Søkk under øynene

Her er det ingen mirakelkremer eller øyemasker som hjelper.
Dette er et veldig vanlig problem hos både menn og kvinner i alle aldre.
Søkk under øyne er ofte veldig genetisk betinget, men avhenger også av livsstil som søvn og stress.
Det periorbitale (øye) området består av tynn hud, og oftest er det her de første rynkene blir synlige.
En del voksne mennesker kan også oppleve at de får mørke ringer under øynene, som følge av at huden deres blir tynnere, og at fettposene under øynene synker og forandrer fasong. Når dette skjer kommer det et hulrom under øynene som det kastes skygger på.
Et annet element til søkk under øyne er at øyehulen i selve hodeskallen blir større etterhvert som vi blir eldre, og øyet synker inn.
Enkeltvis eller i kombinasjon med livstil, sol og genetisk arv, bidrar dette til at man ser og føler seg sliten, trøtt og dratt ut. Det er individuelt fra person til person for hva som må gjøres for et optimalt resultat, men ofte er behandling med Restylane det aller beste behandlingsalternativet for “trøtte øyne” eller “tear trough” som det heter på fagspråket.

Behandling av søkk under øynene/ tear trough er en spesialist indikasjon, og det er viktig at behandler har særdeles god kunnskap og erfaring med denne indikasjonen.

Pris for behanding av søkk under øyne/ tear trough er 4 190,- kr (1,0 ml Restylane) hos oss.
Varighet er normalt mellom 1 – 2 år.

Tear trough behandling med Restylane gir fantastiske og umiddelbare resultater!
Resultatet er at man ser mer våken og opplagt ut, i tillegg til at mange år forsvinner fra ansiktet.

Ved alle førstegangsbehandlinger med Restylane utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor vi sammen setter opp en individuell behandlingsplan.

Vi kommer her med våre anbefalinger, samtidig som vi forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet og pris.
Vi informerer også om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.
Hos Signaturklinikken er det 18 års aldersgrense ved behandling med Restylane. 
Dette er også et krav fra myndighetene. 18 års aldersgrense gjelder for kosmetiske inngrep, injeksjoner og behandling uten medisinsk eller odontologisk begrunnelse. Foreldre eller andre som har foreldreansvaret for pasienten, kan heller ikke avgi gyldig samtykke til slikt inngrep, injeksjon eller behandling.

Anbefalte behandlinger

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0