allikevel følgende:
1. Ikke legg på sminke over injeksjonsstedet før etter et par timer. Årsaken er risiko for infeksjon.
2. Vent med hard fysisk trening til det har gått 24 timer. Årsaken er igjen å holde faren for infeksjon på et absolutt minimum.
3. Frem til den første hevelsen og rødheten er forbi, skal du ikke utsette det behandlede området for sterk varme (f.eks. solarium eller soling) eller streng kulde.
4. Hvis du bruker aspirin (acetylsalisylsyre) eller liknende legemidler, vær oppmerksom på at disse kan forsterke blåmerker og blødninger på stikkstedet.