Mange opplever å få vannrette linjer/ rynker i pannen.

Pannemuskelen (Frontalis) er den eneste muskelen i ansiktet som trekker oppover, og hovedoppgaven er å løfte på øyenbrynene. 
Rynkebehandling er den beste og mest effektive behandlingen av pannelinjer.
Dosering og innstikksteder må vurderes individuelt fra person til person. Dette vurderes av behandler på konsultasjonstimen for optimalt og mest naturlig resultat.
Rynkebehandling får pannmuskelen til å slappe av, og linjene blir glattet ut.

Ved behandling av pannelinjer er det viktig å vite at øyenbrynene vil bli et par milimeter lavere, ettersom pannemuskelen får redusert løftekraft.
Denne behandlingen egner seg heller ikke for alle, da det er en liten sjanse for å kunne føle seg “tung”. Dette gjelder spesielt de som har overskuddshud på øyelokk eller i pannen fra før. Dette finner man ut av sammen med behandler på konsultasjonstime, hvor vi også går igjennom andre bivirkninger/ komplikasjoner knyttet til behandlingen. 

For et naturlig resultat, settes mindre doseringer for å unngå «frozen» panne.

Ved alle førstegangsbehandlinger utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor vi sammen setter opp en individuell behandlingsplan.
Vi kommer her med våre anbefalinger, samtidig som vi forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet og pris.
Vi informerer også om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.

Hos Signaturklinikken er det 18 års aldersgrense.
Dette er også et krav fra myndighetene. 18 års aldersgrense gjelder for kosmetiske inngrep, injeksjoner og behandling uten medisinsk eller odontologisk begrunnelse. Foreldre eller andre som har foreldreansvaret for pasienten, kan heller ikke avgi gyldig samtykke til slikt inngrep, injeksjon eller behandling.

Det er viktig å vite at forundersøkelse/ diagnose knyttet til behandling med toksin må utføres av vår ansvarlige lege i henhold til helsepersonell loven §4, og forskrift om legemiddelhåndtering §7, andre ledd.

Anbefalte behandlinger

Ofte stilte spørsmål

Man vil bli litt rød på injeksjonsområdene, men dette vil gradvis forsvinne etter få timer. Noen kan få lette blåmerker etter behandlingen, men dette er veldig sjeldent. Dette er en behandling med lite bivirkninger. Noen kan oppleve at øyelokket blir noe tyngre en periode etter behandlingen, men dette er forbigående. Hodepine samme dag er også vanlig.

Alt er individuelt. Behandlingen består kun av noen få stikk, så behandlingen i seg selv er rask og ikke vond, men noen kan synes det er litt “ubehagelig” første gangen.

Resultatet kommer etter 2-5 dager og endelig resultat vil være etter 14 dager. Varighet ca. 3 måneder.

Gravide eller ammende, ingen under 18 år, eller pasienter med alvorlige muskellidelser.

Invester i deg selv du også

Alle mennesker har ulike grunner og anledninger til hvorfor man velger å starte en skjønnhetsbehandling. Ordet skjønnhet er for mange forbundet med både negative og positive følelser. Det er forbundet med vår ungdom og vår aldring. Det er forbundet med helse.
Vi drives ofte fremover av å finne en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, og vi søker stadig etter nye måter å nå dette målet på.

Før du starter med behandlinger og produkter hos oss, tilbyr vi alle kunder en uforpliktende og gratis hudkonsultasjon.

Du trenger ikke å se eldre ut enn du føler deg. 

Have no product in the cart!
0