Stilling ledig

stilling ledig

Vi søker ytterligere nye medarbeidere – resepsjonist/ kundeveileder. Deltid.

Signaturklinikken åpnet i Lillestrøm 13. april 2015, og har som ambisjon å være en av Norges ledende og mest innovative estetiske klinikker.
Den 1. oktober 2018 åpnet vi også avdeling midt inne på Strømmen Storsenter (Norges største kjøpesenter), og det er her vi p.t. har behov for ytterligere en medarbeider.
Verdiene til klinikken er kvalitet, trygghet og teamwork som gjenspeiler alt vi gjør og står for.
Klinikken jobber med hudforbedrende behandlinger gjennom injeksjoner (Restylane og Botox), laser, penslinger og peelinger, Dermapen, samt ulike medisinske hudprogrammer fra ZO Skin Health, Elixir, Dr. Schrammek, Me Line og andre ledende produktserier.
Vi tilbyr også gratis 3D hudanalyse for alle våre kunder.

Vi er svært opptatt av å gi kunden godfølelsen og det lille ekstra, samt aldri love mer enn det vi kan holde. Dette stiller høye krav til kompetanse, faglig dyktighet og ikke minst serviceinnstilling.

Vi vokser ytterligere og gleder oss over fulle timebøker og fornøyde kunder, og ser at vi har behov for enda mer hjelp i resepsjonen/butikken.

Vi søker deg med et brennende engasjement for faget, og som selv verdsetter god kundedialog og serviceinnstilling. Arbeidet som resepsjonist er klinikkens ansikt utad, og er en svært viktig stilling.
Arbeidsoppgavene består av kundemottak og veiledning i butikk, telefonhenvendelser og mailkorrespondanse, samt ansvaret for at klinikken fremstår ren og pen til enhver tid. Stillingen fordrer at man har god erfaring, interesse og forståelse for hudproblematikk, og at man er en god lytter. Vi vektlegger en helhetsforståelse, og er opptatt av at vi som behandlere og kundeveiledere har god kunnskap om både produkter, ingredienser, hudpleie, laser og injeksjonsbehandlinger.

Du vil jobbe tett opp mot daglig leder, samt motta veiledning og opplæring fra samarbeidspartnere og egne behandlere. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og et positivt, engasjerende og utviklende arbeidsmiljø.

Formalkrav: 
Fullført og godkjent hudpleierutdanning.

Stillingsandel:
Deltid.

Oppstart:
Etter nærmere avtale, men helst så raskt som mulig.

Arbeidssted:
Signaturklinikken Strømmen AS, midt inne på Strømmen Storsenter (2. etg.).

Send søknad med CV på e-post: post@signaturklinikken.no , eller kom en tur innom oss på Strømmen Storsenter.
Spørsmål vedrørende stillingen kan sendes til samme epost eller på telefon 920 18 225.
Kontaktperson: Marianne Hverven

www.signaturklinikken.no

 

Lyst til å jobbe hos oss?
Vi er hele tiden på utkikk etter ytterligere medarbeidere.
Signaturklinikken åpnet i Lillestrøm 13. april 2015, og har som ambisjon å være en av Norges ledende og mest innovative estetiske klinikker. Klinikken består i dag av ressurspersoner innen flere fagområder, og vi er svært opptatt av å gi kunden det lille ekstra. Dette stiller høye krav til kompetanse, faglig dyktighet og ikke minst serviceinnstilling. Vi vokser og gleder oss over fulle timebøker og fornøyde kunder, men ventelisten vår forteller oss at vi hele tiden må være på utkikk etter ytterligere medarbeidere.

Er du estetisk/ kosmetisk sykepleier hører vi mer enn gjerne fra deg, ettersom vi har aller størst etterspørsel etter medisinske behandlinger. Her søker vi deg med et brennende engasjement for faget, og som ønsker å jobbe både med hudpleie og injeksjonsbehandlinger. Du har et godt estetisk blikk, samtidig som du er faglig dyktig og spesielt god på ansiktsanatomi og fysiologi. Har du erfaring, interesse og forståelse for hudproblematikk vanker ekstrapoeng, eller om du har jobbet som hudterapeut.
Vi vektlegger en helhetsforståelse, og er opptatt av at vi som behandlere har god kunnskap om både produkter, ingredienser, hudpleie og injeksjonsbehandling.
Vi kan her tilby fast ansettelse med høy fastlønn.
Har du kompetanse og erfaring med andre skjønnhetsbehandlinger er du også velkommen til å kontakte oss. Klinikken er i kraftig vekst, og vi vurderer hele tiden nye behandlingstilbud.
Synes du det er noe vi mangler, eller at du er en person vi definitivt bør ta en prat med. Ta kontakt med oss da vel!

Du treffer oss hele tiden på telefon 920 18 225 eller post@signaturklinikken.no
Kontaktperson: Marianne Hverven (Daglig leder)
Adresse: Solheimsgata 2 E, 2000 Lillestrøm