Oppdatert:
Oppdatert:

Behandling av kjeve med Restylane

Behandling med Restylane i kjeve fremhever, definerer og konturerer kjevepartiet. Mange opplever at kjevepartiet endrer seg med alderen, og man ønsker å få tilbake kontur og definisjon. Restylane spesialist, Cecilie Koren, gir oss svar på ofte stilte spørsmål.

Restylane Kjeve

Hvem egner seg for kjevebehandling?

Behandling med Restylane i kjeveområdet passer for menn og kvinner i alle aldre. Signaturklinikken har 18 års aldersgrense. Denne behandlingen er faktisk spesielt populær blant menn som ønsker et mer maskulint utseende med kraftigere benstruktur. Kjevebehandling med Restylane gir også veldig fine resultater hos kvinne som ønsker en mer markert kjevelinje. Med alderen blir huden mindre elastisk og kan ofte henge mer, som igjen gir utydelige konturer. En kjevebehandling med Restylane kan bidra til å gi ansiktet et lite løft og et mer ungdommelig preg, og for menn et mer maskulint uttrykk. For et helhetlig resultat kombineres ofte kjevebehandlingen med behandling av hake.

Hvorfor ønsker man behandling av kjeve?

Mange fyller Restylane på kjeve for å oppnå en oppstramming i huden, og er spesielt godt egnet for de som med alderen opplever “sagging”, eller får såkalt hamsterheng. Restylane kan gi en liten lifting effekt, hvis man bruker riktig mengde.
Menn gjør som oftest behandlingen for å oppnå en bredere, mer maskulin kjeve. Kjevebehandling er en diskret behandling som kan utgjøre en stor forandring for den enkelte.

Hva synes du er bra med denne behandlingen?

Jeg liker at det er en diskret behandling, og at man ofte ikke kan se hva som er blitt gjort, men samtidig selv føle en så stor forskjell. Det gjør mye for den enkelte, uansett årsak til hvorfor man behandler.
De aller fleste som gjør behandlingen blir veldig fornøyde, både kvinner som ønsker oppstramming eller menn som ønsker mer maskuline trekk for å føle seg bedre. Det er spesielt gøy å jobbe med menn, fordi de rett og slett får mer selvtillit.

Hvor lenge varer effekten av en Restylane kjevebehandling?

Resultatet varer mellom 6 og 12 måneder. Kjevepartiet er et område som tåler en del fyll, så jeg råder ofte til å sette 2-3 ml første behandling. Man vil da se raskere resultat, og bygger «grunnmuren» for et mer varig resultat. Deretter kan man vedlikeholde med ca. 1-2 ml i året. Mengden Restylane kommer naturligvis an på utgangspunktet, ansiktsform, alder, hudkvalitet med mer.

Kan man kjenne Restylane under huden etter behandling?

Man kan ofte kjenne fyllet litt i starten, men det kommer også an på hvilken indikasjon som er gjort. Restylane vil integreres naturlig i vevet med tiden, og det vil både ses og føles helt naturlig. Skulle man oppleve vedvarende klumper, eller at det oppstår innkapsling, kan man få det fjernet med hyalase.

Hva er viktig å tenke på etter en Restylanebehandling?

Rett etter en behandling anbefaler vi å holde seg litt i ro, siden hevelser kan forverres ved fysisk aktivitet. Det er viktig å unngå å ta på området som er behandlet, og holde området helt rent i 4-5 timer. Vent helst med å bruke sminke til dagen etterpå. Ta kontakt med behandleren hvis det skulle oppstå unormale reaksjoner. Forbigående blåmerker og lettere hevelser er helt vanlig.

Er det noen spesielle Restylane produkter som anbefales til bruk i kjeve. Hvorfor?

Jeg bruker som oftest Restylane Lyft på kjeve, som har NASHA-teknologi. Den holder seg stabilt der jeg vil ha den, og har en svært god og presis løftekapasitet.

Hvor mye koster normalt en behandling med Restylane i kjeve?

1 ml Restylane koster 3690 kr. Totalprisen på behandling avhenger av hvor mye man velger å sette.

Marianne Hverven

Marianne Hverven

Beautyblogg er Signaturklinikken sin egen blogg. Her finner du ytterligere informasjon, tips og råd om produkter og behandlinger. De ulike artiklene skrives av Signaturklinikken sine ansatte, og er det noe mer du lurer på er det bare å ta kontakt med oss på telefon 920 18 225.

Marianne Hverven startet Beautyblogg tilbake i 2014 som en selvstendig blogg. I 2015 etablerte hun Signaturklinikken i Lillestrøm, som siden har vokst til flere avdelinger med svært erfarne behandlere.

Del og kommentar

Behandlinger

Dermapen
Laserbehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Hudanalyse
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Vipper & Bryn
Hudbehandlinger
Rynkebehandling
Dermapen
Hudanalyse
Hudbehandlinger Signaturklinikken
Hudbehandlinger
Laserbehandling
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Behandling med Botox/ toksin
Rynkebehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Vipper & Bryn