Oppdatert:
Oppdatert:

Green Peel

Green Peel fra Dr Schrammek har vært på markedet i flere tiår. Det er en svært populær behandling, som du kan gjøre regelmessig for å både styrke og ta vare på en sunn hud. Hudspesialist Silje Heslien forteller om Green Peel, og da skjønner du hvorfor dette er en behandling som holder stand.

Green Peel Signaturklinikken Beautyblogg

Hva er Green Peel og hvorfor er den så populær?

Green Peel er en urtebehandling som vi jobber mekanisk med, det vil si at vi kontrollerer hvordan urtene jobbes inn i huden. Behandlingen består kun av naturlige, aktive urter, som er nøye utvalgt og satt sammen. De er sterkt beroligende for huden, antibakterielle og betennelsesdempende, i tillegg til å pleie og stimulere celleoppbygning og bedre hudkvaliteten. Urteblandingen er så ren at den kan spises. Vi blander urtepulveret i et konsentrat, slik at den aktiviserer urtene. Konsentratet inneholder panthenol og allatoin, som virker svært beroligende og betennelsesdempende. I tillegg inneholder den sirkulasjonsfremmende virkestoffer, som fremskynder og forbedrer peelingprosessen.

Er behandling med Green Peel effektivt? Finnes det dokumentasjon på at behandlingen faktisk virker?
Ja, absolutt. Planteingrediensene er nøye testet, i tillegg til å være medisinsk utviklet av spesialister over mange år. Green Peel har i tillegg vært på markedet i lang tid og har bevist at den gir fantastiske resultater. På nettsiden er det mye dokumentasjon som viser at behandlingen faktisk virker.

Hva hjelper Green Peel mot?
Green Peel er kjempefin mot akne, urenheter og økt talgproduksjon. Den hjelper på hud med store porer, betente talgkjertler og på aldringstegn som tap av elastisitet, rynker og linjer. I tillegg virker den forebyggende på fine linjer, gusten hud og dårlig sirkulasjon i huden. Green Peel kan også virke gjenoppbyggende på solskadet hud og dempe hudpigmentering.
Det som er så spesielt med Green Peel er at den bidrar til naturlig hudfornyelse, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Det som også gjør denne behandlingen spesiell er at den kan tilpasses hver enkelt når det gjelder styrke. De naturlige urtene virker beroligende, øker cellefornyelsen, og er eksfolierende, som gir glød og bedrer hudkvaliteten.

Hvordan foregår en Green Peel behandling?
Green Peel kommer i tre styrker; mild, medium og sterk. Den vi kaller ”Fresh Up” er veldig populær, og er den milde varianten. Green Peel «Energy» er en behandling med medium styrke. De omfatter begge rens, nøye utvalgte urter, ampuller, maske og krem.

  • Fresh Up er fin å ta før et bryllup – eller hvis du skal på fest. Mange har tatt seg en Fresh Up med Green Peel om dagen før de er på TV eller på en tilstelning for å se «freshe» ut. Fresh Up kan rett og slett brukes som en behandling for å gi ekstra glød før en fest eller opptreden.
  • Green Peel Energy er fin hvis du skal på hytta en helg. Du får ikke nedetid som med kraftigere behandlinger, men kan bli litt rød. Det er en ren hudbehandling, men mer aktiv enn en klassisk ansiktsbehandling.
  • Du kan også velge en Green Peel Express, som består av rens, urter og en avsluttende krem.
  • Den sterkeste er Green Peel Classic, og brukes i sjeldnere tilfeller.

Ved alle behandlinger med Green Peel masseres urteblandingen inn i huden, der trykket og tiden bestemmer styrken. På sensitiv hud ser vi virkningen raskere, på andre kan man jobbe lengre.

Gjør behandling med Green Peel vondt? Hvordan oppleves behandlingen?
Det er en god hudbehandling som gjør mye for huden din, og det er behagelig. Det gjør ikke vondt, men noen kan føle en prikking i huden, fordi urtene jobber i huden etter selve behandlingen.

Hvordan ser man ut rett etter en behandling med Green Peel? Dagen etter? Etter er par dager?
Hvis man gjør en Green Peel Fresh Up er det ikke noen nedetid. Da får man bare en nydelig glød og er klar til fest. Når du tar behandlingen Green Peel Energy kan du oppleve at huden blir litt rød og kanskje flasser noen steder. Da bør du vente en ukes tid før du bruker hudprodukter med aktive ingredienser, som syrepads og retinol.

Etter Energy-behandling kan noen føle litt stikking i huden fordi urtene jobber i dybden og peeler på overflaten. Derfor anbefales det å ta det med ro rett etter behandlingen, og la huden hvile.

Hvor lenge varer effekten av en Green Peel behandling?
Det er helt individuelt. Det beste er å ta behandlingen regelmessig for å styrke og vedlikeholde huden sin.

Kan alle ta behandling med Green Peel?
Vi behandler ikke gravide og ammende. Ellers er Green Peel noe alle kan gjøre, men det kan være visse medikamenter og hudtilstander som bør være litt mer forsiktige. Det kan du ta opp med din behandler på konsultasjon.

Kan det oppstå bivirkninger knyttet til behandling med Green Peel?
Det skjer så å si aldri. Det er en hudbehandling som er tilpasset hver enkelt. Så lenge behandleren følger retningslinjene og ser huden an, får man ikke bivirkninger.

Kan man ta Green Peel sammen med andre behandlinger?
Jeg synes Green Peel er fin å kombinere med gode hudprodukter. Det aller viktigste man gjør er å bruke et godt hudpleieprogram hjemme både morgen og kveld. Det er der vi legger grunnlaget for god hudkvalitet. Behandlingene med Green Peel bidrar til å forsterke og supplere det vi selv gjør hjemme.

Hvor ofte bør man ta behandling med Green Peel?
Jeg pleier å anbefale å ta Green Peel behandling hver 6. eller 8. uke. Noen gjør det 4 ganger i året for vedlikehold, men i utgangspunktet er en gang hver annen måned det optimale.

Er det et eller flere hudprodukt(er) du spesielt anbefaler etter behandling med Green Peel og hvorfor?
Dr Schrammek som har utviklet Green Peel er veldig nøye med hvilke produkter de anbefaler å kombinere med behandlingen.

  • Herbal Care Lotion er et ansiktsvann/tonic, som anbefales etter behandling. Da skal huden renses skånsomt, for at urtene skal få sitte lengst mulig i huden. Dette produktet er en lett rens, mild, beroligende og alkoholfri. Den demper rødhet og hudirritasjon, regulerer hudens fuktighet og er laget helt spesielt til Green Peel.
  • Special Care Cream er en 24 timers krem, som er beroligende og inneholder en kombinasjon av naturlige oljer, planteekstrakter og vitaminer. Den lindrer følelsen av stramhet, rødhet og irritasjon og både beskytter, gir fukt og hjelper huden å revitalisere seg selv.
  • Blemish Balm er en BB Cream fra Dr Schrammek som fås i flere nyanser og fargetoner. Det er først og fremst en beskyttende krem med farge, men er også fin til å dekke rødhet, pigmentflekker, småkviser, store porer, og fungerer utmerket som en dagkrem og makeup krem i ett. Den er antiinflammatorisk og roer irritert hud, og er også fin på uren hud. Fungerer til og med på eksem og rosacea. Kremen har fysisk solfilter i seg, men det er ikke et solprodukt i seg selv.

Alle disse produktene er helt naturlige uten skadelige stoffer, og de passer til alle.

Hva koster en behandling med Green Peel?
Green Peel Express koster 1090 kroner.
Green Peel Fresh Up koster 1490 kroner.
Green Peel Energy koster 1690 kroner.
Behandlingen Green Peel Classic skiller seg litt ut, og er sterkere og mer omfattende. Den koster 2890 kroner. Det anbefales å benytte Dr. Schrammek sine etterbehandlingsprodukter etter behandlingen. Prisen for dette er XXX kroner.

Marianne Hverven

Marianne Hverven

Beautyblogg er Signaturklinikken sin egen blogg. Her finner du ytterligere informasjon, tips og råd om produkter og behandlinger. De ulike artiklene skrives av Signaturklinikken sine ansatte, og er det noe mer du lurer på er det bare å ta kontakt med oss på telefon 920 18 225.

Marianne Hverven startet Beautyblogg tilbake i 2014 som en selvstendig blogg. I 2015 etablerte hun Signaturklinikken i Lillestrøm, som siden har vokst til flere avdelinger med svært erfarne behandlere.

Del og kommentar

Behandlinger

Dermapen
Laserbehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Hudanalyse
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Vipper & Bryn
Hudbehandlinger
Rynkebehandling
Dermapen
Hudanalyse
Hudbehandlinger Signaturklinikken
Hudbehandlinger
Laserbehandling
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Behandling med Botox/ toksin
Rynkebehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Vipper & Bryn