Om oss

«The best treatment is the one you can’t see……
until you see the before pictures»
Hos Signaturklinikken er ditt ansikt vår signatur.

Signaturklinikken kvalitetssikrer alle sine behandlere med både eksterne og interne kurs flere ganger i året. Alt for at du som kunde skal få den best mulige behandlingen, samt være trygg på at vi er den kvalitetsklinikken vi utgir oss for å være.  

Signaturklinikken åpnet i Lillestrøm 13. april 2015, og har som ambisjon å være en av Norges ledende og mest innovative estetiske klinikker. Klinikken er et kompetansesenter innen profesjonell hudpleie og medisinske skjønnhetsbehandlinger, og består i dag av ressurspersoner innen flere fagområder. Vi har kun autoriserte Restylane behandlere på klinikken, og samarbeider også med en av verdens dyktigste kirurger – Dr. Fredrik Berne. Signaturklinikken er en kvalitetsklinikk med høy kompetanse, erfarne behandlere og sans for naturlig resultat. Vi er svært opptatt av å gi kunden det lille ekstra.

Den medisinske avdelingen tilbyr behandlinger innen hudforyngelse, rynkereduksjon, akne problematikk, pigmentflekker, solskadet hud, sprengte blodkar, Botox/ Azzalure og Restylane.

Signaturklinikken tilbyr også vippe extensions, samt farge og form av vipper og bryn.
Har du spørsmål om ulike typer behandlinger eller produkter, er du alltid velkommen til ta kontakt med oss.
Hos Signaturklinikken jobber kun autoriserte behandlere.
Vi fører KUN markedsledende og dokumenterte produkter og behandlinger.
Signaturklinikken tilbyr alltid den beste løsningen for din hud og ditt behov.
beautyblogg signaturklinikken

Marianne Hverven er daglig leder på Signaturklinikken.

Marianne er en ekte Lillestrøm jente, født og oppvokst på Vigernes. Etter flere år som business ansvarlig for en av de ledende klinikkene i Oslo, ønsket hun å tilføre sin hjemby en kvalitetsklinikk innen medisinske hudbehandlinger. Den 13. april 2015 åpnet hun Signaturklinikken på Lillestrøm. Klinikken er i dag den ledende klinikken i regionen med fokus på høy kompetanse, erfarne behandlere, lokalt engasjement og et bevisst fokus på å gi kundene det lille ekstra.
Marianne står også bak Norges største kosmetiske blogg www.beautyblogg.com , hvor du kan lese om ulike type behandlinger, produkter og bransjenyheter, samt få gode råd og tips.
Marianne har i tillegg bakgrunn innen design, foto og journalistikk. Hun har jobbet 8 år i USA som stylist og artist manager. I Norge har Marianne vært ansvarlig make-up artist for Frøken Norge og Nivea Norge, samt stylist for flere kjente norske artister og magasiner (Cosmopolitan, Se & Hør, Kamille, KK, Allers).
Marianne er opptatt av personlig og lokalt engasjement. Kvalitet er første prioritet i alle sammenhenger, rett og slett fordi hun ønsker et best mulig resultat for kundene.
Har du spørsmål knyttet til hud, stikk innom da vel.
injeksjonsspesialist

Linda Hamer Johansen, kosmetisk sykepleier og hudterapeut.

Linda er offentlig godkjent sykepleier og har bred erfaring med injeksjoner og hudterapi. Linda er utdannet fra Senzie akademiet med toppkarakterer, og holder i dag forelesninger på skolen for å inspirere andre studenter.
Hun er i tillegg godkjent og autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom Galderma, og er i dag på avansert nivå.
Linda er ekstremt nøye med alt hun gjør, og har et veldig godt estetisk blikk. Her snakker vi perfeksjon til fingerspissene, kombinert med en gnistrende og alltid lykke positiv innstilling. 
Hun er en trygg behandler med ekstremt mye kompetanse, som kommer deg som kunde til gode.
 
Linda er levende opptatt av sunn hudhelse, og bruker sin brede kompetanse og erfaring til å veilede hver enkelt kunde til et best mulig helhetlig naturlig resultat.

Cecilie Koren, kosmetisk sykepleier og hudterapeut.

Cecilie er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom leverandøren Galderma.
Hun har også utdanning fra Senzie akademiet, som gjør at hun har en ekstra kompetanse og forståelse hva gjelder hudproblematikk.
Cecilie har et veldig godt estetisk blikk, og er svært opptatt av at kunder har forskjellige behov og utfordringer. Gjennom en totalvurdering av huden tilpasser og kombinerer hun produkter og behandlinger, slik at hver enkelt kunde får et best mulig helhetlig resultat. Huden er tross alt det første man legger merke til, så det er viktig å investere i den, ettersom den kommer til å representere deg i lang tid fremover. Cecilie er en behandler med mye kompetanse, og man føler fort at man er i trygge og gode hender. Spør du henne om hennes favoritt hudbehandling vil hun svare Restylane Skinbooster.

Cecilie sitt motto er at man skal være naturlig elegant, og ikke minst at man skal ha muligheten til å være den beste versjonen av seg selv.

silvia lopez signaturklinikken

Silvia Lopez, kosmetisk sykepleier og hudterapeut.

Silvia er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom leverandøren Galderma.
Hun er videreutdannet ved Senzie akademiet, og har en svært høy faglig forståelse. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet og kvalitet på behandlingen som gjøres.
Kombinasjonen som sykepleier og hudterapeut gjør at du som kunde får en helhetlig vurdering av din hud. I tillegg har hun god erfaring med bruk av laser og vil derfor kunne tilby svært effektive behandlinger på spesifikke problemer. Hun er lidenskapelig opptatt av hudhelse og estetikk. Silvia er ekstremt nøye og er en behandler man får tillitt til svært fort.

Silvia sitt motto: Skjønnhet sees utenifra, men oppleves innenifra.

Gjennom et godt samarbeid med deg som kunde ønsker jeg å bidra deg til å bli den beste utgaven av deg selv.

 

Britta Fossland Goldsack, Kosmetisk Sykepleier

Britta er autorisert spesialist behandler innen Restylane, Azzalure (Botuliniumtoxin), og innehar også avansert anatomispesialisering. Hun jobber p.t på Signaturklinikken en dag i uken.

Når Britta ikke er hos oss jobber hun som kosmetisk sykepleier på MBC lasersenter i Oslo, eller som en av instruktørene til Restylane/ Galderma. Her underviser hun andre sykepleiere og leger i de siste teknikkene og mulighetene med de ulike Restylane produktene.
Det er ingen overdrivelse å si at Britta er blant landets aller mest erfarne og beste injeksjonsbehandlere.

Britta har et unikt estetisk blikk, og jobber med individuell behandlingsplan for hver enkelt kunde.

vippe extensions

Paulina Fransson, Sertifisert vippe teknikker/ negl designer og autorisert Green Peel terapeut.

Paulina er autorisert Green Peel behandler hos Dr.Schrammek Norge og er kurset innen vippeextension.
De siste årene har hun jobbet innen bank og finans i Nordea, samt Coca Cola Enterprises.
Nå er hun tilbake med det hun elsker mest, samt at hun også har gjenopptatt alle kurs på nytt.
Når vi så Paulina sitt arbeid var det ingen tvil om at hun skulle jobbe på Signaturklinikken.
Paulina holder ekstremt høy kvalitet i sitt arbeid og gir deg topp kvalitet på vipper.

Vi er så stolte av å ha Paulina med på vårt team. Du vil elske henne.

Kvalitet er veldig viktig for Paulina samt at kundene skal føle seg ivaretatt å fornøyde

Ansvarlig lege Dr. William Goldsack

Dr. William Goldsack er spesialist i allmennmedisin, spesialist i fysikalskmedisin og rehabilitering, og idrettslege NIMF.

Han er vår ansvarlige lege på Signaturklinikken, og har jobbet tett med bransjen i mange år.

William jobber til daglig som rådgivende lege for flere forsikringsselskap og driver sitt eget selskap Goldmed AS, som blant annet  arbeider med kurs og foredrag, samt andre tiltak for å bedre helse og velvære.