Et ungdommelig ansikt har runde konturer og høye kinnben.
Over tid bidrar reduksjonen av hyaluronsyre til at ansiktets mykvev taper volum. Fettputene synker ned og skaper trykk mellom nesetippen og munnvikene, og gjør dem mer fremtredende. I tillegg blir huden mindre elastisk og påvirkes derfor mer av tyngdekraften. Huden henger mer og ansiktstrekkene trekkes nedover, noe som gjør at vi ser eldre og trettere ut.

Ved å gi tilbake volum med Restylane i kinnpartiet vil man kunne tilbakeføre den riktige volumbalansen i ansiktet.

Elastisiteten i kinnene reduseres med årene. Behandling med Restylane gjenskaper elastisitet i kinnene, samtidig som det gir et løft til området i mellomansiktet og kjevelinjen. 

Restylane kan også benyttes til å definere og fremheve ansiktstrekkene dine.

Ved alle førstegangsbehandlinger med Restylane utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor vi sammen setter opp en individuell behandlingsplan.

Vi kommer her med våre anbefalinger, samtidig som vi forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet og pris.
Vi informerer også om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.
Hos Signaturklinikken er det 18 års aldersgrense ved behandling med Restylane. 
Dette er også et krav fra myndighetene. 18 års aldersgrense gjelder for kosmetiske inngrep, injeksjoner og behandling uten medisinsk eller odontologisk begrunnelse. Foreldre eller andre som har foreldreansvaret for pasienten, kan heller ikke avgi gyldig samtykke til slikt inngrep, injeksjon eller behandling.

Anbefalte behandlinger

Ofte stilte spørsmål

Prisen er individuell, og vil variere fra person til person avhengig av utgangspunkt, alder og hva man selv ønsker å oppnå. Normalt vil en volumbehandling med Restylane starte på ca. 7400,- (vi starter ofte med 2 ml). Hos mange kunder gir dette et perfekt, diskrè og naturlig resultat. 
For kunder som har mistet mye volum er vår anbefaling å “bygge” kinnene gradvis opp igjen over tid. 

Man kan se resultatet av behandlingen mer eller mindre umiddelbart. 
Husk at den beste behandlingen er den man ikke ser, før man sammelikner før bildene.

Volumbehandinger som kinn, kjeve og hake har en normal varighet på ca. 9-12 måneder. Mange opplever at varigheten er enda lenger, spesielt ved gjentagende behandlinger.  

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.