Linjer rundt munnen

Periorale rynker, også ufortjent kalt røykelinjer, er fine eller dypere linjer som oppstår rundt munn og lepper. Når vi blir eldre, kan dette være et av de første områdene vi utvikler rynker.

Som de fleste linjer i ansiktet, er genetikk, soleksponering og røyking medvirkende faktorer. Røkelinjer blir også påvirket av muskelaktivitet i området.

Dersom man ønsker å minimere eller forebygge disse rynkene, finnes det flere behandlingsalternativer:
 
  • Rynkebehandling
  • Behandling med Restylane for volumtap
  • Behandling med laser for hudfornyelse

Røykere har en tendens til å få rynker rundt munn, og de omtales derfor noen ganger som «røykelinjer», men selv om du aldri har røyket kan du få små linjer rundt munnen.

Ofte stilte spørsmål

Man vil bli litt rød på injeksjonsområdene, men dette vil gradvis forsvinne etter få timer. Noen kan få lette blåmerker etter behandlingen, men dette er veldig sjeldent. Dette er en behandling med lite bivirkninger. Noen kan oppleve at øyelokket blir noe tyngre en periode etter behandlingen, men dette er forbigående. Hodepine samme dag er også vanlig.

Avhengig av behandlingsform. Umiddelbart eller etter 1-2 uker.

Gravide eller ammende, ingen under 18 år, eller pasienter med alvorlige muskellidelser.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.