Flere plages av store porer og hudormer, og leter etter produkter og behandlinger som kan minimere dette. Faktisk er det så mange som 80% av oss som har en genetisk ”kombinert” hudtype, det vil si at man at gjerne har større porer i t-sonen (panne, nese og hake), mens man ellers i ansiktet kan oppleve huden som mer normal. Ettersom det er mye av det genetiske som gjør at vi har litt større porer, må man være klar over at de aldri vil kunne forsvinne helt. Det finnes likevel både produkter og behandlinger som effektivt vil kunne absorbere talget som sitter i porene, og som vil kunne trekke porene sammen slik at de blir mindre.

Det viktigste man kan gjøre hjemme er å innføre en god renserutine.
Den skal gjerne bestå av:

 • En tilpasset rens for å fjerne smuss og overflødig talg fra porene.
 • En kornskrubb for å fjerne døde hudceller.
 • Eksfolierende pads for å løse opp talget fra porene.

Vår beste anbefaling er å ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende hudkonsultasjon, slik at vi kan hjelpe deg med å finne tilpassede produkter til nettopp din hud.
Nedenfor finner en en liste over flere av produktene vi har god erfaring med for bruk mot store porer:

 • MeLine Home Pigment Mask.
 • ZO Enzymatic Peel.
 • ZO Sulfur Maske.
 • Elixir Pore Tightening Mask.
 • Elixir Niactil 4%.
 • ZO Instant Pore Refiner.
 • Elixir Acticlear Pads eller ZO Oil Control Pads.
 • ZO Wrinkle + Texture Repair.

Klinikkbehandlinger vil kunne gjøre en ekstra forskjell for huden din, og alle våre behandlinger tilpasses den enkeltes hudtilstand. Vi jobber mye med kombinasjonsbehandlinger hos Signaturklinikken, og for nettopp store porer anbefaler vi laserbehandling med vår Fotona laser, Green Peel, mikroneedling med Dermapen, og kjemisk peeling. Peelinger med retinol, glykol og AHA syrer virker hudfornyende, peeler huden og forminsker porer.

Visste du at: Beskytt huden med solfaktor. UVA og UVB eksponering gjør at selve fornyelsesprosessen av hudceller går tregere.

Les alt du ønsker å vite om porer på beautyblogg.com her.

Anbefalte behandlinger

commonly asked questions

Botulinumtoksin er en bakterie.

Botulinumtoksin stopper overføringen av nervesignaler fra nervecellene til musklene og forhindrer at musklene får beskjed om å trekke seg sammen.

Ja, det er et giftstoff, men i de dosene man bruker i en kosmetisk behandling ER DET IKKE FARLIG.

Det kan kanskje være greit å vite at når man på sykehusene bruker Botulinumtoksin for blant annet behandling av spasmer og skjeling på små barn, er dette 20 – 40 ganger større doser enn de kosmetiske dosene man benytter på behandling av en sinnarynke til en voksen person.

Behandling med botulinumtoksin er derfor ansett for å være en svært TRYGG, rask og forutsigbar behandling.

Alt er individuelt. Behandlingen består kun av noen få stikk, så behandlingen i seg selv er rask og ikke vond, men noen kan synes det er litt “ubehagelig” første gangen.

Man vil bli litt rød på injeksjonsområdene, men dette vil gradvis forsvinne etter få timer. Noen kan få lette blåmerker etter behandlingen, men dette er veldig sjeldent. Dette er en behandling med lite bivirkninger. Noen kan oppleve at øyelokket blir noe tyngre en periode etter behandlingen, men dette er forbigående. Hodepine samme dag er også vanlig.

Resultatet kommer etter 2-5 dager og endelig resultat vil være etter 14 dager. Varighet ca. 3 måneder.

Gravide eller ammende, ingen under 18 år, eller pasienter med alvorlige muskellidelser.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0