Arr kan oppstå som følge av sår eller skader på huden, og veldig mange opplever dette etter akne. Arrvev dannes ved at reparasjon av skaden skal skje så fort som mulig, huden får ikke produsert nok elastin like fort og huden blir derfor mindre elastisk i området. Arret kan også ha forskjellig form, dybde og farge som vil være med i vurderingen for hvilke og hvor mange behandlinger man trenger. Å behandle huden i både øvre og dypere lag vil være nødvendig for å bryte ned arrvevet og stimulere til dannelse av ny hud. 

Behandlinger som stimulerer øvre og dypere hudlag til cellefornyelse: 

  • Dermapen m/pensling stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen samtidig som man vil få en raskere celledeling.
  • Restylane Skinbooster vil både gi fukt til huden slik at kollagen og elastin blir produsert fortere, og samtidig jevne ut dybden på arret. 
  • Laser vil stimulere både øvre og dypere lag til cellefornyelse. Med en annen innstilling brukes laser også for å redusere rødhet i arret.
  • Hjemmeprogram med aktive ingredienser vil stimulere huden daglig til cellefornyelse i begge hudlagene og øke resultatet av klinikkbehandlingene.

Tid er et nøkkelord når vi jobber med arr, da huden trenger tid til å bygge seg opp igjen mellom hver behandling. 

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg.