Skip to content

Jobbe hos oss

Vi søker ytterligere nye medarbeidere –

hudpleier/ resepsjonist/ kundeveileder

Signaturklinikken åpnet i Lillestrøm 13. april 2015, og har som ambisjon å være en av Norges ledende og mest innovative estetiske klinikker. Vi har klinikker i Lillestrøm, Strømmen Storsenter og Oslo.

Verdiene til klinikken er kvalitet, trygghet, ærlighet og teamwork som gjenspeiler alt vi gjør og står for. Vi jobber med hudforbedrende behandlinger gjennom injeksjoner (Restylane og Botox), laser, penslinger og peelinger, Dermapen, samt ulike medisinske hudprogrammer fra ZO Skin Health, Elixir, Dr. Schrammek, Me Line og andre ledende produktserier.
Vi tilbyr også gratis 3D hudanalyse for alle våre kunder.

Vi søker deg med et brennende engasjement for faget, og som selv verdsetter god kundedialog og serviceinnstilling. Arbeidet som resepsjonist er klinikkens ansikt utad, og er en svært viktig stilling.
Arbeidsoppgavene består av kundemottak og veiledning i butikk, telefonhenvendelser og mailkorrespondanse, samt ansvaret for at klinikken fremstår ren og pen til enhver tid.
Stillingen fordrer også at man i stor grad kan utføre ulike hudpleiebehandlinger, og at man har god erfaring, interesse og forståelse for hudproblematikk, samt at man er en god lytter. Vi vektlegger en helhetsforståelse, og er opptatt av at vi som behandlere og kundeveiledere har god kunnskap om både produkter, ingredienser, hudpleie, laser og injeksjonsbehandlinger.

Du vil jobbe tett opp mot daglig leder, samt motta veiledning og opplæring fra samarbeidspartnere og egne behandlere. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og et positivt, engasjerende og utviklende arbeidsmiljø.

  • Formalkrav:      Fullført og godkjent hudpleierutdanning.
  • Stillingsandel:  Deltid – (kveld og helgevakter).
  • Oppstart:           Etter nærmere avtale.
  • Arbeidssted:     Lillestrøm, Strømmen Storsenter, Oslo.
  • Søknadsfrist:    Mandag 10. august 2020. Søknader vurderes fortløpende.

Send søknad med CV på e-post: post@signaturklinikken.no

Spørsmål vedrørende stillingen kan sendes til samme epost eller på telefon 920 18 225.

Kontaktperson: Marianne Hverven