Sprengte blodkar.

Fjerning av Sprengte blodkar kan fjernes på en enkel og skånsom måte med Fotona laser.
Det er en rask og effektiv behandling, men det varierer oftest mellom 1-4 behandlinger avhengig av mengden og tykkelsen på dine sprengte blodkar.
Sprengte blodkar er ganske vanlig i ansikt, brystparti og ben.

Ved alle laserbehandlinger hos oss, kreves en konsultasjonstime før behandling.
Denne er gratis og uforpliktende, og vi vil da fortelle hva du kan forvente deg av resultat og antall behandlinger.

Umiddelbart etter behandlingen kan flere av de behandlede blodkarene forsvinne helt. Noen blodkar kan også bli mørkere og tydeligere i uken etter behandling, før de reduseres i synlighet og tykkelse. Noen kan få en hevelse rundt og det behandlede området, som kan vedvare 2 – 4 dager.
Det må gå 8 uker mellom hver behandling for et optimalt resultat.

 

Gjør det vondt?

Dette er veldig individuelt.
Det kan være litt sviende ubehag under behandlingen, men behandlingen varer veldig kort tid, så de fleste synes det går greit.

Hvor mange behandlinger behøver man?

Det vanligste er mellom 1-4 behandlinger. Variasjonen skyldes mengden og tykkelsen på de sprengte blodkarene. Jo mørkere og tykkere karene er, jo flere behandlinger kreves før de er fjernet.

Hvor lang tid tar behandlingen?

15-30 min, men husk at alle må sitte på klinikken 20 min etter behandlingen med isposer over behandlet område. Dette må gjøres for å kjøle ned behandlet område. Sikkerhetsinstruks hos Signaturklinikken.

Er det noen som ikke kan utføre laserbehandlinger?

Benytter man visse type medisiner (dette gjennomgås under en konsultasjon) eller er syk må man vente med laserbehandling.
Ved alle laserbehandlinger hos oss, kreves en konsultasjonstime før behandling. Denne er gratis og uforpliktende, og vi vil da fortelle hva du kan forvente deg av resultat og antall behandlinger.

Fjerner laser alle type kar?

Ja, vi fjerner de fleste blodkar.
Ved alle laserbehandlinger hos oss, kreves en konsultasjonstime før behandling. Denne er gratis og uforpliktende, og vi vil da fortelle hva du kan forvente deg av resultat og antall behandlinger.