Oppdatert:
Oppdatert:

Restylane Tear Trough

Med alderen mister man volum i ansiktet, huden blir gjerne tynnere og litt slappere. Det kan også føre til at man får et trøttere og mer slitent uttrykk. En behandling som heter Restylane Tear Trough kan gjøre underverker. Her forklarer autorisert spesialist Restylanebehandler, Emilie Høitomt, hvorfor.  

Tear Trough

Hva er en tear trough behandling?

Tear trough er en behandling som reduserer innsøkk og mørke skygger ved å injisere Restylane under øynene.

Med alderen oppstår det et volumtap under øynene samtidig som benet i øyehulen blir mer fremtredene. Enkelte har og en gentisk disposisjon som gir mer innsøkk, eller har en tynn hud under øynene som skaper skygge effekt.

Øynene er ansiktets midtpunkt, og mørke ringer og innsøkk kan bidra til at man ser sliten ut enn man er.

Under en tear trough behandling injiserer vi et Restylane produkt spesialtilpasset for øyeområdet for å  gjenopprette tapt volum, løfte, gi mer fylde og mindre søkk.

Behandlingen gir et mer våkent og ungdommelig blikk.  

Hvem egner det seg for?

Dette er veldig individuelt og påvirkes av flere faktorer. Behandlingen egner seg best til personer som har innsøkk under øynene forårsaket av tapt volum.
Vi må og se på ansiktet som en helhet hvorav kinn, hudkvalitet og drenasje under øyne må sees på i sammenheng.  Dersom du lurer på om det er en behandling for deg ønsker vi at du først kommer inn for en konsultasjon hos en av våre behandlere.

Behandlingen egner seg ikke like godt for de som har overskudd av hud eller tendens til posedannelse under øynene. 

Er det smertefullt?

Behandlingen er ikke smertefull.

Vi benytter oss som regel av en kanyle for å bevege oss trygt rundt i vevet under øynene. Utførelsen kan beskrives som lett ubehag. Bedøvelse er ikke nødvendig.

Hva koster det?

En Restylane Tear Trough behandling hos Signaturklinikken har en pris på 4190 kroner.

Hvordan ser man ut rett etter en behandling?

Lett hevelse er å forvente direkte etter behandling, og kan vare opptil 2 uker.
Er man uheldig så kan man som ved alle injeksjonsbehandlinger få et blåmerke.

Du vil se forbedring av innsøkkene umiddelbart, men endelig resultat er først etter 3-4 uker når vevet er ferdig leget. Vær tålmodig!

Hvor lenge varer det?

Det varer i normalt 1-2 år. Det er fordi behandlingsområdet er i lite bevegelse, så filleren sitter ofte lenger her enn på andre områder hvor det er masse mimikk.

Hvor mange behandlinger trenger man?

Det er individuelt fra person til person og hvilket utgangspunkt man har. For mange er det nok med én behandling. Andre må  ta to behandlinger for optimalt resultat.

Tear trough er en behandling som gir en forbedring i innsøkk, men man kan ikke forvente å bli helt glatt under øynene. Det er også viktig å være litt tålmodig, siden resultatet først sees etter noen uker. Dette er et veldig ømfintlig område så man må passe på ikke å overbehandle. Eventuelle påfyll gjøres med god tid mellom behandlingene.

Hvilke andre behandlinger er fint i å kombinere med Restylane Tear Trough?

Øynene våre er et delikat område, huden her er tynnere enn i resten av ansiktet, så en krem tilpasset øynene er å anbefale til alle! Vi har mange gode øyekremer i vår klinikk, men min personlige favoritt er Noon Reform Eye Cream!

Som nevnt må vi se ansiktet som en helhet. En vanlig kombinasjonsbehandling er Restylane i midtre del av kinn. Dette fordi man med alderen får volumtap av både fett og muskulatur, som bidrar til at man ser sliten og dratt ut. Fylde i kinnene bidrar til mer støtte til vevet under øynene, og derav også mindre søkk og drag.

Hvis man i tillegg ønsker å jobbe med hudstruktur og oppstramming, kan man prøve fraksjonert laserbehandling, en såkalt Smooth Eye, som reduserer linjer og forbedrer huden rundt øynene.

Hvordan foregår behandlingen?

Du kommer til klinikken, leser gjennom og fyller ut samtykkeskjema. Deretter får du en konsultasjon før behandlingen, der man gjennomgår komplikasjoner, varighet og forventninger.  Du som kunde kan få stille de spørsmålene du ønsker.

Man trenger ingen bedøvelse. Vi bruker som regel en kanyle (en nål uten spiss), der vi legger Restylane filleren dypt og under orbitamuskelen for å løfte. Vi bruker kanyle fordi det gir mindre risiko for komplikasjoner. Vanligvis setter vi opp en kontroll etter 2-3 uker for å evaluere resultatet.

Hva bør man passe på?

Dette er et spesialistområde innen behandlinger med Restylane. Er det noe man ikke ønsker så er det komplikasjoner i nærheten av øyeområdet. Velg her derfor kvalitet fremfor pris. Benytt en autorisert Restylane behandler som har grundig anatomiforståelse og kurs innen behandling tear trough. Spør etter gyldig dokumentasjon og ID-kort.

Marianne Hverven

Marianne Hverven

Beautyblogg er Signaturklinikken sin egen blogg. Her finner du ytterligere informasjon, tips og råd om produkter og behandlinger. De ulike artiklene skrives av Signaturklinikken sine ansatte, og er det noe mer du lurer på er det bare å ta kontakt med oss på telefon 920 18 225.

Marianne Hverven startet Beautyblogg tilbake i 2014 som en selvstendig blogg. I 2015 etablerte hun Signaturklinikken i Lillestrøm, som siden har vokst til flere avdelinger med svært erfarne behandlere.

Del og kommentar

Behandlinger

Dermapen
Laserbehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Hudanalyse
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Vipper & Bryn
Hudbehandlinger
Rynkebehandling
Dermapen
Hudanalyse
Hudbehandlinger Signaturklinikken
Hudbehandlinger
Laserbehandling
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Behandling med Botox/ toksin
Rynkebehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Vipper & Bryn