Oppdatert:
Oppdatert:

Behandlings resultater Sculptra

Sculptra

I forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep § 5 står det å lese at markedsføring av kosmetiske inngrep ikke skal inneholde pre- og postoperative bilder. I juni 2023 gav Helsedirektoratet en avklaring om at forskriften § 5 kun rammer markedsføring med før- og etterbilder i kombinasjon. Forskriften § 5 fastsetter altså ikke et forbud mot markedsføring med kun etterbilder.

Disse behandlingscasene viser med andre ord kun etterbilder, samt kundenes kommentarer på utførte behandlinger og resultat. Før og etter bilder vil kunne fremvises på konsultasjon hos Signaturklinikken.

Kundens kommentar: “Jeg er så fornøyd, så bare spre ordet!”
Behandlers kommentar: Kunde har fått en fin oppstramming av ansiktet og har også fått tilbake naturlig fylde.

Behandling gjennomført: Totalt 3 ampuller med Sculptra med 6-8 ukers intervall i tinnning og bakre kinn/kjeve. Alder kunde: 57 år
Total pris: 13 970,-

Kundens kommentar: “Jeg er veldig fornøyd med behandlingen. Huden er fastere med mindre linjer.”
Behandlers kommentar: Kunde har fått en fin oppstramming av ansiktet med god spenst og elastisitet i huden. Alder kunde: 58 år

Behandling gjennomført: 3 ampuller med Sculptra med 6 ukers mellomrom og 1 ampulle etter 4 mnd.
Total pris: 18 960,-

Sculptra er en naturlig kolllagenstimulator som aktiverer hudens egen evne til å produsere kollagen, som i sin tur gjenoppretter hudens struktur og fornyer naturlig fasthet og spenst.

Sculptra kan vise til en stimulering av kollagen type 1 på hele 66,5% etter 3 måneder (Goldberg D, et al. Dermatol Surg. 2013;39(6):915–922)! Dette er signifikant mye mer enn noen annen biostimulator på markedet.
Rynker, furer og linjer reduseres markant, og du får et yngre og mer vitalt utseende.

Sculptra virker gradvis for å gi et mest mulig naturlig resultat, og synlige resultater kommer først etter 6-8 måneder. Deretter vil effekten av behandlingen normalt vare over 2 år.

Behandlingen er perfekt for alle over ca. 40 år (individuelle forskjeller), og som har mistet volum og hudens naturlige fasthet og spenst. Sculptra gir deg en svært god hudforbedring!

For mer informasjon les mer om Sculptra her.

Ved alle førstegangsbehandlinger med Sculptra utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor vi sammen setter opp en individuell behandlingsplan.
Vi kommer her med våre anbefalinger, samtidig som vi forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet og pris.
Vi informerer også skriftlig og muntlig om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.

Marianne Hverven

Marianne Hverven

Beautyblogg er Signaturklinikken sin egen blogg. Her finner du ytterligere informasjon, tips og råd om produkter og behandlinger. De ulike artiklene skrives av Signaturklinikken sine ansatte, og er det noe mer du lurer på er det bare å ta kontakt med oss på telefon 920 18 225.

Marianne Hverven startet Beautyblogg tilbake i 2014 som en selvstendig blogg. I 2015 etablerte hun Signaturklinikken i Lillestrøm, som siden har vokst til flere avdelinger med svært erfarne behandlere.

Del og kommentar

Behandlinger

Dermapen
Laserbehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Hudanalyse
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Vipper & Bryn
Hudbehandlinger
Rynkebehandling
Dermapen
Hudanalyse
Hudbehandlinger Signaturklinikken
Hudbehandlinger
Laserbehandling
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Behandling med Botox/ toksin
Rynkebehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Vipper & Bryn