Svettebehandling

Overdreven svette under armene kalles på fagspråket askillær hyperhidrose, og kan være et stort problem for de det gjelder. Personer med alvorlig armhulesvette får våte ringer under armene, og svetten er intens at den ikke har noen naturlig funksjon for kroppen.
Svettingen betyr ofte at de som lider av dette opplever redusert livskvalitet og unngår hverdagssituasjoner og sosiale kontakter. Mange forteller at de føler man seg flau, uren og ukomfortabel på grunn av armhulesvetten, noe som fører til en unnvikende atferd med blant annet endret bevegelsesmønster og behov for ekstra overdeler til jobb eller skole. 

Overdreven svette i håndflatene kan også være et stort problem for de det gjelder. Personer med hyperhidrose i håndflatene har svette, klamme hender , og har dermed problemer med å arbeide med f.eks. papir eller andre ting som ikke tåler å bli vått. Mange kvier seg også for å håndhilse på andre personer. 

Ved alle førstegangsbehandlinger utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor vi sammen setter opp en individuell behandlingsplan.
Vi kommer her med våre anbefalinger, samtidig som vi forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet og pris.
Vi informerer også grundig om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.

Ofte stilte spørsmål

Gravide eller ammende, ingen under 18 år, eller pasienter med alvorlige muskellidelser.

På Signaturklinikken har vi svært god erfaring og kompetanse med å behandle overdreven svette under armene og i håndflatene.

Resultatet vil oppleves gradvis og ha effekt etter ca. 2 uker. Varighet av behandlingen er ca. 6-8 måneder.

Alt er individuelt. Behandlingen består av flere små stikk i armhulen eller i håndflaten, og er over på få minutter. 
Erfaringsmessig er svettebehandling i armhulen lite smertefull, mens svettebehandling i håndflaten gjør vondt. Vi benytter kraftig bedøvelseskrem for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig. 

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0