Velkommen til Signaturklinikken

Hos Signaturklinikken er ditt ansikt vår signatur.

Det er derfor vi er så opptatt av naturlige resultater, og at våre behandlinger skal være dokumenterte og effektive.

“The best treatment is the one you cant`t see… Until you see the before pictures”.

Signaturklinikken kvalitetssikrer alle sine ansatte med både eksterne og interne kurs flere ganger i året. Vi tester alltid nye behandlinger og produkter selv for å forsikre oss om at de holder det de lover, og vi ber alltid om dokumentasjon på sikkerhetsprofil, effekt og varighet før vi i det hele tatt tilbyr behandlingen. Dette er årsaken til at du ikke nødvendigvis finner “siste skrik behandlinger” hos oss.  Alt for at du som kunde skal få den best mulige behandlingen, samt være trygg på at vi er den kvalitetsklinikken vi utgir oss for å være.

Signaturklinikken åpnet i Lillestrøm 13. april 2015, og har som ambisjon å være Norges ledende og mest innovative estetiske klinikk.

Kjerneverdiene våre er:
K
valitet, trygghet, ærlighet, teamwork og lokalt engasjement.

  • Du finner oss i Bjørvika midt i Oslobukta, sentralt i Lillestrøm sentrum og i 2. etasje på Strømmen Storsenter (Norges største kjøpesenter), samt på gateplan rett overfor Bekkestua bussterminal.
  • Klinikkene er kompetansesentre innen profesjonell hudpleie og medisinske skjønnhetsbehandlinger. Vi har fulltidsansatte estetiske sykepleiere (samtlige er autoriserte Restylane behandlere), samt estetisk lege tilstede alle dager. I tillegg jobber det hudpleiere med lang erfaring på klinikkene.
  • Vi fører kun markedsledende og dokumenterte produkter og behandlinger.
  • Vi tilbyr 3D-hudanalyse, medisinsk hudpleie, filler (kun original Restylane), behandling med toksin, laserbehandling, vipper og bryn, samt produktsalg av blant annet ZO Skin Health, Elixir Cosmeceuticals, MeLine, Noon, Dr. Schrammek, Jane Iredale og Marc Inbane.
  • Signaturklinikken er en medisinsk hudklinikk med høy kompetanse, erfarne behandlere og sans for naturlige resultater.


Hos oss får du godfølelsen og det lille ekstra!

bli kjent med oss

Marianne Hverven

Daglig leder

Marianne er en ekte Lillestrøm jente, født og oppvokst på Vigernes. Etter flere år som business ansvarlig for en av de ledende klinikkene i Oslo, ønsket hun å tilføre sin hjemby en kvalitetsklinikk innen medisinske hudbehandlinger. Den 13. april 2015 åpnet hun Signaturklinikken i Lillestrøm. Klinikken er i dag den ledende klinikken i regionen med fokus på høy kompetanse, erfarne behandlere, lokalt engasjement og et bevisst fokus på å gi kundene det lille ekstra.

Idag er Signaturklinikken vokst til 4 klinikker. Du finner oss på gateplan i Oslobukta/ Bjørvika, Bekkestua, Lillestrøm og midt inne på Strømmen Storsenter (2 etg.). 

Marianne har i tillegg bakgrunn innen design, foto og journalistikk. Hun har jobbet 8 år i USA som stylist og artist manager. I Norge har Marianne vært ansvarlig make-up artist for Frøken Norge og Nivea Norge, samt stylist for flere kjente norske artister og magasiner (Cosmopolitan, Se & Hør, Kamille, KK, Allers).

Marianne er opptatt av personlig og lokalt engasjement. Kvalitet er første prioritet i alle sammenhenger, rett og slett fordi hun ønsker et best mulig resultat for kundene.

kosmetisk sykepleier britta goldsack signaturklinikken

Britta Fossland Goldsack

Kosmetisk sykepleier

Britta er autorisert spesialist behandler innen Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin), og innehar også avansert anatomispesialisering.

Hun jobber på vår avdeling på Bekkestua og er ikke tilgjengelig for nettbooking. Ønsker du time hos henne gjøres dette ved å ringe oss på telefon 920 18 225  eller ved en manuell booking henvendelse.

Britta har i over 10 år vært en av hovedinstruktørene til Restylane/ Galderma i Norge. Her underviste hun andre sykepleiere og leger i de siste teknikkene og mulighetene med de ulike Restylane produktene.
Det er ingen overdrivelse å si at Britta er blant landets aller mest erfarne og beste injeksjonsbehandlere. 

Britta har et unikt estetisk blikk, og jobber med individuell behandlingsplan for hver enkelt kunde med fokus på naturlige behandlingsresultater.

Silvia Lopez Grundt

Kosmetisk sykepleier

Silvia er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom leverandøren Galderma.
Hun er videreutdannet ved Senzie akademiet, og har en svært høy faglig forståelse. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet og kvalitet på behandlingen som gjøres.
Kombinasjonen som sykepleier og hudterapeut gjør at du som kunde får en helhetlig vurdering av din hud. Silvia er Signaturklinikken sin laseransvarlige person og vil derfor kunne tilby svært effektive behandlinger på spesifikke problemer. Hun er lidenskapelig opptatt av hudhelse og estetikk. Silvia er ekstremt nøye og er en behandler man får tillitt til svært fort.

Silvia sitt motto: Skjønnhet sees utenifra, men oppleves innenifra.

 

Karoline Sandvik

Kosmetisk sykepleier

Karoline er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert spesialist behandler innen Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) gjennom leverandøren Galderma. Hun har en videreutdanning innen kosmetisk dermatologi ved Senzie akademiet, og har en høy faglig kompetanse. Hun er i tillegg kurset hos alle våre leverandører og kvalitetsikret hos Signaturklinikken.

Karoline har lang erfaring som kosmetisk sykepleier, og er en trygg behandler som er svært nøye i sin utførelse. Hun er er spesielt opptatt av naturlige resultater og en glødende sunn hud. Med bred kompetanse innen faget og et godt estetisk blikk gir hun deg som kunde DIN personlige behandling tilpasset ditt ønske og behov.

Vi er utrolig heldige som har fått med Karoline på laget

Lena Karlsen

Kosmetisk sykepleier

Lena jobbet som resepsjonist i flere år hos oss mens hun studerte sykepleie. Hun gjennomførte kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie akademiet våren 2023. Lena er en autorisert Restylane behandler gjennom Galderma, som gir deg som kunde en ekstra trygghet og kvalitet på behandlingen som utføres. Hun har også omfattende opplæring hos alle våre leverandører og kvalitetssikret gjennom Signaturklinikken.

Her møter du en dame med stort smil, og en genuin interesse for hudfaget.
Lena er prototypen på god service og godfølelsen du får hos oss. 

“Jeg møter deg alltid med et smil og et ønske om at du skal føle deg sett og ivaretatt som kunde. Mitt håp er at du skal forlate klinikken med et ønske om å komme tilbake igjen.”

hudterapeut mette hauge belgum

Mette Hauge Belgum

Hudterapeut/ Resepsjonist

Mette er utdannet hudterapeut gjennom Hudpleieakademiet i Oslo.

Mette jobber som kundeveileder/resepsjonist og hudterapeut hos Signaturklinikken i Oslobukta/Bjørvika.

Hun er opprinnelig fra Valdres, men har funnet sitt arbeidssted hos oss i Oslo. Godt humør og et hyggelig smil er det første som møter deg, og tar du en hudprat eller ønsker sminketips med Mette er du i svært gode hender. 

“Huden skal både beskytte og representere deg resten av livet, den fortjener å bli tatt godt vare på”.

Hedda Lilleaasen Kalfoss

Resepsjonist

Hedda er vår hovedresepsjonist på avdeling Lillestrøm. Her finner du en svært sjarmerende og flott dame fra Flisa. 

Hedda studerer i tillegg sykepleie 

dr jeanine onsum signaturklinikken

Dr. Jeanine Onsum

Ansvarlig lege

Jeanine er offentlig godkjent lege, men elsker å jobbe med hudproblematikk og estetiske behandlinger.

Hun er en godkjent og autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoksin) spesialist behandler gjennom Galderma. Jeanine har også fullført flere kurs innen estetiske behandlinger ved American academy of Aesthetic medicine, og har tidligere god erfaring som laserbehandler (sertifisert gjennom Scanex).

Hun er vår ansvarlige lege på Signaturklinikken, og har deltatt på flere ansvarlig lege kurs med legemiddelselskapet Galderma. Hun er også kursholder/ instruktør for Galderma/ Restylane i Norge, samt også norsk instruktør for Sculptra.

Jeanine har en fantastisk personlighet og er en svært dyktig behandler. Hun er ekstremt nøye med alt hun gjør, og har et veldig godt estetisk blikk. Her snakker vi perfeksjon til fingerspissene, og full fokus på kvalitet og trygghet.

Trygghet i din behandling er like viktig for meg som for deg. 

kosmetisk sykepleier linda hamer johansen signaturklinikken

Linda Hamer Johansen

Kosmetisk sykepleier

Linda er offentlig godkjent sykepleier og har flere års erfaring med injeksjoner og hudterapi. Linda er utdannet fra Senzie akademiet med toppkarakterer, og holdt i flere år forelesninger på skolen for å inspirere andre studenter.

Hun er i tillegg godkjent og autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) spesialist behandler gjennom Galderma. Fra 2020 har hun også vært fast kursholder/ instruktør i ulike kurs for Galderma/ Restylane i Norge.

Linda er ekstremt nøye med alt hun gjør, og har et veldig godt estetisk blikk

Linda er en svært trygg behandler med ekstremt mye kompetanse, som du som kunde fort vil oppdage.

Linda tilpasser hver enkelt behandling til kundens behov.  Hun jobber mot en sunn hudhelse og en naturlig forbedring.

Linda tar kundens ønsker og behov på alvor. Kunden skal få oppleve den beste utgaven av seg selv.

kosmetsik sykepleier kristina tonheim

Emilie Høitomt

Kosmetisk sykepleier

Emilie ble utdannet sykepleier ved Lovisenberg Høgskole i juni 2015. Etter endt utdannelse jobbet hun som sykepleier på medisinsk avdeling for hematologi, onkologi og lunge ved Lovisenberg sykehus.

Emilie videreutdannet seg som kosmetisk dermatologisk sykepleier i 2018 ved Senzie akademiet, og har etter dette opparbeidet seg svært god erfaring og ytterligere kompetanse innen medisinske hudbehandlinger, injeksjonsbehandlinger og ikke minst behandling med laser.

Emilie er autorisert Restylane behandler, som gir deg som kunde ekstra trygghet og kvalitet på behandlingen som utføres.

Hun er kurset hos alle våre leverandører og kvalitetssikret hos Signaturklinikken. Hennes nøkkelkvalifikasjoner er presisjon, estetisk blikk, naturlig resultat og godt humør.

Elin Krogh

Kosmetisk sykepleier

Elin ble utdannet sykepleier ved OsloMet juni 2019. Etter endt utdannelse jobbet hun som sykepleier ved hjertemedisinsk avdeling på Akershus Universitetssykehus.

Parallelt med dette tok Elin videreutdanning innen kosmetisk dermatologisk sykepleie ved anerkjente Senzie Akademiet i 2022, og ble ansatt i Signaturklinikken som resepsjonist frem til endt utdanning.

Elin er autorisert Restylane behandler gjennom Galderma, noe som gir deg som kunde en ekstra trygghet og kvalitet på behandlingene som utføres. I tillegg har hun omfattende opplæring hos alle våre leverandører og er kvalitetssikret gjennom Signaturklinikken.

Elin er en svært blid dame som er opptatt av å ivareta deg som kunde, og sørge for at du får en god og trygg opplevelse med et naturlig resultat.

Thao Kakao

Kosmetisk sykepleier

Thao var ferdig utdannet sykepleier på Høgskolen i Oslo i 2010. Hun etterutdannet seg som kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Universitetet i Sørøst-Norge og Senzie akademiet i 2017.
Før dette har hun lang erfaring innenfor mote og skjønnhet bransjen hvor hun har jobbet som stylist og makeup-artist. Hun har jobbet med hud som fagfelt siden 2016, så her møter du en behandler med omfattende erfaring og kompetanse. Hun har tidligere jobbet på blant annet Beths Medispa på Frogner.

Thao sin store lidenskap er laserbehandlinger, og hun er spesielt kjent for sine kombinasjonsbehandlinger med laser, dermapen og kjemiske peelinger.
Hun er svært opptatt av naturlig skjønnhet, og vil gjøre sitt beste for at du skal bli den beste utgaven av deg selv.

Tine Husøy

Resepsjonist / SOME ansvarlig

Tine er vår resepsjonistansvarlige på avdeling Strømmen Storsenter. I tillegg har hun hovedansvaret for Signaturklinikken sin Instagram profil.

Hatmone Mazrekaj

Hudterapeut / Resepsjonist

Hatmone er autorisert legesekretær, permanent make up Artist og hudterapaut. Hun ble ferdig utdannet legesekretær/helsesekretær i 2014 med fokus på kommunikasjon og samhandling. Etter flere års arbeidserfaring med pasienthåndtering og administrasjon som legesekretær på Sørlandet sykehus flyttet Hatmone til Oslo i 2018. Siden da har hun jobbet i bransjen og tatt ytterligere videreutdanning innen medisinske hudbehandlinger, . Hatmone kan gi deg gode råd om hvilke hudbehandlinger og hudprodukter som vil forbedre din hudtype og hudproblematikk. Hun er også sertifisert Permanent Makeup Artist gjennom Biotek Academy Scandinavia, men dette er noe vi ikke har som behandlingstilbud på Signaturklinikken.
Som person møter du her en gledesspreder og sterk relasjonsbygger, med klingende sørlandsdialekt, stort smil og god humør. 

kosmetsik sykepleier cecilie koren signaturklinikken

Cecilie Koren

Kosmetisk sykepleier

Cecilie er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom leverandøren Galderma.
Hun har også utdanning fra Senzie akademiet, som gjør at hun har en ekstra kompetanse og forståelse hva gjelder hudproblematikk.
Cecilie har et veldig godt estetisk blikk, og er svært opptatt av at kunder har forskjellige behov og utfordringer. Gjennom en totalvurdering av huden tilpasser og kombinerer hun produkter og behandlinger, slik at hver enkelt kunde får et best mulig helhetlig resultat. Huden er tross alt det første man legger merke til, så det er viktig å investere i den, ettersom den kommer til å representere deg i lang tid fremover. Cecilie er en behandler med mye kompetanse, og man føler fort at man er i trygge og gode hender. Spør du henne om hennes favoritt hudbehandling vil hun svare Restylane Skinbooster.

Cecilie sitt motto er at man skal være naturlig elegant, og ikke minst at man skal ha muligheten til å være den beste versjonen av seg selv.

kosmetisk sykepleier mari tollefsen signaturklinikken

Mari Tollefsen

Kosmetisk sykepleier

Mari er offentlig godkjent sykepleier, samt autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom leverandøren Galderma.

Hun er videreutdannet ved Senzie akademiet, og har en svært høy faglig forståelse. Hun er kurset hos alle våre leverandører og kvalitetsikret hos Signaturklinikken.

Mari ser hver enkelt kunde og tilpasser ut ifra ditt behov og ønske om resultater. Hun er en perfeksjonist til fingerspissene og elsker hudfaget. 

“Jeg er opptatt av en sunn hudhelse og naturlige resultater. Sammen med kunden ønsker jeg å skreddersy en tilpasset behandlingsplan”.

Kristina Tonheim

Kosmetisk Sykepleier

Kristina var ferdig utdannet sykepleier fra Høgskolen i Oslo i 2009, og har jobbet mange år som sykepleier.

Hun har jobbet spesifikt med hud, injeksjoner og laser siden 2012, og er godkjent autorisert Restylane og Azzalure (Botuliniumtoxin) behandler gjennom Galderma og kvalitetssikret hos Signaturklinikken. Kristina har lang erfaring med forskjellige lasere og er blant annet kurset gjennom Scanex. Kompetansen hennes gir deg som kunde muligheten til å få en skreddersydd behandling, da hun kan sette sammen kombinasjonsløsninger som komplimenterer hverandre.

Kristina har ved siden av jobben som kosmetisk sykepleier hatt opplæringsansvar for nyansatte sykepleiere, holdt laser kurs for leverandør og i en periode vært vikarlærer på Senzie Akademiet.

Kristina er en trygg behandler med høy kompetanse innen faget. Hun tar seg god tid og tilpasser hver enkelt kunde sitt behov. Hun er dyktig og nøye i jobben sin, og kjent hos kunder for sine naturlige resultater og gode humør. Bestiller du time til konsultasjon hos Kristina så møter du en behandler som kommer til å gi deg grundig informasjon og god oppfølging gjennom hele prosessen.

Huden er kroppens største organ. Sunn hud er viktig- ta vare på huden din!

Linnea Rist

Kosmetisk sykepleier

Linnea ble ferdig utdannet sykepleier ved Oslo Met Kjeller. Etter endt utdannelse jobbet hun på kirurgisk avdeling Kar/Thorax på Ahus. Hun tok videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie akademiet og var ferdig her høsten 2023.
Linnea er en autorisert Restylane behandler gjennom Galderma, som gir deg som kunde en ekstra trygghet og kvalitet på injeksjonsbehandlingene som utføres. Hun har også omfattende opplæring hos alle våre leverandører og kvalitetssikret gjennom Signaturklinikken.

Linnea er en svært positiv, blid og energisk dame. Hun er født i Lofoten, men oppvokst på Strømmen, og er en ekte friluftsvenn. Sunn hudhelse og naturlig skjønnhet er hva hun har et ekstra stort engasjement for. Hos Linnea vil du oppleve å bli godt ivaretatt, og at hun vil fremheve og ivareta det beste i deg.   

Silje Heslien

Hudterapeut

Silje er utdannet hudterapeut på Åssiden i Drammen og godkjent gjennom NKHF: Norske kosmetologer og hudterapeuters forbund. Gikk ut av skolen i 2004 og har 16 års erfaring som hudterapeut. Har derfor mye erfaring når det kommer til å jobbe med velvære, skjønnhet og hud. .Hun er autorisert behandler gjennom alle våre leverandører og kvalitetsikret gjennom Signaturklinikken. Hun brenner for faget og gir deg som kunde en helt spesiell kundeopplevelse, når hun vil tilpasse og veilede etter dine behov. Silje kombinerer mellom hudterapeut og kundeveileder på avd. Strømmen. Så kommer du innom oss, møter Silje i butikken som kan hjelpe deg med alle spørsmål du har om hud.

Hun er opptatt av utviklingen og jobber kun med dokumenterte produkter og metoder av behandlinger.

Som terapeut er jeg er jeg opptatt av å gi en profesjonell og personlig veiledning og kontakt.

Faglig kompetanse er din trygghet.

Josephine Hverven

Resepsjonist

Josephine har jobbet hos Signaturklinikken siden vi åpnet vår første avdeling i 2015 (da som ekstravakt).

Hun har fått mange års erfaring med produkter og behandlinger som gir hun en veldig god faglig kompetanse. Hun er i tillegg kurset gjennom alle våre leverandører og kvalitetssikret gjennom Signaturklinikken. Josephine er ferdig utdannet sykepleier og studerer nå markedsføring/ ledelse. I dag jobber Josephine som resepsjonist hos oss på alle våre avdelinger når hun ikke studerer.

Her møter du en ung og smilende dame som vil gi deg gode faglige råd til en riktig løsning for din hud.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.