Har du tørre lepper?
De spesialdesignede leppeproduktene fra Restylane gir mykhet og gjenoppretter fuktbalansen i leppene. Behandlingen kan også gir et gladere uttrykk, samt redusere de små rynkene rundt munnen.
Det er ofte voksne damer som etterspør behandling med Restylane i lepper mest. Årsaken er at de gjerne vil ha tilbake leppene de hadde før, samt at behandling med Restylane også er en effektiv måte å unngå tørre/ gustene lepper på. Les mer om aldring av leppene.

Restylane tilbyr egne lipgloss og leppepomader når du gjør leppebehandling.
Disse får du hos oss uten kostnad!

Behandling med Restylane gir umiddelbare og naturlige resultater, og gir deg tilbake leppene du hadde før.

Ved alle laserbehandlinger utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen. Her forteller og viser vi deg eksempler på forventet sluttresultatet, tiden etter behandling (nedetid) og pris.

Anbefalte behandlinger

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.