En fet hud er en hudtype som fort kan bli blank og skinnende, da den har en overproduksjon av talg. Som følge av dette, opplever mange at teksturen i huden er ujevn, porene er ofte store, og man kan lett få kviser. Flere kunder merker også at hormonendringer ved både pubertet, graviditet og menstruasjon kan gjør at huden kommer litt i ubalanse og lettere kan gi utbrudd av kviser.

Riktig hudpleie av fet hud vil ha som mål å få kontroll på talgproduksjonen og få huden i balanse med mindre overflødig talg, redusert utbrudd av kviser og en jevnere hudstruktur.

Her er noen viktige punkter å tenke på når det gjelder hudpleie til en fet hud:

  • Bruk en tilpasset rens for å fjerne smuss og overflødig talg fra porene.
  • Bruk kornskrubb 3-7 ganger i uken for å fjerne døde hudceller, slik at man forhindrer at porene tettes igjen.
  • Bruk produkter med salisylsyre. Salisylsyre løser effektivt opp i urenheter, og kan forebygge og behandle akne, samtidig som den har antiinflammatoriske egenskaper. Salisylsyre finnes i flere eksfolierende pads.
  • Tilpassede kremer til dag- og kveldsbruk. Her vil den enkeltes hudtilstand spille inn på hvilke produkter våre behandlere velger å anbefale, men felles for alle er at kremene skal redusere talgproduksjonen og jobbe med en jevnere hudstruktur.
  • Ikke vær redd for fuktighet. Bruk en tilpasset fuktighetskrem for en dehydrert hud som inneholder fukt, men ikke fett eller oljer.

Vi på Signaturklinikken vet hva som skal til for å behandle en fet hud, og vi skreddersyr behandlingene våre etter kundens hudtilstand og hva kunden trenger når de er til behandling.
Vi har gjennom årene gjort oss gode erfaringer med kombinasjonsbehandlinger til en fet hudtype. Det kan være mikroneedling med Dermapen i kombinasjon med kjemisk peeling, laserbehandling og Green Peel.

Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende hudkonsultasjon.

Anbefalte behandlinger

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0