Hårfjerning ansikt og kropp

Vi fjerner uønsket hårvekst raskt, effektivt og skånsomt både i ansikt og på kropp.
MERK: Vi tilbyr p.t. kun hårfjerning med laser på vår avdeling i Oslobukta/ Bjørvika. 

Vi benytter GentleMAX. Den har kombinasjon Nd:YAG og Alexandrite-bølgelengde, som er ansett som en av markedets beste lasere for hårfjerning hva gjelder effekt og sikkerhet.
På våre andre avdelinger utfører vi kun hårfjerning med voks av overleppe og ansikt.


Permanent hårreduksjon med laser

Hår på kroppen er helt naturlig, men mange kvinner og menn ønsker likevel å fjerne hår permanent. Det kan være at man sjeneres eller plages av uønsket hårvekst, eller er gått lei av inngrodde hår, barbering, voksing og napping, og ønsker et mer permanent resultat.

Effekt og virkning
Med laser er det mulig å oppnå 70-90% permanent hårreduksjon. Resultatet vil variere fra person til person og avhenger av hudfarge, hårets tykkelse og farge, genetisk disposisjon for hårvekst, hormonell ubalanse, sykdommer og medisinering.
Har man en tilstand hvor det stadig dannes nye hårsekker, er det nødvendig med jevnlig etterbehandlinger for å opprettholde resultatet.

 • Mørkt hår mot lys hud er optimalt for hårfjerning.
 • Helt lyse, grå og rødlige hår er vanskelig å fjerne med laser, rett og slett fordi laserstrålen tiltrekkes til pigment (jo mørkere dess bedre), hvilket disse hårene savner.
 • Hva gjelder mørk hud inneholder denne hudtypen samme type pigment som hår/ hårrøtter, og det er større risiko for pigmentforandringer.
  Fitzpatrick skalaen er et numerisk klassifiseringsskjema for menneskelig hudfarge, utviklet av i 1975 av den amerikanske hudlegen Thomas B. Fitzpatrick, som den dag i dag benyttes som en måte å beregne responsen til forskjellige hudtyper på ultrafiolett (UV) lys og hudpigmentering.

  Vi har allikevel god erfaring med hårfjerning på mørk hudtype, men det kreves ofte flere behandlinger og man oppnår ikke alltid like godt resultat.

  Det beste er uansett å bestille tid for en gratis og uforpliktende konsultasjon hos oss, slik at vi får gjort en individuell vurdering om hvorvidt hårlaser egner seg for deg.

Hvordan fungerer hårreduksjon med laser

Hårfjerningslaseren benytter lyspulser som varmer opp og ødelegger hårroten, noe som fører til en perrmanet reduksjon av hårvekst. Siden hårsekkene ødelegges kun i hårets vekstfaser, må laserbehandling vanligvis gjentas 5-10 ganger for tilfredsstillende resultat. For noen kreves også enda flere behandlinger.
Normalt vil vi anbefale 4-6 uker mellom hver behandling for ansikt, armhuler (aksiller) og bikini, og 6-8 uker for resten av kroppen.
Tidsinterval mellom hver behandling tilpasses individuelt, men når hårveksten er kommet igang igjen er det på tide med ny behandling. Behandlingen innebærer minimalt med ubehag.

4 VIKTIGE PUNKTER før du kommer til hårfjerning med laser (behandlingsdagene):

 1. Unngå solarium og soling 6 uker før behandlingen, da dette øker risikoen for midlertidig pigmenttap (hypo-hyperpigmenteringer og forbrenning). Unngå også selvbruning 14 dager før behandling. Kombinasjonen lys hud og mørkt hår gir best resultat.
  VIKTIG! Dersom du har gått på Isotretinoin skal du vente minst 6 måneder før du går til laserbehandling.
 2. Unngå å vokse, nappe eller epilere hårene de siste 4 ukene før behandling. Laseren virker kun på hårsekker som inneholder hår.
 3. Ikke smør huden med fuktighetskrem, olje, kvisekremer eller andre hudirriterende kremer som for eksempel peeling de siste par dagene før behandling.
 4. Du ha barbert deg rett før behandling. Hårene skal være glattbarbert samme dag eller kvelden før. Dette gjør behandlingen mindre ubehagelig og sørger for at all energien fra laseren kommer seg hele veien ned i hårsekken, og ikke stopper i håret.
  Lite tips: Når du kommer på førstegangskonsultasjon er det lurt å komme ubarbert, slik at din behandler kan vurdere din naturlige hårvekst, men behandling gjennomføres ikke denne dagen.


Viktig å tenke på etter behandling

 • Unngå soling 4-6 uker.
 • Smør med SPF 50+ på områder som eksponeres for sol.
 • Unngå hard fysisk aktivitet, varm dusj, sauna eller svømmebasseng et par dager etter behandling, ettersom dette kan skape hudirritasjoner.

Hårfjerning - Priser

Trenger du flere behandlinger?
Da tilbyr vi følgende rabatter:

1-3 behandlinger: Ordinær pris

4-6 behandlinger: 20%

7-10 behandlinger: 30 %

Behandling Pris per gang
Førstegangskonsultasjon hårfjerning
kr 0
Ansikt
kr 2900
Armhuler
kr 1400
Armer
kr 3400
Ben
kr 3900
Bikinilinje
kr 1500
Brasiliansk (KUN kvinner)
kr 2400
Legger
kr 2900
Lår
kr 2900
Overleppe/ hake/ magestripe (per område)
kr 1400
Rumpe (KUN kvinner)
kr 1900
Rygg/ mage/ bryst (per område)
kr 3900
Behandlingspakker Utføres samtidig
Bikinilinje + Armhuler
kr 1990
Brasiliansk (KUN kvinner) + Armhuler
kr 2900
Brasiliansk (KUN kvinner) + Armhuler + Ben
kr 5800
Brasiliansk (KUN kvinner) + Armhuler + Legger
kr 5400
Overleppe + Hake
kr 1700
Rygg + Skuldre + Armer
kr 5400

Ved alle laserbehandlinger utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen. Her forteller og viser vi deg eksempler på forventet sluttresultatet, antall behandlinger som må gjennomføres, tiden etter behandling (nedetid) og pris.

Ofte stilte spørsmål

Nei. Selv om laserbehandling av hår gir en betydelig og varig reduksjon i hårvekst vil noen hår komme tilbake. Det kan derfor være nødvendig med vedlikeholdsbehandlinger for å opprettholde resultatet. Antall og hyppighet varierer fra person til person.

Etter behandling kan det i noen tilfeller på det behandlede området oppstå kortvarig mild irritasjon, hevelse og rødhet i huden. Disse bivirkningene forsvinner normalt etter kort tid (noen timer). Hos Signaturklinikken benytter vi en egen kjølemaskin under laserbehandlingen for å minimere risikoen for nettopp dette.

Alvorlige bivirkninger som blemmer, brannskader og pigmentforandringer er svært sjeldne, men kan føre til infeksjoner og varig arrdannelse. Skulle dette oppstå må du kontakte klinikken så snart som mulig for videre oppfølging og behandling.

Normalt vil 60-90% av hårstråene på det behandlede området ha løsnet etter cirka 14 dager, og man vil dermed se et merkbart resultat. MEN siden hårsekkene ødelegges kun i hårets vekstfaser, må laserbehandling vanligvis gjentas 5-10 ganger for tilfredsstillende resultat.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.