Behandling av cellulitter

Vi vet lite om hva som forårsaker cellulitter, men arvelige faktorer og hormoner spiller inn.

Cellulitter blir vanligvis synlige etter 25-års alderen, men de kan også forekomme hos tenåringer. Det vanligste er likevel at huden får denne strukturen ved litt høyere alder, ofte starter det etter en graviditet. 90 prosent av alle kvinner rammes.

Sculptra er en FDA-godkjent behandling og er svært effektiv på behandling av cellulitter, hvor hovedfokuset er forbedring av hudkvalitet.

Behandlingen er langvarig (2-3 år), men ikke permanent.

Ved alle førstegangsbehandlinger med Sculptra utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor vi sammen setter opp en individuell behandlingsplan.

Vi kommer her med våre anbefalinger, samtidig som vi forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet og pris.
Vi informerer også skriftelig og muntlig om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.

VIKTIG! Vår egen erfaring tilsier at full effekt av behandlingen oppnås etter ca. 7-9 måneder (Husk at Sculptra stimulerer kroppens egen kolleganproduksjon, og resultatene vil derfor gradvis komme). Ønsker du derfor å planlegge behandlingen i forkant av for eksempel sommersesongen, anbefales behandlingen påbegynt høst/ tidlig vinter.  

priser

BEHANDLING PRIS
Sculptra per ampulle kr 4990
SMALL - Sculptra behandling av cellulitter rumpe/ lår kr 22 500
MEDIUM - Sculptra behandling av cellulitter rumpe/lår kr 29 500
LARGE - Sculptra behandling av cellulitter rumpe/lår kr 34 900

Ofte stilte spørsmål

Før behandling gjennomføres det en gratis og uforpliktende konsultasjon.
Her forteller og viser vi deg eksempler på forventet resultat og pris.
Behandlingen er langvarig (2-3 år), men ikke permanent. Etter 2-3 år må det gjennomføres en “touch up”. Det vil her være individuelt hvor mye Sculptra man har behov for. 

Ja. Det går helt fint, men man må være klar over at man nesten garantert blir blå (får blåmerker) etter behandlingen. Disse går vekk av seg selv etter ca. 14 dager.

Vår egen erfaring tilsier at full effekt av behandlingen oppnås etter ca. 7-9 måneder.
(Husk at Sculptra stimulerer kroppens egen kolleganproduksjon, og resultatene vil derfor gradvis komme). Ønsker du derfor å planlegge behandlingen i forkant av for eksempel sommersesongen, anbefales behandlingen påbegynt høst/ tidlig vinter.  

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.