Behandling av mørke ringer under øynene

Veldig mange synes de ser trøtte ut eller får kommentarer fra andre om at de ser slitne ut-


Dette skyldes ofte mørke ringer eller søkk under øyne. Mørke ringer under øynene kan forårsakes av flere ulike faktorer. Hos noen er det genetiske årsaker som for eksempel innhulte søkk og hyperpigmentering – en brunfarge som kommer av melaninpigment. Hos andre kan det skyldes tynn hud med blodårer som synes gjennom huden. Tilstanden kan også påvirkes av livsstil som mangel på søvn, stress, røyking og andre faktorer.

Mørke ringer, som skyldes søkk eller kraftige linjer, reduseres eller forsvinner helt med en Restylane Tear Trough behandling. Behandlingen gir også gode resultater for de som har økt pigmentering under øyne.

Ved alle førstegangsbehandlinger med Restylane utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor vi sammen setter opp en individuell behandlingsplan.

Vi kommer her med våre anbefalinger, samtidig som vi forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet og pris.

Vi informerer også om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.

Hos Signaturklinikken er det 18 års aldersgrense ved behandling med Restylane. 
Dette er også et krav fra myndighetene. 18 års aldersgrense gjelder for kosmetiske inngrep, injeksjoner og behandling uten medisinsk eller odontologisk begrunnelse. Foreldre eller andre som har foreldreansvaret for pasienten, kan heller ikke avgi gyldig samtykke til slikt inngrep, injeksjon eller behandling.

Anbefalte behandlinger

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.