Signaturklinikken kan anbefale Actinica 50+ som en fullverdig solkrem mot kraftig soleksponering.

Vi velger kun det beste innen hud. Actinica 50+ er en dokumentert solkrem mot visse former for hudkreft.

Studien viste at feil dosering av solkrem ofte var den vanligste årsaken til dårlig beskyttelse. Actinica SPF 50+ kommer derfor med egen doseringspumpe med en brukervennlig, enkel og god bruksanvisning.

Actinica Lotion gir gjennom sin kombinasjon av kjemiske filtre en høyeffektiv beskyttelse mot både UVB- og UVA-stråler, og oppfyller kravene som stilles for å få betegnelsen “svært høy UV- beskyttelse”. Dette er den høyeste beskyttelsesklassen på markedet.

Andre ting man bør vite før bruk:

Actinica inneholder ikke parfyme. Det er UV filteret som gir en lett “kokos” duft, lukten forsvinner etter noen sekunder.

Solkremen har en kombinasjon av kjemiske filtre.
Tidligere har man anbefalt fysiske filtre (legger seg utenpå huden, og blokkerer skadelige stråler), men disse har ulemper som seighet og at de skaper en tykk hvit hinne når man smører kremen på seg. De siste årene har det blitt lagt store ressurser på nye teknologi innen brukervennlige solkremer. Galderma har derfor jobbet med å finne en optimal kombinasjon av kjemiske filtre, som er like beskyttende som fysiske, men uten ulempene.
En annen vesentlig ting er at fysiske filtre ikke er vannfaste.
Svetter man, renner solkremen av. Kjemiske filtre har heller ikke denne utfordringen, og Actinica Lotion er derfor også vannfast. Den 2 årige studien som solkremen har bak seg, dokumenterer også at beskyttelsen er i øverste klasse.

Som alle produkter som påføres lokalt, kan noen av innholdsstoffene i Actinica Lotion gi bivirkninger. Om du får hudutslett eller en reaksjon som ligner på solbrenthet, kan det være en bivirkning.
I slike tilfeller skal du slutte å bruke Actinica Lotion.
Kontakt med øynene må unngås, siden Actinica Lotion kan gi en brennende følelse. Om du får Actinica Lotion i øynene, skal du skylle øynene rikelig med vann.
Personlig opplever vi på Signaturklinikken at Actinica er en av svært få solkremer som ikke svir i øynene når man trenger eller svetter.

Filtrer etter kategori

Filtrer etter kategori