Visia 3D hudanalyse

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon. Det er mye øyet til en terapeut klarer å avdekke, men en 3D-hudanalyse kan visualisere underliggende pigmentering og rødhet, og gi et objektivt bilde på hvordan det egentlig står til med huden din. Det er også en svært god dokumentasjon for begge parter, ettersom vi sammen kan se resultater og følge opp utviklingen over tid.

En hudkonsultasjon vil hjelpe deg og din terapeut å finne frem til riktige produkter og behandlinger som er tilpasset din hudtilstand.

Vi behandler

  • Akne
  • Porer og blank hud
  • Pigmentering
  • Solskader
  • Rynker
  • Arr
  • Rosacea/ rødhet
  • Sprengte blodkar
  • Aldringstegn

priser

Behandling Pris Tid
Konsultasjon Hud med behandler (IKKE bilde med 3D Visa). (Verdi 450,-).
kr 0
30 min
3D-hudanalyse (bilde med 3D Visa). Gratis ved behandling eller kjøp av produkter. (Verdi 650,-).
kr 150
45 min
3D-hudanalyse (bilde med 3D Visa). Oppfølging fra andre klinikker.
kr 650
30 min

Ofte stilte spørsmål

Analyseverktøy brukes for å kunne analysere din hud så presist som mulig. Apparatet består av et digitalt kamera som leser huden din i dybden, og gir presise målinger av: Rynkedybde, fuktighetsnivå, pigmentskader, brune flekker, poretilstoppinger og akne- og karsprengninger.
En erfaren og dyktig hudterapeut kan lese og forstå ganske mye av huden ved å se på overflaten, men det er ikke til å komme bort i fra at de fleste skader ligger nede i huden, usynlig fra utsiden. Det beste resultatet oppnår du derfor når du kan behandle i dybden og på overflaten samtidig.

Den ledende leverandøren innen analyseverktøy for hud er Canfield. De har Visia maskinen, som har den beste og mest avanserte målingen med RBX teknologi = separerer de unike signaturene til røde og brune hudkomponenter. Dette avdekker tilstander som rosacea, spider veins, acne, solskader og melasma.
Terapeuten/ behandleren kan derfor utføre en presis planlegging av behandling for ønsket resultat. Med digitale hudanalyseverktøy kan terapeuten sette opp ditt personlige hudpleieprogram enda mer nøyaktig og riktig, enn hva man kan ved kun å se på huden fra utsiden.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.