Du er nok ikke alene om å føle at huden kan være gusten og mangle glød i enkelte perioder, det kommer gjerne på vinteren da huden kan bli dehydrert i tillegg. Ofte er det bare gode hudpleierutiner, riktige produkter og behandlinger i klinikk som skal til for å gi deg gløden tilbake.

En kjemisk peeling alene eller i kombinasjon med mikroneedling med Dermapen vil fjerne døde hudceller, øke sirkulasjonen i huden og få frem de friske, sunne hudcellene som resulterer i en mer vital og glødende hud. Dette er behandlinger som vi daglig får tilbakemeldinger på at kunder merker at fungerer for huden deres, og som gir synlige og varige resultater.

Dette er noen av våre absolutte favorittprodukter for en gusten hud for å gi mer glød:

  • Elixir Pads med glykolsyre i ulike styrker. Glykolsyren vil ikke bare fjerne døde hudceller, men også fremme til økt cellevekst og virker anti-age.
  • ZO Enzymatic Peel er en peelingkrem som skånsomt fornyer hudoverflaten, samtidig som den jevner ut og hydrerer og gir umiddlebar glød.
  • Produkter med retinol vil skape en cellefornyelse for huden som resulterer i en klarere, jevnere og mer vital hud.

Les alt om gusten hud på beautyblogg.com her:

Et annet tips som flere av oss på Signaturklinikken sverger til er selvbruning fra Marc Inbane. Selvbruning kan virke vanskelig og mange er redd for å få skjolder og et unaturlig resultat, men Marc Inbane har gjort det veldig enkelt. Med selvbruningsdråper som du blander i din egen dag- eller nattkrem, kan du gradvis bygge opp og vedlikeholde en trygg, naturlig og glødende brunfarge hele året.

 

Anbefalte behandlinger

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0