Hengende øreflipper?
Etter mange år med tung og flott ørepynt er det mange kvinner som sliter med øreflippen. Rett og slett fordi hullet har seget nedover og det er snakk om 1 millimeter til, så går det tvers gjennom!

Med noen få dråper Restylane i øreflippen blir den litt større, slik at ørepynten sitter bedre og det ser finere ut.

Ønske om å fremheve/ ta vekk “bretten” av øreflippen?
Mange kvinner opplever også at øreflippen er for liten for ørepynt, eller at øreflippen har fått en “brett”, slik at ørepynten henger skjevt.

Behandling med Restylane er også her perfekt, og man får rettet ut øreflippen igjen.

Behandling av øreflipp er en rask, sikker og trygg prosedyre, med lang varighet (1-2 år).

Ved alle førstegangsbehandlinger med Restylane utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor vi sammen setter opp en individuell behandlingsplan.

Vi kommer her med våre anbefalinger, samtidig som vi forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet og pris.
Vi informerer også om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.
Hos Signaturklinikken er det 18 års aldersgrense ved behandling med Restylane. 
Dette er også et krav fra myndighetene. 18 års aldersgrense gjelder for kosmetiske inngrep, injeksjoner og behandling uten medisinsk eller odontologisk begrunnelse. Foreldre eller andre som har foreldreansvaret for pasienten, kan heller ikke avgi gyldig samtykke til slikt inngrep, injeksjon eller behandling.

Anbefalte behandlinger

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.