Velkommen til Signaturklinikken

Hos Signaturklinikken er ditt ansikt vår signatur.

Det er derfor vi er så opptatt av naturlige resultater, og at våre behandlinger skal være dokumenterte og effektive.
 
“The best treatment is the one you cant`t see… Until you see the before pictures”.

Signaturklinikken kvalitetssikrer alle sine ansatte med både eksterne og interne kurs flere ganger i året. Vi tester alltid nye behandlinger og produkter selv for å forsikre oss om at de holder det de lover, og vi ber alltid om dokumentasjon på sikkerhetsprofil, effekt og varighet før vi i det hele tatt tilbyr behandlingen. Alt for at du som kunde skal få den best mulige behandlingen, samt være trygg på at vi er den kvalitetsklinikken vi utgir oss for å være.

Signaturklinikken åpnet i Lillestrøm 13. april 2015, og har som ambisjon å være Norges ledende og mest innovative estetiske klinikk.

Kjerneverdiene våre er:
K
valitet, trygghet, ærlighet, teamwork og lokalt engasjement.

  • Du finner oss i Bjørvika midt i Oslobukta, sentralt i Lillestrøm sentrum og i 2. etasje på Strømmen Storsenter (Norges største kjøpesenter).
  • Klinikkene er kompetansesentre innen profesjonell hudpleie og medisinske skjønnhetsbehandlinger. Vi har fulltidsansatte estetiske sykepleiere (samtlige er autoriserte Restylane behandlere), samt estetisk lege tilstede alle dager. I tillegg jobber det hudpleiere med lang erfaring på klinikkene.
  • Vi fører kun markedsledende og dokumenterte produkter og behandlinger.
  • Vi tilbyr 3D-hudanalyse, medisinsk hudpleie, filler (kun original Restylane), behandling med toksin, laserbehandling, vipper og bryn, samt produktsalg av blant annet ZO Skin Health, Elixir Cosmeceuticals, Meline og Dr. Schrammek.
  • Signaturklinikken er en kvalitetsklinikk med høy kompetanse, erfarne behandlere og sans for naturlige resultater.

Hos oss får du godfølelsen og det lille ekstra!

bli kjent med oss

Marianne Hverven

Daglig leder

Marianne er en ekte Lillestrøm jente, født og oppvokst på Vigernes. Etter flere år som business ansvarlig for en av de ledende klinikkene i Oslo, ønsket hun å tilføre sin hjemby en kvalitetsklinikk innen medisinske hudbehandlinger. Den 13. april 2015 åpnet hun Signaturklinikken på Lillestrøm. Klinikken er i dag den ledende klinikken i regionen med fokus på høy kompetanse, erfarne behandlere, lokalt engasjement og et bevisst fokus på å gi kundene det lille ekstra.

Marianne står også bak Norges største kosmetiske blogg www.beautyblogg.com , hvor du kan lese om ulike type behandlinger, produkter og bransjenyheter, samt få gode råd og tips.
Marianne har i tillegg bakgrunn innen design, foto og journalistikk. Hun har jobbet 8 år i USA som stylist og artist manager. I Norge har Marianne vært ansvarlig make-up artist for Frøken Norge og Nivea Norge, samt stylist for flere kjente norske artister og magasiner (Cosmopolitan, Se & Hør, Kamille, KK, Allers).

Marianne er opptatt av personlig og lokalt engasjement. Kvalitet er første prioritet i alle sammenhenger, rett og slett fordi hun ønsker et best mulig resultat for kundene.

kosmetisk sykepleier britta goldsack signaturklinikken

Britta Fossland Goldsack

Kosmetisk sykepleier

Britta er autorisert spesialist behandler innen Restylane, Azzalure (Botuliniumtoxin), og innehar også avansert anatomispesialisering. 

Britta har i over 10 år vært en av hovedinstruktørene til Restylane/ Galderma i Norge. Her underviste hun andre sykepleiere og leger i de siste teknikkene og mulighetene med de ulike Restylane produktene.
Det er ingen overdrivelse å si at Britta er blant landets aller mest erfarne og beste injeksjonsbehandlere. 

Britta har et unikt estetisk blikk, og jobber med individuell behandlingsplan for hver enkelt kunde.
Du finner henne på våre avdelinger i Oslo (Bjørvika) og Lillestrøm. 

Silvia Lopez

Kosmetisk sykepleier

Silvia er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom leverandøren Galderma.
Hun er videreutdannet ved Senzie akademiet, og har en svært høy faglig forståelse. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet og kvalitet på behandlingen som gjøres.
Kombinasjonen som sykepleier og hudterapeut gjør at du som kunde får en helhetlig vurdering av din hud. I tillegg har hun god erfaring med bruk av laser og vil derfor kunne tilby svært effektive behandlinger på spesifikke problemer. Hun er lidenskapelig opptatt av hudhelse og estetikk. Silvia er ekstremt nøye og er en behandler man får tillitt til svært fort.

Silvia sitt motto: Skjønnhet sees utenifra, men oppleves innenifra.

 

Karoline Sandvik

Kosmetisk sykepleier

Karoline er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert spesialist behandler innen Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) gjennom leverandøren Galderma. Hun har en videreutdanning innen kosmetisk dermatologi ved Senzie akademiet, og har en høy faglig kompetanse. Hun er i tillegg kurset hos alle våre leverandører og kvalitetsikret hos Signaturklinikken.

Karoline har lang erfaring som kosmetisk sykepleier, og er en trygg behandler som er svært nøye i sin utførelse. Hun er er spesielt opptatt av naturlige resultater og en glødende sunn hud. Med bred kompetanse innen faget og et godt estetisk blikk gir hun deg som kunde DIN personlige behandling tilpasset ditt ønske og behov.

Vi er utrolig heldige som har fått med Karoline på laget

hudteraspeut ahlam alkochari

Ahlam Alkochari

Kosmetsik sykepleier/ Hudterpaut

Ahlam Alkochari, kosmetsik sykepleier og hudterpaut.

Ahlam er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom leverandøren Galderma.

Hun er videreutdannet ved Senzie akademiet, og jobber hele tiden mot de beste løsningen for deg som kunde. Hun er kurset hos alle våre leverandører og kvalitetsikret hos Signaturklinikken.

Ahlam ser hver enkelt kunde og tilpasser behandlinger og produkter utifra ditt behov og ønske om resultater.

Hun tar deg alltid imot med et smil og lytter til kundene sitt ønske og veileder deg til riktig behandlingsplan. Hun brenner for bransjen, faget og hun jobber alltid etter et estetisk godt resultat tilpasset hver enkelt kunde.

“Det aller viktigste for meg er å skape naturlige og vakre resultater gjennom trygge behandlinger”.

Lena Karlsen

Resepsjonist

Lena er en av våre resepsjonister. Hun studerer sykepleie, og er i tillegg kurset gjennom alle våre leverandører og kvalitetssikret gjennom Signaturklinikken.

Her møter du en dame med stort smil, og en genuin interesse for hudfaget. Har hun mulighet å svare deg på alle dine spørsmål, vil hun kunne veilede deg til riktig behandler og behandling.

“Jeg møter deg alltid med et smil og et ønske om at du skal føle deg sett og ivaretatt som kunde. Mitt håp er at du skal forlate klinikken med et ønske om å komme tilbake igjen”.

dr jeanine onsum signaturklinikken

Dr. Jeanine Onsum

Ansvarlig lege

Jeanine er offentlig godkjent lege, men elsker å jobbe med hudproblematikk og estetiske behandlinger.
Hun er en godkjent og autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoksin) behandler gjennom Galderma. Jeanine har også fullført flere kurs innen estetiske behandlinger ved American academy of Aesthetic medicine, og har tidligere god erfaring som laserbehandler (sertifisert gjennom Scanex).

Hun er vår ansvarlige lege på Signaturklinikken, og har deltatt på flere ansvarlig lege kurs med legemiddelselskapet Galderma. I 2020 har hun også blitt kursholder for autorisasjonskursene for Galderma.

Jeanine har en fantastisk personlighet og er en svært dyktig behandler. Hun er ekstremt nøye med alt hun gjør, og har et veldig godt estetisk blikk. Her snakker vi perfeksjon til fingerspissene, og full fokus på kvalitet og trygghet.

Trygghet i din behandling er like viktig for meg som for deg. 

kosmetisk sykepleier linda hamer johansen signaturklinikken

Linda Hamer Johansen

Kosmetisk sykepleier

Linda er offentlig godkjent sykepleier og har flere års erfaring med injeksjoner og hudterapi. Linda er utdannet fra Senzie akademiet med toppkarakterer, og holder i dag forelesninger på skolen for å inspirere andre studenter.

Hun er i tillegg godkjent og autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom Galderma, hvor hun i 2020 har også blitt kursholder for flere av autorisasjonskursene. Hun har kurs innen alle injeksjonsteknikker i regi av Signaturklinikken.

Linda er ekstremt nøye med alt hun gjør, og har et veldig godt estetisk blikk

Linda er en trygg behandler med ekstremt mye kompetanse, som kommer deg som kunde til gode.

Linda tilpasser hver enkelt behandling til kundens behov.  Hun jobber mot en sunn hudhelse og en naturlig forbedring.

Linda tar kundens ønsker og behov på alvor. Kunden skal få oppleve den beste utgaven av seg selv.

Elisabeth Harkonen

Hudterapeut

Elisabeth er utdannet hudterapeut gjennom Nannestad VGS Hudpleielinjen. Hun har jobbet som hudterapeut i mange år, og er autorisert behandler gjennom alle våre leverandører og kvalitetsikret gjennom Signaturklinikken. Hun har også jobbet flere år i hotellbransjen og holder orden og redo på klinikkene. Elisabeth jobber som resepsjonist på avd. Strømmen og kombinerer med hudbehandlinger. Hun kan du spørre om alt.

Hun elsker faget og holder ekstremt høy kvalitet i sitt arbeid og gir deg personlig veiledning for din hud.

Vi er så stolte av å ha Elisabeth med på vårt team. Du vil elske henne.

Motto. Alle er unike og jeg er derfor opptatt av å tilpasse hudprogram for hver enkelt persono for å oppnå en sunn og frisk hud.

hudterapeut mette hauge belgum

Mette Hauge Belgum

Hudterapeut/ Resepsjonist

Mette er utdannet hudterapeut gjennom Hudpleieakademiet i Oslo.

Mette jobber som kundeveileder/resepsjonist og hudterapeut hos Signaturklinikken, hovedsakelig på vår avdeling i Lillestrøm.

Hun er opprinnelig fra Valdres, men har funnet sitt arbeidssted hos oss i Lillestrøm. Godt humør og et hyggelig smil er det første som møter deg, og tar du en hudprat med Mette er du i svært gode hender.

“Huden skal både beskytte og representere deg resten av livet, den fortjener å bli tatt godt vare på”.

Nathalie Eger

Kosmetisk sykepleier

Nathalie er offentlig godkjent sykepleier og har flere års erfaring med injeksjoner og hudterapi.

Nathalie er utdannet fra Senzie akademiet og er i tillegg godkjent og autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom Galderma. Hun har også lang erfaring med laser og er kurset gjennom Scanex. Nathalie har en bred erfaring innen alle behandlinger og med kombinasjonsløsninger gir deg som kunde den beste løsningen og resultat.

Hun brenner for faget og bransjen og det ser og opplever man som kunde. Hun jobber hele tiden for at du som kunde skal få den beste løsningen som er på markedet og du blir alltid møtt med et smil og masse kompetanse.

Josephine Hverven

resepsjonist

Josephine har jobbet hos Signaturklinikken siden vi åpnet vår første avdeling i 2015 (da som ekstravakt).

Hun har fått mange års erfaring med produkter og behandlinger som gir hun en veldig god faglig kompetanse. Hun studerer nå sykepleie, og er i tillegg kurset gjennom alle våre leverandører og kvalitetssikret gjennom Signaturklinikken. I dag jobber Josephine som resepsjonist hos oss på alle våre avdelinger når hun ikke studerer.

Hun vil møte deg med et smil og veilede deg til en riktig løsning for din hud.

kosmetsik sykepleier cecilie koren signaturklinikken

Cecilie Koren

Kosmetisk sykepleier

Cecilie er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom leverandøren Galderma.
Hun har også utdanning fra Senzie akademiet, som gjør at hun har en ekstra kompetanse og forståelse hva gjelder hudproblematikk.
Cecilie har et veldig godt estetisk blikk, og er svært opptatt av at kunder har forskjellige behov og utfordringer. Gjennom en totalvurdering av huden tilpasser og kombinerer hun produkter og behandlinger, slik at hver enkelt kunde får et best mulig helhetlig resultat. Huden er tross alt det første man legger merke til, så det er viktig å investere i den, ettersom den kommer til å representere deg i lang tid fremover. Cecilie er en behandler med mye kompetanse, og man føler fort at man er i trygge og gode hender. Spør du henne om hennes favoritt hudbehandling vil hun svare Restylane Skinbooster.

Cecilie sitt motto er at man skal være naturlig elegant, og ikke minst at man skal ha muligheten til å være den beste versjonen av seg selv.

kosmetisk sykepleier mari tollefsen signaturklinikken

Mari Tollefsen

Kosmetisk sykepleier

Mari er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom leverandøren Galderma.
Hun er videreutdannet ved Senzie akademiet, og har en svært høy faglig forståelse. Hun er kurset hos alle våre leverandører og kvalitetsikret hos Signaturklinikken. Mari ser hver enkelt kunde og tilpasser utifra ditt behov og ønske om resultater. Hun er en perfeksjonist til fingerspissene. Hun følger alltid med på nye forbedringer som gir deg som kunde alltid den beste behandlingen. Hun elsker faget og dette får du som kunde oppleve.

“Jeg er opptatt av en sunn hudhelse og naturlige resultater. Sammen med kunden ønsker jeg å skreddersy en tilpasset behandlingsplan”.

Silje Heslien

Hudterapeut

Silje er utdannet hudterapeut på Åssiden i Drammen og godkjent gjennom NKHF: Norske kosmetologer og hudterapeuters forbund. Gikk ut av skolen i 2004 og har 16 års erfaring som hudterapeut. Har derfor mye erfaring når det kommer til å jobbe med velvære, skjønnhet og hud. .Hun er autorisert behandler gjennom alle våre leverandører og kvalitetsikret gjennom Signaturklinikken. Hun brenner for faget og gir deg som kunde en helt spesiell kundeopplevelse, når hun vil tilpasse og veilede etter dine behov. Silje kombinerer mellom hudterapeut og kundeveileder på avd. Strømmen. Så kommer du innom oss, møter Silje i butikken som kan hjelpe deg med alle spørsmål du har om hud.

Hun er opptatt av utviklingen og jobber kun med dokumenterte produkter og metoder av behandlinger.

Som terapeut er jeg er jeg opptatt av å gi en profesjonell og personlig veiledning og kontakt.

Faglig kompetanse er din trygghet.

hudteraspeut maria ottesen

Maria Ottesen

Hudterapeut

Maria er utdannet hudterapeut gjennom York College i England og Nannestad VGS sin hudpleielinje.

Maria startet som praksiselev hos oss i 2018, og har nå fått flere års erfaring med våre produkter og behandlinger. Vi er så heldige at hun nå har startet fulltid hos oss. Maria er ekstremt detaljorientert i alt hun gjør og dette gir gode resultater til deg som kunde. Maria jobber som kundeveileder/resepsjonist og hudterapeut på våre avdelinger på Strømmen Storsenter og Lillestrøm. Hun er kurset gjennom alle våre leverandører og kvalitetssikret gjennom Signaturklinikken.

Hun elsker hudpleiefaget og holder meget høy kvalitet i sitt arbeid. Hun sørger for å gi deg personlig veiledning for din hud.

“Jeg er veldig opptatt av at alle skal føle seg sett uansett hvilken hudproblematikk de kommer inn til oss med – vi skal gi kunden den beste veiledningen, man skal bli godt ivaretatt og oppleve at man er i trygge hender hos oss”.

Kristina Tonheim

Kosmetisk Sykepleier

Kristina var ferdigutdannet sykepleier fra Høgskolen i Oslo i 2009, og har jobbet mange år som sykepleier.

Hun har jobbet spesifikt med hud, injeksjoner og laser siden 2012, og er godkjent autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom Galderma og kvalitetssikret hos Signaturklinikken. Kristina har lang erfaring med forskjellige lasere og er blant annet kurset gjennom Scanex. Kompetansen hennes gir deg som kunde muligheten til å få en skreddersydd behandling, da hun kan sette sammen kombinasjonsløsninger som komplimenterer hverandre.

Kristina har ved siden av jobben som kosmetisk sykepleier hatt opplæringsansvar for nyansatte sykepleiere, holdt laser kurs for leverandør og i en periode vært vikarlærer på Senzie Akademiet.

Kristina er en trygg behandler med høy kompetanse innen faget. Hun tar seg god tid og tilpasser hver enkelt kunde sitt behov. Hun er dyktig og nøye i jobben sin, og kjent hos kunder for sine naturlige resultater og gode humør. Bestiller du time til konsultasjon hos Kristina så møter du en behandler som kommer til å gi deg grundig informasjon og god oppfølging gjennom hele prosessen.

Huden er kroppens største organ. Sunn hud er viktig- ta vare på huden din!

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0