leppebehandling

Fyldige og vakre lepper har vært forbundet med skjønnhet i flere århundrer.
Leppene er kanskje den delen av ansiktet vårt som først blir lagt merke til, og er ofte blikkfang og sentrum for oppmerksomhet. Med alderen mister dessverre leppene volum, og man får rynker både på leppeoverflaten og i huden rundt leppene. I tillegg blir leppene gjerne tynnere og får mindre tydelige konturer. Les mer om aldring av leppene her.

Med Restylane kan man få tilbake tapt volum i leppene, definere leppekonturene, korrigere munnvikene, samt redusere de små rynkene rundt munnen. Restylane forbedrer også fuktbalansen i leppene.

Behandling med Restylane i lepper er etterspurt i alle aldre, og vi tilpasser resultatet individuelt etter kundens ønsker og behov. Hos oss er vi opptatt av et naturlig resultat som passer til den enkelte med ulike utgangspunkt.

Hos Signaturklinikken er det 18 års aldersgrense ved behandling med Restylane.
Dette er også et krav fra myndighetene. 18 års aldersgrense gjelder for kosmetiske inngrep, injeksjoner og behandling uten medisinsk eller odontologisk begrunnelse. Foreldre eller andre som har foreldreansvaret for pasienten, kan heller ikke avgi gyldig samtykke til et slik inngrep, injeksjon eller behandling. 

Bestill en gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av våre flinke kosmetiske leger eller sykepleiere. Da får du en individuell vurdering av dine ønsker og behov, grundig informasjon om mulige bivirkinger/ komplikasjoner, samt svar på alle andre spørsmål du måte ha før du bestemmer deg.

Les mer om fillerbehandling med Restylane her:

Ofte stilte spørsmål

Hos Signatuklinikken er prisen for behandling av lepper 3690,- kr (gjelder 1,0 ml). 
Vi anbefaler i de fleste tilfeller å starte med 1,o ml. 
Hvilken teknikk og Restylane produkt som benyttes tilpasses individuelt den enkeltes ønsker og behov.

Effekten av en leppebehandling med Restylane varer i ca. 5-12 måneder, avhengig av alder, antall ganger man har behandlet samme område, mengden som er satt, livsstil osv.

Kort fortalt fordi vår erfaring tilsier at Restylane er best, og gir oss størst mulighet for å velge rett fillerprodukt tilpasset dine ønsker og behov.
Det er også svært viktig for oss at både sikkerheten og effekten av Restylane er klinisk dokumentert, og støttes av omfattende kliniske studier foretatt over 20 år og med over 50 millioner behandlinger. Du som kunde bør forlange det beste, og dette er også årsaken til at vi på Signaturklinikken kun benytter Restylane.

Les casen “Billig filler – Men til hvilken pris?” her. 

Resultatet kommer umiddelbart, men umiddelbart etter behandling er man oftest litt hoven i leppene. Denne hevelsen vil gå ned i løpet av dagen.

Ved en leppebehandling legger vi alltid på en bedøvelseskrem i forkant av behandlingen, slik at behandlingen er minst mulig ukomfortabel.

Gravide eller ammende.
Vi behandler ingen under 18 år.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.