Pigmentering (solskader)

Mange kunder opplever pigmentforandringer i huden. Dette skyldes en overproduksjon av fargestoffet, som produseres for å beskytte cellene. Pigmentflekkene oppstår som regel av solskader eller ved hormonpåvirkning.
Vi skiller mellom overfladiske pigmentflekker og melasma som ligge i dypere hudlag. Pigmentflekker i det øverste hudlaget er som regel uproblematisk å behandle da cellene i dette laget skiftes ut jevnlig. De dypere pigmentene er kronisk og vil kreve lengre behandlingstid. Ved begge tilstandene er beskyttelse av huden viktig, både for å forebygge nye pigmentflekker, men også for å vedlikeholde resultat. 

Et kremprogram hjemme vil være nødvendig for å beskytte og opprettholde en stabil hudbarriere slik at huden selv kan beskytte seg mot ytre påvirkning som UV-stråler.
Kremene vil inneholde aktive ingredienser som regulerer produksjon av fargestoffet og ingredienser som bleker pigmentene. De vil også inneholde ingredienser som øker celledelingen for å få nye celler til hudoverflaten.
Behandlinger i klinikk vil være kraftigere og i mange tilfeller nødvendig for å oppnå ønsket resultat. Hvor sterk og hvor mange behandlinger man trenger blir vurdert ut i fra din hudtilstand.

Viktig: De kraftigste peelingene kan kun utføres av helseautoriserte behandlere.

Bruk av solkrem og å unngå direkte sol er den beste  forebyggingen man kan gjøre mot pigmentflekker. 

Anbefalte behandlinger: 

  • MeLine hudprogram og klinikk peeling.
  • ZO -hudprogram.
  • Peeling. 
  • Dermapen m/ pensling.

Hos Signaturklinikken starter vi alltid med en 3D-hudanalyse av huden for å måle hvor dypt pigmentet sitter. Da vil man som behandler vite hvor kraftige peelinger man må benytte seg av, for det mest optimale resultatet.

Regelmessig peelinger av hjelper huden til å opptre yngre og fører til en sunnere, friskere, glattere og mer finporet hudoverflate.

Les alt om pigmentflekker på beautyblogg.com her:
Hva kan du gjøre med tørr høsthud.
Unnga vinterhuden start nå.
Behandlingen norske kjendisene sverger til.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.