SkinPen

SkinPen™   eller CIT står for ”Collagen Induction Therapy” på engelsk.
På norsk kaller man det  Kollagen Stimulerende Behandling.

SkinPen™  kan brukes til rejuvenation, til målrettet behandling av ansiktsrynker og til behandling av akne- arr og strekkmerker. Det anbefales en kur på 4-6 behandlinger hver 4. uke.

Vi har alle kollagent vev i huden, men dessverre reduseres dette jo eldre man blir.
Huden blir slappere, mer gusten og linjer/rynker oppstår.
Dette er en helt naturlig aldersbetinget prosess.

Når man arbeider med SkinPen™  , er formålet å stimulere huden til selv å  danne nytt kollagen i underhuden – og man kan på den måten redusere linjer og rynker.

Skinpen microneedling

Hva brukes SkinPen til?

SkinPen™ kan brukes til rejuvenation, til målrettet behandling av ansiktsrynker og til behandling av akne- arr og strekkmerker.

Hvor ofte bør man behandles for best resultater?

Det anbefales en kur på 4-6 behandlinger hver 4. uke.

Hva er forkjellen mellom SkinPen og Microneedling?

SkinPen™   er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedle rullene.Pennen kan lett stilles inn på ønsket nålelengde for å behandle akkurat der man trenger det. Rundt øyne og på nese vil man behøve kortere nåler, mens man i kinn kan skru opp lengden pga tykkelsen på huden. 

Er det vondt?

Det er veldig individuelt.
Der huden er tynnest som panne og under øyne er oftest de områdene som kundene synes er mest vondt.

Hva skjer med huden under en SkinPen behandling?

Metoden virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikro hull i underhuden. SkinPen™ arbeider med et nålehode med 12 nåler, som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt.

Når hullene skapes, gir det samtidig tusenvis av ”kanaler” ned i underhuden – disse vil lukkes i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, ”stampes” ned i underhuden.
Denne metoden øker opptaket av de høykonsentrerte stoffene kraftig sammenlignet med andre metoder. Faktisk kan man oppleve at huden fylles såpass, at det ikke alltid er mulig å påføre en krem etter behandlingen.