Hårfjerning ansikt

Vi tilbyr voks av ansikt og bryn.
Signaturklinikken tilpasser riktig voks til hudtype og hårvekst.

Vi utfører voksing av:

· Overleppe
· Ansikt

Andre behandlinger

priser

Ofte stilte spørsmål

1. Restylane er under 1 % modifisert. Det betyr at Restylane er nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Noe som gjør at kroppen gjenkjenner produktet som sitt eget, og dermed lar det være i fred. Dette gir lang varighet og svært liten grad av betennelsesreaksjoner. Andre produkter på markedet har en modifisering fra 7 – 60 %, og da sier det seg selv hva som skjer.

2. Restylane har verdens største HA filler portefølje med vevstilpassede produkter med kontrollerte gelpartikkelstørrelser. Dette gir overlegen løftekapasitet, lang holdbarhet og ikke minst at produktet forblir på injeksjonsstedet. Hadde produktet bestått av tyntflytende gel, ville det fort bare forsvunnet ut i vevet, og resultat hadde blitt borte veldig fort. Samtidig har vi enda større mulighet til å velge akkurat riktig produkt til din hud og din indikasjon.

3. Sikkerhet og trygghet. Restylane har et unikt støtte- og opplæringsapparat for sine samarbeidspartnere, noe som selvfølgelig også er en stor trygghet for deg som kunde. Det kommer stadig flere kopiprodukter på markedet, som alle lover mer enn den andre. Utfordringen er at det er stor forskjell på teoretiske modeller og praktisk anvendelse. Det aller viktigste er at produktene er dokumenterte og trygge. Husk at man her sprøyter stoff inn under huden på mennesker. Da begynner man absolutt ikke å eksperimentere. Her er Restylane i en klasse for seg selv.

Verdens ledende dermale fyllstoff for hudforyngelse og estetisk korrigering av ansiktstrekk. Både sikkerheten og effekten av Restylane er klinisk dokumentert, og støttes av omfattende kliniske studier foretatt over 20 år og med over 50 millioner behandlinger. Restylane er det klare førstevalget for estetiske behandlere verden over, og er ansett som The Gold Standard innad i bransjen. Du som kunde bør forlange det beste, og dette er også årsaken til at vi på Signaturklinikken kun benytter Restylane.

Restylane finnes i flere varianter, som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt fra Restylane for deg. Våre autoriserte behandlere vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best. Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Restylane glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0
BEHANDLING PRIS
Voks ansikt kr 600
Voks overleppe / hake kr 250 / 300