Lyst til å jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere.
Er du interessert i å jobbe hos oss anbefaler vi på det sterkeste at du tar kontakt.
Nedenfor finner du aktuelle stillingsannonser. 
Tenker du at du har noe helt annet å tilføre oss, er vi også åpne for å høre hva dette måtte være. Alle henvendelser rettes til Marianne Hverven (daglig leder Signaturklinikken). 

Resepsjonsansvarlig/ markedsfører

Signaturklinikken er en av Norges ledende og mest innovative estetiske klinikker.
Vi har klinikker i Lillestrøm, Strømmen Storsenter og Oslo (Bjørvika).
Akkurat nå søker vi etter resepsjonsansvarlig på vår avdeling inne på Strømmen Storsenter!

Verdiene til klinikkene er kvalitet, trygghet, ærlighet og teamwork. Dette verdisettet gjenspeiler alt vi gjør og står for. Vi jobber med hudforbedrende behandlinger gjennom injeksjoner (Restylane, Sculptra og Azzalure/ Alluzience), laser (Fotona & Nordlys), penslinger og peelinger, Dermapen, samt ulike medisinske hudprogrammer fra ZO Skin Health, Elixir, Dr. Schrammek, MeLine, Noon, Jane Iredale og andre ledende produktserier.
Vi tilbyr også gratis 3D-hudanalyse for alle våre kunder.

Vi søker deg med et brennende engasjement for faget, og som selv verdsetter god kundedialog og serviceinnstilling. Arbeidet som resepsjonist er klinikkens ansikt utad, og er en svært viktig stilling.
Stillingen inngår også i klinikkenes markedsavdeling og du vil her være med i kreative prosesser, utforming av salg/- markedsaktiviteter, ansvarlig for innholdsproduksjon på våre SOME kanaler etc.
Den viktigste oppgaven som resepsjonist er å tilrette og hjelpe aktive behandlerne så mye som mulig, slik at deres arbeidshverdag og kundens totalopplevelse til enhver tid er best mulig.
Arbeidsoppgavene består i tillegg av kundemottak og veiledning i butikk, telefonhenvendelser og mailkorrespondanse,  samt ansvaret for at klinikken fremstår ren og pen til enhver tid.

God erfaring med detaljhandel og/ eller SOME arbeid vil vektlegges.
Erfaring, interesse og forståelse for hudproblematikk er også et pluss, men ikke et krav da vi vil kunne foreta full opplæring. Vi vektlegger en helhetsforståelse, og er opptatt av at vi som behandlere og kundeveiledere har god kunnskap om både produkter, ingredienser, hudpleie, laser og injeksjonsbehandlinger.

Du vil jobbe tett opp mot daglig leder, samt motta veiledning og opplæring fra samarbeidspartnere og egne behandlere. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og et positivt, engasjerende og ikke minst utviklende arbeidsmiljø.

 • Stillingsandel:  Heltid
 • Oppstart:          Etter nærmere avtale, men helst så raskt som mulig.
 • Arbeidssted:    Strømmen Storsenter
 • Søknadsfrist:    Søknader vurderes fortløpende.
 • Send søknad med CV på e-post: post@signaturklinikken.no 

 

Spørsmål vedrørende stillingen kan sendes til samme epost eller på telefon 920 18 225.

Kontaktperson: Marianne Hverven

Estetisk sykepleier og/eller lege

Signaturklinikken er en av Norges ledende og mest innovative estetiske klinikker.
Vi har klinikker i Lillestrøm, Strømmen Storsenter og Oslo (Bjørvika).

Klinikkene består i dag av et stort team med ressurspersoner innen flere fagområder, og vi er svært opptatt av å gi kunden det lille ekstra. Verdiene til klinikken er kvalitet, trygghet, ærlighet og teamwork. Dette verdisettet gjenspeiler alt vi gjør og står for. Vi jobber helhetlig, og dette stiller høye krav til kompetanse, faglig dyktighet, samarbeid og ikke minst serviceinnstilling.

Verdiene til klinikken er kvalitet, trygghet, ærlighet og teamwork. Dette verdisettet gjenspeiler alt vi gjør og står for. Vi jobber med hudforbedrende behandlinger gjennom injeksjoner (Restylane, Sculptra og Azzalure/Alluzience), laser (Fotona & Nordlys), penslinger og peelinger, Dermapen, samt ulike medisinske hudprogrammer fra ZO Skin Health, Elixir, Dr. Schrammek, MeLine, Noon og andre ledende produktserier.
Vi tilbyr også gratis 3D-hudanalyse for alle våre kunder.

Vi søker deg med et brennende engasjement for faget, og som ønsker å jobbe både med hudpleie og injeksjonsbehandlinger. Du har et godt estetisk blikk, samtidig som du er faglig dyktig og spesielt god på ansiktsanatomi og fysiologi. Leger anbefales spesielt å søke. Har du erfaring, interesse og forståelse for hudproblematikk vanker ekstrapoeng, eller om du har jobbet som hudterapeut.
Vi vektlegger en helhetsforståelse, og er opptatt av at vi som behandlere har god kunnskap om både produkter, ingredienser, hudpleie og injeksjonsbehandling.

Du vil jobbe tett opp mot daglig leder, samt motta veiledning og opplæring fra samarbeidspartnere og egne behandlere.

Det fordres lang erfaring og medisinsk faglig innsikt for å bli en god behandler. Samtidig kreves det også stadig kursing for å oppnå kunnskap og de praktiske ferdighetene de forskjellige behandlingsområdene krever.
Hos Signaturklinikken er vi opptatt av nyeste forskning/ utvikling og deltar kontinuerlig på kurs. 
Vi benytter kun kvalitetsbevisste, markedsledende og dokumenterte produkter og behandlinger. 

 • Formalkrav:      Fullført og godkjent sykepleier eller legeutdanning. 
 • Stillingsandel:  Heltid. Svært konkurransedyktig lønn og utviklingsmuligheter!
 • Oppstart:           Etter nærmere avtale, men helst så raskt som mulig.
 • Arbeidssted:     Oslo, Lillestrøm, Strømmen Storsenter.
 • Søknadsfrist:    Alle søknader håndteres fortløpende.
 • Send søknad med CV på e-post: post@signaturklinikken.no

 

Spørsmål vedrørende stillingen kan sendes til samme epost eller på telefon 920 18 225.

Kontaktperson: Marianne Hverven

Have no product in the cart!
0