Oppdatert:
Oppdatert:

Ønsker alle et super år!

Håper alle hadde en fantastisk nyttårsfeiring. Jeg gleder meg til et nytt spennende år, med mange nye planer.

newyear-e14201454592561

Beautyblogg ønsker å gi god, riktig og trygg informasjon om det kosmetiske markedet i Norge.
Selv om pressen elsker å fokusere på de negative tingerne som skjer (overskriftene skriker oftest etter oppmerksomhet), ønsker jeg også å kunne formidle om de positive tingene som kosmetiske behandlinger kan gjøre.
Beautyblogg vil også ha et konkret søkelys på hva man som kunde bør være bevisst på (for ja, det finnes noen som kun skal tjene raske penger, og som ikke har noen interesse i å gi deg det beste resultatet).
Heldigvis består flertallet i Norge av dyktige og seriøse behandlere og klinikker, og jeg ønsker å fremheve disse.

Jeg gleder meg til tiden fremover, med masse nye saker.
Noen sjokkerende og skremmende, mens andre er revolusjonerende og spennende.
Beautyblogg vil fortsette med testing av produkter og behandlinger sammen med sine lesere.
Jeg vil også ta for meg nyheter i bransjen innen produkter og behandlinger, samt litt sladder og “insider” stoff.
Husk! Er det noe du er fornøyd, misfornøyd eller usikker på vedrørende kosmetiske behandlinger? Send meg en mail da vel på [email protected].

 

DA HAR JEG TRUKKET EN HELDIG VINNER AV LUKE 24, SOM FÅR EN BEHANDLING RESTYLANE (VERDI 3500,-).
(LES KONKURRANSEREGLER HER.)

GRATULERER til Hege Haslie

Neste uke vil jeg ha en nyttårskavalkade, hvor jeg legger ut mine mest leste blogginnlegg i 2014.

Hvilket blogginnlegg har vært din favoritt?

Marianne Hverven

Marianne Hverven

Beautyblogg er Signaturklinikken sin egen blogg. Her finner du ytterligere informasjon, tips og råd om produkter og behandlinger. De ulike artiklene skrives av Signaturklinikken sine ansatte, og er det noe mer du lurer på er det bare å ta kontakt med oss på telefon 920 18 225.

Marianne Hverven startet Beautyblogg tilbake i 2014 som en selvstendig blogg. I 2015 etablerte hun Signaturklinikken i Lillestrøm, som siden har vokst til flere avdelinger med svært erfarne behandlere.

Del og kommentar

Behandlinger

Hudanalyse
Rynkebehandling
Hudbehandlinger
sculptra-behandling
Sculptra
Vipper & Bryn
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Filler
Laser
Hudanalyse
Behandling med Botox/ toksin
Rynkebehandling
Hudbehandlinger Signaturklinikken
Hudbehandlinger
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Filler
sculptra-behandling
Sculptra
Laser
Vipper & Bryn
Have no product in the cart!
0