Oppdatert:
Oppdatert:

Unaturlig naturlig?

Som tidligere markedsansvarlig for en av Oslo`s største klinikk kjeder, har jeg stilt opp som modell for artikler i media et par ganger.

forside-Stella-1

Når pressen har ringt for å lage caser i media, har det mest «tricky» vært å finne personer som ønsker å fortelle at de har tatt behandlinger/ Restylane eller Azzalure/Botulinumtoxin. Vi nordmenn vil være NATURLIG vakre, vi har kun gode gener!

I stella var tema UNATURLIG NATURLIG. Hvor langt går vi for skjønnheten, og hva de ulike intervjupersonene gjorde av behandlinger:) Jeg er veldig ærlig på ALT jeg har gjort og ser ikke noe galt i å forebygge litt tidligere:)Men igjen bruker man produkter som er dokumentert og velger KUN behandlere som er autoriserte i sitt fag, er du i TRYGGE hender.

Marianne Hverven

Marianne Hverven

Beautyblogg er Signaturklinikken sin egen blogg. Her finner du ytterligere informasjon, tips og råd om produkter og behandlinger. De ulike artiklene skrives av Signaturklinikken sine ansatte, og er det noe mer du lurer på er det bare å ta kontakt med oss på telefon 920 18 225.

Marianne Hverven startet Beautyblogg tilbake i 2014 som en selvstendig blogg. I 2015 etablerte hun Signaturklinikken i Lillestrøm, som siden har vokst til flere avdelinger med svært erfarne behandlere.

Del og kommentar

Behandlinger

Hudanalyse
Rynkebehandling
Hudbehandlinger
sculptra-behandling
Sculptra
Vipper & Bryn
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Filler
Laser
Hudanalyse
Behandling med Botox/ toksin
Rynkebehandling
Hudbehandlinger Signaturklinikken
Hudbehandlinger
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Filler
sculptra-behandling
Sculptra
Laser
Vipper & Bryn
Have no product in the cart!
0