Laser Peel

Peel laser

Light Laser Peel.

Med lett laser peel vil man kunne redusere aknearr, porer, fine linjer og pigmenterte områder. Denne behandlingen fjerner det øverste hudlaget på en trygg og kontrollert måte. Behandlingen kan gjentas hver fjerde uke. Hvor mange behandlinger man vil trenge avhenger av ditt utgangspunkt, og hva man ønsker å behandle.

Hva kan du forvente og hva må du passe på etter behandlingen:
Unngå fysisk aktivitet samme dagen etter behandling.
Unngå soling 4 uker før og 6 uker etter behandling.
Huden vil være rød og sår etter behandling. Man vil få en lett skorpedannelse i ansiktet, som vil flasse av etter noen dager. Det kan derfor være lurt å planlegge de nærmeste dagene etter behandlingen.
Det er svært viktig at man benytter SPF 50+ de første 6 ukene etter en slik behandling. Dette gjelder også de dagene det er overskyet. Det anbefales å bruke en god reparerende fuktighetskrem de første ukene etter behandling. Unngå aktive produkter den første tiden etter behandling slik at huden får restituert seg igjen.

Medium Laser Peel.

Med en medium laser peel vil man i tillegg få en ekstra oppbygning av kollagen og oppstramming av huden. Kollagenoppbyggingen og oppstrammingen vil fortsette i 3 måneder etter behandlingen. Medium laser peel kan gjentas med rundt 8 ukers mellomrom.

Hva kan du forvente og hva må du passe på etter behandlingen:
Huden vil være rød og sår etter behandlingen. Man vil få en lett skorpedannelse i ansiktet som vil flasse av i løpet av 1-5 dager. Det kan derfor være lurt å planlegge de nærmeste dagene etter behandlingen. Unngå fysisk aktivitet samme dagen etter behandling.
Unngå soling 4 uker før og 6 uker etter behandling.
Det er viktig at man benytter SPF 50+ de første 6 ukene etter en slik behandling. Dette gjelder også de dagene det er overskyet. Det anbefales å bruke en god reparerende fuktighetskrem de første ukene etter behandling. Unngå aktive produkter den første tiden etter behandling slik at huden får restituert seg igjen.