Forbedre hudens spenst og struktur.

For det beste resultatet må man kombinere ulike behandlinger som jobber med ulike problemer. Vi anbefaler  å starte med en gratis og uforpliktende hudkonsultasjon, slik at vi kan finne frem til riktige produkter og behandlinger som er tilpasset din hud. 

For å oppnå en hudforyngelse er målet å påvirke aldringsprosessene i huden slik at man oppnår en sunn, velfungerende og glødende hud. En viktig del av å bevare huden ung så lenge så mulig er å beskytte den. Så mye som 90% av hudaldringen kan vi skylde på ytre faktorer som soleksponering og forurensning. Antioksidanter og solkrem vil derfor være nødvendig for å beskytte huden, samtidig som aktive ingredienser vil være med på å opprettholde funksjonene til huden. Daglig stimulering ved et hjemmeprogram vil derfor være viktig. 

Aldringsprosessen påvirker blant annet:

  • Blodsirkulasjonen reduseres, næring- og utskillelseprosessene går saktere.
  • Cellene lager mindre kollagen og elastin, og huden bryter også ned mer av disse proteinene.
  • Immunforsvaret til huden reduseres.
  • Cellefornyelsen i det øverste hudlaget går saktere.
  • Hudbarrieren blir svakere.
  • Produksjon av fukt avtar.

 

Hudprogram for hudforyngelse vil ofte inneholde disse ingrediensene: 

  • A-vitamin(tretinoin, retinol, retinal) vil stimulere cellene til å lage mer kollagen og elastin, samtidig som den vil øke celledelingen i det øverste hudlaget.
  • Fruktsyrer vil stimulere huden til å produsere mer fukt, holde pigmentproduksjonen stabil og gi en eksfoliering av det øverste hudlaget.
  • Antioksidanter og fukt vil hjelpe å holde hudbarrperen stabil, samtidig gi en beskyttelse til huden. 
  • Hjemmepeel med skrubb eller enzymer for å stimulere celledelingen.

 

Når vi jobber med hudforyngelse ønsker vi å stimulere huden til å jobbe selv. Hvilke kremer og ingredienser som vil passe den enkelte vil være avhengig av hudens tilstand. Det er altså ikke bare én krem man må ha for å oppnå en helhetlig hudforyngelse.
Ved de ulike klinikkbehandlingene for hudfornyelse ønsker vi å jobbe både i det øverste og dypere hudlaget, som kan gjøres med blant annet med DermaPen, peelinger, injeksjonsbehandlinger og laserbehandlinger. I mange tilfeller kan det være lurt å starte med Restylane skinbooster som vil gi en rask vitalisering av huden samtidig som den øker kollagen- og elastinproduksjonen, samt stimulerer til at huden selv produserer mer. 

Ønsker man å jobbe mer på grov hud, store porer og gløden i huden, er det andre typer hudbehandlinger som gir de beste resultatene.

Signaturklinikken tilbyr ulike peelinger i ulike styrker, og utfører også medisinske peelinger for total hudfornyelse. Peelinger er med på å øke sirkulasjonen og øker kollagen produksjonen.
Man peeler av skadet hud, og får en ny glød og spenst i huden.

Visste du at: Når man øker fuktnivået under huden med Restylane Skinboosters «narres» den til å tro at den er blitt yngre, og produksjonen av naturlig HA syre i området økes.
Kollagenet starter en reparasjonsprosess, og hjelper huden til selv å bli yngre.
Huden får økt spenst, glød og elastisitet, og man kan tydelig se at den har fått en fuktboost.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0