Mange sliter med kraftig muskulatur mellom øyne som etter hvert vil danne den beryktede «sinnarynka», også kjent som «bekymringsrynken» eller «myserynken» om du vil. Kjært barn har mange navn, men disse folkelige uttrykkende er kun en beskrivelse på hvordan mange opplever denne rynken på seg selv eller andre. Alle ønsker å se opplagte og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene bidrar til at mange ofte ser slitne, eldre, «strenge», urolige, sinna eller irriterte ut.

I faglitteraturen beskrives området som glabella, primært bestående av musklene corrugator, depressor supercilii og procerus. Samtlige av disse musklene trekker ned og sammen, og skaper sinnarynken.

“Sinnarynken” er en naturlig del av vår ansiktsmimikk, enten ved at man “er sint” eller myser. Mange vil oppleve at denne rynken/linjen opptrer og blir mer fremtredende med årene, som en naturlig del av aldringsprosessen. Dette oppstår på grunn av gjentatte muskelkontraksjoner gjennom et langt liv, hvor det hos noen setter seg som en “statisk linje” i overhuden.
Sinnarynken kan man forebygge og behandle med toksin. Toksinet får musklene i det aktuelle området til å slappe av, og linjen vil avta og forhåpentligvis forsvinne helt med tid.
Det anbefales å begynne med denne behandlingen forebyggende, før linjen rekker å opptre.
Behandling av sinnarynken med toksin er en av de vanligste behandlingene vi utfører, som gir diskre og naturlige resultater. Fjerning av sinnarynken er en veldig rask og effektiv behandling. 

Les mer alt om sinnarynken her.

Når linjene setter seg føler mange de ser slitne og strenge ut.
Etter behandling av sinnarynken vil mange oppleve at de får ett mer våkent blikk.

Det er viktig å vite at forundersøkelse/ diagnose knyttet til behandling med toksin må utføres av vår ansvarlige lege i henhold til helsepersonell loven §4, og forskrift om legemiddelhåndtering §7, andre ledd. 

Anbefalte behandlinger

Ofte stilte spørsmål

Botulinumtoksin er en bakterie.

Botulinumtoksin stopper overføringen av nervesignaler fra nervecellene til musklene og forhindrer at musklene får beskjed om å trekke seg sammen.

Ja, det er et giftstoff, men i de dosene man bruker i en kosmetisk behandling ER DET IKKE FARLIG.

Det kan kanskje være greit å vite at når man på sykehusene bruker Botulinumtoksin for blant annet behandling av spasmer og skjeling på små barn, er dette 20 – 40 ganger større doser enn de kosmetiske dosene man benytter på behandling av en sinnarynke til en voksen person.

Behandling med botulinumtoksin er derfor ansett for å være en svært TRYGG, rask og forutsigbar behandling.

Alt er individuelt. Behandlingen består kun av noen få stikk, så behandlingen i seg selv er rask og ikke vond, men noen kan synes det er litt “ubehagelig” første gangen.

Man vil bli litt rød på injeksjonsområdene, men dette vil gradvis forsvinne etter få timer. Noen kan få lette blåmerker etter behandlingen, men dette er veldig sjeldent. Dette er en behandling med lite bivirkninger. Noen kan oppleve at øyelokket blir noe tyngre en periode etter behandlingen, men dette er forbigående. Hodepine samme dag er også vanlig.

Resultatet kommer etter 2-5 dager og endelig resultat vil være etter 14 dager. Varighet ca. 3 måneder.

Gravide eller ammende, ingen under 18 år, eller pasienter med alvorlige muskellidelser.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0