Oppdatert:
Oppdatert:

Behandling av kinn med Restylane

Restylane er et produkt som brukes mot behandling av rynker, linjer, og volumtap. Det dreier seg blant annet om å gjenopprette tapt volum, gi et lite løft og forsterke konturer. Behandling av kinn er svært etterspurt. Autorisert Restylanebehandler, Cecilie Koren, forklarer. 

Restylane Kinn

Hvem egner kinnbeinsbehandling seg for?

De beste kandidatene for denne behandlingen er ofte over fylte 35 år, hvor aldringen begynner å vises tydeligere i form av volumtap på kinn. Men vi ser også etterspørsel fra yngre kunder, både menn og kvinner. Signaturklinikken har 18 års aldersgrense.

Hvorfor benytter man Restylane på kinnbein?

Enten for å gjenopprette tapt volum pga. aldring, eller rett og slett for å oppnå mer volum på kinn og skape tydeligere konturer.
Det skjer også at vi fyller Restylane på kinnbein, der kunden egentlig kom inn for noe annet. Restylane på kinn kan ofte bidra til et løft og ha en positiv effekt hvis man begynner å få “sagging” i nedre del ansikt.

Hva synes du er bra med Restylane på kinnbein?

Jeg liker at det er en behandling som ofte gir et diskret resultat. Å gjenopprette tapt volum i kinn kan bidra til et friskere og mer opplagt utseende, uten at man nødvendigvis ser hva som er gjort. Restylane i kinn vil også kunne forsterke en tear trough behandling i øyenområdet, ved å skape mer helhet. Det er viktig at man setter riktig mengde, og ikke overbehandler. Denne behandlingen er veldig fin for alle som opplever volumtap, og at huden er slappere og henger.

Hvor lenge varer effekten av Restylane i kinn?

Generelt er holdbarheten på Restylane 6-12 måneder, men man kan oppleve at Restylane holder seg enda lenger på områder hvor det ikke er så mye muskelbevegelser, som for eksempel på kinnbein.
Mange opplever også at varighet av behandlingen øker ved gjentatte behandlinger, og at man også da har behov for å sette mindre mengde filler.

Kan man kjenne Restylane under huden etter behandling?

Man kan ofte kjenne fyllet litt i starten, men det kommer også an på hvilken indikasjon som er gjort. Restylane vil integreres naturlig i vevet med tiden, og det vil både ses og føles helt naturlig. Skulle man oppleve vedvarende klumper, eller at det oppstår innkapsling, kan man få det fjernet med hyalase.

Hva er viktig å tenke på etter en Restylanebehandling?

Rett etter en behandling anbefaler vi å holde seg litt i ro, siden hevelser kan forverres ved fysisk aktivitet. Det er viktig å unngå å ta på området som er behandlet, og holde området helt rent i 4-5 timer. Vent helst med å bruke sminke til dagen etterpå. Ta kontakt med behandleren hvis det skulle oppstå unormale reaksjoner. Forbigående blåmerker og lettere hevelser er helt vanlig.

Er det noen spesielle Restylane produkter som anbefales til bruk i kinn. Hvorfor?

Jeg bruker som oftest Restylane Volyme eller Restylane Defyne i kinn, som har OBT-teknologi. Disse produktene gir et fint, naturlig og avbalansert resultat, og har en god og avrundet løftekapasitet. Restylane Lyft er også perfekt i kinn dersom man ønsker mer market definisjon eller kontur. Det kommer også an på alder, hud, elastisitet osv.

Hvor mye koster normalt en behandling med Restylane i kinn?

1 ml Restylane koster 3690 kr. Totalprisen på behandling avhenger av hvor mye man velger å sette.

Marianne Hverven

Marianne Hverven

Beautyblogg er Signaturklinikken sin egen blogg. Her finner du ytterligere informasjon, tips og råd om produkter og behandlinger. De ulike artiklene skrives av Signaturklinikken sine ansatte, og er det noe mer du lurer på er det bare å ta kontakt med oss på telefon 920 18 225.

Marianne Hverven startet Beautyblogg tilbake i 2014 som en selvstendig blogg. I 2015 etablerte hun Signaturklinikken i Lillestrøm, som siden har vokst til flere avdelinger med svært erfarne behandlere.

Del og kommentar

Behandlinger

Dermapen
Laserbehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Hudanalyse
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Vipper & Bryn
Hudbehandlinger
Rynkebehandling
Dermapen
Hudanalyse
Hudbehandlinger Signaturklinikken
Hudbehandlinger
Laserbehandling
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Behandling med Botox/ toksin
Rynkebehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Vipper & Bryn