Halsen og brystet eldes også med årene, i likhet med ansiktet vårt.
Dette er et skjørt område av kroppen vår som er utsatt for ytre skader og soleksponering, men som vi ikke alltid er like flinke til å passe på. Som følge av aldring og soleksponering, oppstår det linjer og rynker, samt solskader i form av pigmentering og ru hud. 

Den beste behandlingen mot dette er å kombinere ulike behandlinger, eller man kan gjøre det enkeltvis.

Vi anbefaler:

  • Behandling med laser
  • Restylane Skinboosters behandling
  • Aktive kremer og peelinger som vil forbedre den generelle hudkvaliteten.

Hals og bryst er et større område, så det vil ofte kreve mer produkt enn ansiktet. Jo mer nedetid man er villig til å ha, jo bedre resultat kan man oppnå. Det kommer også ann på hvor “kraftige” skadene er, og utgangspunktet for den enkelte.
Hvis det bare er snakk om behandling av linjer, kan man oppnå gode resultater med kun Restylane Skinboosters behandling. Dette finner man ut av sammen med behandler på konsultasjonstime. 

Anbefalte behandlinger

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.