Restylane / Behandling med filler

Restylane® er en serie injeksjonsprodukter som brukes for å glatte ut rynker og furer, framheve ansiktskonturer, forme eller gi deg fyldigere lepper, samt gjøre huden yngre.     
Behandling med Restylane gir umiddelbare resultater og lang varighet (avhengig av indikasjon fra 6 mnd – 2 år).

Du bør velge Restylane dersom du kun ønsker det beste, og hvis du ønsker en skjønnhetsbehandling som er naturlig, trygg og skreddersydd til dine individuelle behov.
Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre-(HA)-filler, og har i alle år vært regnet som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien.
På Signaturklinikken benytter vi kun original Restylane, ettersom kvalitet og sikkerhet er vår øverste prioritet.

Restylane Skinbooster
Hudforyngelse – Forbedrer hudens spenst og struktur.

Restylane Skinboosters er en prisbelønnet og anerkjent injeksjonsbehandling som gir huden økt glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker Restylane Skinboosters fuktbalansen og gir huden bedre spenst, struktur og glød. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Skinboosters forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan blant annet brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning (bryst) og hender.
Vi anbefaler å gjøre behandlingen som en kur på 3-4 behandlinger, for deretter å vedlikeholde resultatet med 1 behandling en gang i halvåret.

De vanligste behandlingene med Restylane er:

 • Forming av kinn, kjevelinje, hake og tinning.
 • Lepper – forstørrelse eller leppekontur.
 • Linjen fra nesen til munnviken – nasolabial viken.
 • Rette opp munnvik som henger ned – marionettelinjer.
 • Behandling av søkk under øyne.
 • Behandling av aknearr.
 • Hudforynging av ansiktet med Restylane Skinboosters.
 • Oversiden på hender, decollète (bryst) og hals.

Ved alle førstegangsbehandlinger med Restylane utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor vi sammen setter opp en individuell behandlingsplan.
Vi kommer her med våre anbefalinger, samtidig som vi forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet og pris.
Vi informerer også om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.

Hos Signaturklinikken er det 18 års aldersgrense ved behandling med Restylane. 
Dette er også et krav fra myndighetene. 18 års aldersgrense gjelder for kosmetiske inngrep, injeksjoner og behandling uten medisinsk eller odontologisk begrunnelse. Foreldre eller andre som har foreldreansvaret for pasienten, kan heller ikke avgi gyldig samtykke til slikt inngrep, injeksjon eller behandling.

Les mer om de ulike Restylane indikasjonene her:

 • Volum lepper
 • Tørre lepper
 • Linjer rundt munnen
 • Marionette linjer
 • Kinnben
 • Hake/ kjeve
 • Hals/ bryst
 • Søkk og mørke ringer under øyne
 • Arr
 • Hender
 • Nese
 • Ører
 • Innhulet tinning
 • Fukt og hudforyngelse med skinbooster
 • Grov hud

Priser fillerbehandling

Priser filler-behandling

Behandling Pris
Restylane 1 ml. (Lepper/ sur munn/ røykelinjer/ hake/ kjeve/ kinn/ volum)
kr 3690
Restylane 0,5 ml.
kr 2990
Restylane 1 ml. (Tear trough/ søkk under øyne, tinning og nesekorrigering)
kr 4190
Restylane Skinbooster 1 ml.
kr 2990
Restylane Skinbooster kur 3 ml. (du sparer 1000,-) Betales 2990,- + 2990,- + 1990,-.
kr 7970
Fjerning av filler per gang (gjelder ved korrigering fra andre klinikker)
Fra kr 1500
Fjerning av filler/ korrigering ved behov (Restylane behandling utført på Signaturklinikken)
kr 0

Signaturklinikken tar ekstra godt vare på våre faste kunder, og tilbyr derfor ulike fordelsprogram og behandlingspakker for best mulig pris til deg som kunde. Spør oss om mer info.

Ofte stilte spørsmål

 • VIKTIG! Dersom du etter behandling med Restylane opplever sterke smerter i det behandlede området, gjerne i tillegg til mørke blåmerker og kraftig hevelse, ta umiddelbart kontakt med oss på 920 18 225 (gjelder hele døgnet). 

  Normalt sett kan man gjenoppta så og si alt av aktiviteter rett etter behandling, men vi anbefaler allikevel følgende:

 • Ikke ta på egen make up, leppestift, lypsyl eller liknende de første 3-4 timene etter behandling med Restylane på grunn av bakterieinnhold og fare for infeksjon.
  Etter leppebehandling får du med deg en egen krem eller lipgloss fra Signaturklinikken.
 • Vent med hard fysisk trening til det har gått minimum 24 timer. Årsaken er å holde faren for infeksjon på et absolutt minimum. Man bør unngå aktiviteter som øker blodsirkulasjonen før eventuelle hevelser har gått ned, da dette kan forverre hevelsen. Når all hevelse er gått ned, normalt 2 -4 dager etter behandling, kan man gjenoppta normal treningsaktivitet igjen.
 • Det anbefales ikke bruk av snus eller røyk før minst 5 timer etter behandling.
 • Det anbefales at man unngår alkohol de neste 48 timer etter behandling, da dette har en blodfortynnende effekt, som igjen gir lettere blåmerker.
 • Frem til den første hevelsen er forbi, skal du ikke utsette det behandlede området for sterk varme (f.eks. solarium eller soling) eller streng kulde.
 • Dersom du kjenner/ser en klump/kul må du vente til hevelsen har gått ned før vi kan gjøre noe med det. Ofte er det kun en hevelse/ blødning rundt filleren som vil gå over av seg selv. Ikke massèr før det har gått noen dager, ettersom dette kan forverre hevelsen.
  Når området ikke lenger ser hovent ut og er helt smertefritt, kan man eventuelt forsøke å klemme forsiktig på kulen for å jevne den ut. Skulle det i verste fall være en klump som er estetisk sjenerende, og/ eller plagsom, kan den fjernes/ løses opp med Hylase hos oss.
 • Noen få kan bli svært hovne etter behandling, spesielt ved behandling av lepper dagen etter. Dette er ikke farlig, selv om det kan føles ubehagelig og være sjenerende. Du kommer ikke til å se ut som «Dolly Duck», så ta det helt med ro. Resultatet kommer til å bli fint til slutt. Man kan eventuelt ta kortison tabletter som du kan få av oss, dersom man på forhånd vet at man lett får hevelse. Normalt sett forsvinner hevelsen av seg selv innen 48 timer.
 • Blåmerker kan forekomme. Blåmerker forsvinner normalt etter 1-2 uker, som ved alle blåmerker på kroppen. Man kan eventuelt kjøpe Hirudoid-krem (reseptfri) på apoteket som hjelper på blåmerker.
 • Hvis du bruker blodfortynnende legemidler, vær oppmerksom på at disse kan forsterke blåmerker og blødninger på stikkstedet. Gi beskjed til oss om dette ved bestilling av time, så veileder vi deg videre.
 • Restylane gir umiddelbar effekt, men endelig resultatet ser du oftest etter 2- 3 uker.
 • Har du gjort behandling med Restylane Skinbooster (hudforyngelsesprogram) vil hudkvaliteten forbedres gradvis, og full effekt ser man oftest ikke før etter 4-5 måneder. Da er det viktig å sammenligne bilder før behandling, da man ofte blir litt «blind» når endringer skjer over så lang tid. Oftest merker man at hudkvaliteten har blitt betydelig bedre, og at man har fått tilbake glød, fukt, farge og spenst i huden.

Ved spørsmål er det bare å ringe oss på 920 18 225.

Restylane er naturlig med veldig lav risiko for bivirkninger. Det er en av de mest brukte og testede produktene i verden, med over 100 millioner behandlinger siden Restylane ble lansert i 1996. Man kan få små irritasjoner i huden etter injeksjon som forsvinner etter 1-2 dager. Leppeforstørrelser kan gi hovne lepper i noen dager. I noen få tilfeller kan det gi hevelser og blåmerker, som også forsvinner etter en kort stund. Sikkerhet og effekt av Restylane støttes av flere uavhengige, kliniske forskningsrapporter over snart 30 år. Sikkert, trygt og naturlig er kjernebegreper når det gjelder Restylane. 
VIKTIG! Selv om Restylane produktene har svært god dokumentasjon knyttet til sikkerhet og trygghet, avhenger risikoen for bivirkninger/ komplikasjoner av behandlerens kompetanse og erfaring. Bakgrunnen er at Restylane injiseres med nål eller kanyle, og anatomikunnskap og forståelse av aldringsprosessen er svært avgjørende for sluttresultatet. Vi informerer skriftelig og muntlig om mulige bivirkninger/ komplikasjoner med Restylane ved alle førstegangskonsultasjoner og/ eller behandlinger hos oss.  

1. Restylane er under 1 % modifisert. Det betyr at Restylane er nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Noe som gjør at kroppen gjenkjenner produktet som sitt eget, og dermed lar det være i fred. Dette gir lang varighet og svært liten grad av betennelsesreaksjoner. Andre produkter på markedet har en modifisering fra 7 – 60 %, og da sier det seg selv hva som skjer.

2. Restylane har verdens største HA filler portefølje med vevstilpassede produkter med kontrollerte gelpartikkelstørrelser. Dette gir overlegen løftekapasitet, lang holdbarhet og ikke minst at produktet forblir på injeksjonsstedet. Hadde produktet bestått av tyntflytende gel, ville det fort bare forsvunnet ut i vevet, og resultat hadde blitt borte veldig fort. Samtidig har vi enda større mulighet til å velge akkurat riktig produkt til din hud og din indikasjon.

3. Sikkerhet og trygghet. Restylane har et unikt støtte- og opplæringsapparat for sine samarbeidspartnere, noe som selvfølgelig også er en stor trygghet for deg som kunde. Det kommer stadig flere kopiprodukter på markedet, som alle lover mer enn den andre. Utfordringen er at det er stor forskjell på teoretiske modeller og praktisk anvendelse. Det aller viktigste er at produktene er dokumenterte og trygge. Husk at man her sprøyter stoff inn under huden på mennesker. Da begynner man absolutt ikke å eksperimentere. Her er Restylane i en klasse for seg selv.

Verdens ledende dermale fyllstoff for hudforyngelse og estetisk korrigering av ansiktstrekk. Både sikkerheten og effekten av Restylane er klinisk dokumentert, og støttes av omfattende kliniske studier foretatt over 25 år og med over 100 millioner behandlinger. Restylane er det klare førstevalget for estetiske behandlere verden over, og er ansett som The Gold Standard innad i bransjen. Du som kunde bør forlange det beste, og dette er også årsaken til at vi på Signaturklinikken kun benytter Restylane.

Restylane finnes i flere varianter, som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene, så finnes det et produkt fra Restylane for deg. Våre autoriserte behandlere vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best. Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Restylane glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.

Restylane er en gel basert på hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Gelen injiseres rett under huden, og gjenoppretter volum og strukturer uten å påvirke mimikk. Produktet gir umiddelbare og langvarige fordeler uten å være permanent, slik at du står fritt til å vedlikeholde virkningen.

Restylane er basert på Galdermas unike og patenterte NASHA™ og OBT™ teknologi, som gir Restylane-produktene noen helt unike egenskaper som løft, kontur, presisjon, fukt og naturlig integrasjon i hudstrukturen. Restylane er verdens mest dokumenterte hyaluronsyrefiller, og har også verdens bredeste produktportefølje.

Restylane fyller ut rynker/furer eller tilfører volum i områder hvor man har tapt fylde. Restylane behandler de statiske linjene i ansiktet. Det vil si de linjene/ rynkene du har i ansiktet når du ikke benytter mimikk. Ved rynkebehandling behandles utvalgte ansiktsmuskler, og får muskelen til å slappe av. Dermed glattes rynker ut . Rynkebehandling behandler de dynamiske linjene i ansiktet. Det vil si de linjene/rynkene som oppstår i ansiktet når du benytter mimikk.

Det er viktig å understreke at behandling med Restylane og rynkebehandling ofte kombineres for optimalt resultat. Konferer med en av våre behandler om hva som er best for deg, samt hvilke bivirkninger/ komplikasjoner du bør være oppmerksom på. 

En av de store fordelene ved Restylane er at effekten er langvarig, men ikke permanent. Varighet vil alltid være noe individuelt avhengig av indikasjon, hudtype, livsstil, alder, medisiner, kjønn osv. Etter den første behandlingen anbefales normalt oppfølgingsbehandling rundt hver 9–12 måned. Behandling av lepper varer normalt i 4-6 måneder. Ulike volumbehandinger som kinn, kjeve og hake har en normal varighet på ca. 9-12 måneder. Mange opplever at varigheten er enda lenger, spesielt ved gjentagende behandlinger. 
På andre indikasjoner som behandling av søkk under øynene, nese og øreflipp kan varigheten være fra 2 år og lengere.

Etter en samtale om hva slags behandling du ønsker, injiseres små mengder Restylane i huden. Det tilfører derved fuktighet, struktur og naturlig volum som jevner ut synlige linjer, gir finere konturer eller fyldigere lepper.

Dette er individuelt og avhengig av indikasjon og teknikk, men de fleste vil nok si nei.

Noen ønsker å påføre en enkel bedøvelseskrem på huden før behandling. Restylane leveres i tillegg både med og uten integrert bedøvelse, samt med spesialdesignede svært tynne nåler (29G).

Det varierer veldig hvem som ønsker en behandling med Restylane. Det kan være voksne som vil ha en hudforyngende effekt, eller de litt yngre som ønsker å forebygge rynker med Restylane. Noen ønsker bare å fylle ut sinnarynken eller nasolabial linjen (linjen fra nesen ned til munnen). Andre ønsker myke lepper eller mer volum, og det er et økende antall menn som bruker Restylane for å forbedre ansiktskonturene.

Restylane er fleksibelt og kan brukes til å jevne ut linjer i ansiktet, få fyldigere lepper, forme ansiktskonturer og jevne ut ulike typer akne/ arr. Restylane kan også brukes på hals, decollète (bryst) og hender for å få en glattere hud.

Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet eller kontur. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Restylane kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

De vanligste behandlingene med Restylane er på:

• Linjen fra nesen til munnviken – nasolabial viken

• Lepper – forstørrelse eller leppekontur

• For å rette opp munnvik som henger ned – sur munn

• Forming av kinn og hake

• Oversiden på hender, decollète (bryst) og hals

• Hudforynging av ansiktet

• Sinnarynken mellom øynene

• Behandling av aknearr

De fleste ser på det som en stor fordel at effekten av Restylane er langvarig, men ikke permanent. Det gir kontroll over eget utseende. Det er individuelt hvor lenge en behandling virker, og påvirkes blant annet av indikasjon, hudtype, livsstil, alder, medisiner, kjønn osv. Etter den første behandlingen anbefales normalt oppfølgingsbehandling rundt hver 9-12 måned. Mange opplever at varigheten blir lenger ved gjentagende behandlinger. Dette dokumenteres også i studier, og ved vår egen kliniske erfaring. Behandling av lepper varer normalt i 4-6 måneder. «Tear through» behandling (behandling under øynene) og øreflipp er eksempler på behandlinger hvor varigheten kan være 2 – 3 år.

Nei, snarere tvert imot. Studier og mangeårig erfaring viser at Restylane stimulerer/ hjelper kroppen til å produsere mer kollagen, så uansett vil det bli bedre enn utgangspunktet.

Dette er individuelt, samt avhengig av indikasjon og tidligere behandling. Hos Signaturklinikken starter en behandling med Restylane (1,0 ml) på 3690,- kr . Ved behandling av søkk under øynene, tinning og nesekorrigering er prisen 4190,-. Vi tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjon med 3D- hudanalyse, hvor du vil få forespeilet konkret pris og riktige forventninger, samt får god informasjon om mulige komplikasjoner og bivirkninger.

Ordningen ble innført av Galderma 1. januar 2009, for å gi bransjen og behandlere som jobber med Restylane en bedre kompetansehevning og kvalitetsfølelse. Autorisert Restylane-behandler innebærer at personen har gjennomført og bestått både teoretiske og praktiske produkt- og injeksjonskurs i regi av Galderma, samt er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Som kunde kan du være sikker på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med original Restylane. Galderma gjennomfører i Norge over 40 ulike kurs i året for sine samarbeidspartnere. I tillegg kommer kurs og konferanser i utlandet. Kursene har ulike fokusområder innenfor teknikk, indikasjoner, anatomi, helhetsforståelse, komplikasjonshåndtering osv., samt ulike kompetansegrader. På Signaturklinikken benytter vi KUN autoriserte Restylane-behandlere. Disse innehar solid kompetanse og erfaring med bruk av Restylane og Azzalure.

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker. Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd. Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.