Tinning er hodets sideflate, og er området mellom øyet, øret og pannen, ovenfor kinnbuen på hver side av ansiktet. Med alderen får vi en tynnere, mer dehydrert og slapp hud, som gradvis mister mer og mer kollagen og elastisitet. Når huden ved tinningene eldes, kan den også miste volum. Alle disse endringene fører til dannelse av innsunkne tinninger og fallende øyenbryn, som gir ansiktet et trist og furtent utseende.

Restylane gjenoppretter fylden i tinningene, ved å erstatte tapt volum.
Resultatet kan sees umiddelbart, men noen ganger må man også bygge opp volum over tid. Varigheten er normalt 9-12 måneder.

Behandling av innsunkne tinninger med Restylane er raskt, trygt og effektivt, og gjenoppretter  fylden i tinningene umiddelbart.

Ved alle førstegangsbehandlinger med Restylane utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor vi sammen setter opp en individuell behandlingsplan.

Vi kommer her med våre anbefalinger, samtidig som vi forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet og pris.
Vi informerer også om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.
Hos Signaturklinikken er det 18 års aldersgrense ved behandling med Restylane. 
Dette er også et krav fra myndighetene. 18 års aldersgrense gjelder for kosmetiske inngrep, injeksjoner og behandling uten medisinsk eller odontologisk begrunnelse. Foreldre eller andre som har foreldreansvaret for pasienten, kan heller ikke avgi gyldig samtykke til slikt inngrep, injeksjon eller behandling.

Anbefalt behandling

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0