Hårfjerning ansikt og kropp

Vi fjerner uønsket hårvekst raskt, effektivt og skånsomt både i ansikt og på kropp.
MERK: Vi tilbyr p.t. kun hårjerning med laser på vår avdeling i Oslobukta/ Bjørvika. 
Vi benytter Candela GentleLase Alexandrite (755 nm), som er ansett som en av markedets beste lasere for hårfjerning.
På våre andre avdelinger utfører vi kun hårfjerning med voks av overleppe og ansikt.


Permanent hårreduksjon med laser

Hår på kroppen er helt naturlig, men mange kvinner og menn ønsker likevel å fjerne hår permanent. Det kan være at man sjeneres eller plages av uønsket hårvekst, eller er gått lei av inngrodde hår, barbering, voksing og napping, og ønsker et mer permanent resultat.


Effekt og virkning
Med laser er det mulig å oppnå 70-90% permanent hårreduksjon. Resultatet vil variere fra person til person og avhenger av hudfarge, hårets tykkelse og farge, genetisk disposisjon for hårvekst, hormonell ubalanse, sykdommer og medisinering.
Har man en tilstand hvor det stadig dannes nye hårsekker, er det nødvendig med jevnlig etterbehandlinger for å opprettholde resultatet.

  • Mørkt hår mot lys hud er optimalt for hårfjerning.
  • Helt lyse, grå og rødlige hår er vanskelig å fjerne med laser, rett og slett fordi laserstrålen tiltrekkes til pigment (jo mørkere dess bedre), hvilket disse hårene savner.
  • Hva gjelder mørk hud inneholder denne hudtypen samme type pigment som hår/ hårrøtter, og det er større risiko for pigmentforandringer.

    Vi har allikevel god erfaring med hårfjerning på mørk hudtype, men det kreves ofte flere behandlinger og man oppnår ikke alltid like godt resultat.
    Det beste er uansett å bestille tid for en gratis og uforpliktende konsultasjon hos oss, slik at vi får gjort en individuell vurdering om hvorvidt hårlaser egner seg for deg.

 

Hvordan fungerer hårreduksjon med laser

Siden hårsekkene ødelegges kun i hårets vekstfaser, må laserbehandling vanligvis gjentas 5-10 ganger for tilfredsstillende resultat. For noen kreves også enda flere behandlinger.
Normalt vil vi anbefale 4-6 uker mellom hver behandling for ansikt, armhuler (aksiller) og bikini, og 6-8 uker for resten av kroppen.
Tidsinterval mellom hver behandling tilpasses individuelt, men når hårveksten er kommet igang igjen er det på tide med ny behandling.

Før du kommer til oss for permanent laserbehandling med laser

  • Det er viktig å ikke nappe, vokse eller epilere hårene de siste 4 ukene før laserbehandling, ettersom vi ønsker normale hårsekker for best effekt.
  • Området skal barberes senest dagen før behandling, men du kan gjerne la et lite område være ubarbert, slik at din behandler kan vurdere din naturlige hårvekst.
  • Du skal ikke smøre huden med fuktighetskrem eller olje dagene før laserbehandlingen.

Andre behandlinger

priser

Behandling Pris
Voks ansikt
kr 600
Voks overleppe / hake
kr 250 / 300

Ofte stilte spørsmål

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.