Volum, kontur og definisjon

Behandling av mellomansiktet

Et ungdommelig ansikt har runde konturer og høyekinnben med myke kurver fra kinn til nesetipp. Over tid bidrar reduksjonen av hyaluronsyre til at ansiktets mykvev taper volum. Fettputtene synker ned og skaper trykk mellom nesetippen og munnvikene, og gjør dem mer fremtredende. I tillegg blir huden mindre elastisk og påvirkes derfor mer av tyngdekraften. Huden henger mer og ansiktstrekkene trekkes nedover, noe som gjør at vi ser eldre og tretter ut.

Behandling med Restylane gir kinnene dine et løft og elastisitet som gjenskaper en mer ungdommelig fremtoning. Folden mellom nesetippen og munnvikene (nasolabialfolden) kan også benhandles med Restylane slik at den jevnes ut. Mange etterspør også kontur og definisjon av kjevelinjen eller volum i hake. Svært mange etterspør fyldigere og mer definerte lepper med Restylane.

Behandlingen med Restylane gir umiddelbare og naturlige resultater.

Anbefalt behandling

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0