Oppdatert:
Oppdatert:

Fjerne filler fra leppene?

Sophie Elise skrev den 26. juli 2018 et innlegg om at hun har fjernet fillers i leppene for å fjerne klumper, samt fillerprodukt som hadde migrert opp over leppen og gitt henne en «bart»/ permanent snusleppe.

Fjerning av fillers er dessverre blitt mer og mer etterspurt. Årsaken er feilbehandling og overbehandling.

På Signaturklinikken får vi dessverre flere hendvendelser i uken fra fortvilede personer som lurer på om vi kan hjelpe de med å fjerne eller korrigere en fillerbehandling gjort hos andre behandlere/ klinikker.
Les også «Økning av feilbehandlinger med filler» og «Billig filler – men til hvilken pris?».

Vi har fått tillatelse av en kunde til å vise bilder av behandlingsforløpet knyttet til fjerning av filler i/ over leppen etter en feilbehandling. I dette tilfellet var filler injisert i leppene uten tanke på kontur og definisjon, og mye av filleren hadde lagt seg over leppen. Kunde hadde kontaktet behandlingstedet hun hadde vært hos i utgangspunktet, men de synes alt var fint og så ingenting galt med hennes lepper!!!

Britta Fossland Goldsack hos Signaturklinikken i Lillestrøm behandlet kunden med Hylase, da vi ikke var enig i den vurderingen.

  • De øverste bildene viser hvordan leppene så ut ved ved første henvendelse.
  • Bildene i midten er tatt 2 uker etter første behandling med Hylase. Det meste av filleren er løst opp.
  • Det ble satt ytterligere litt Hylase, og bildene nederst viser endelig resultat etter 3 uker.

Det ble vurdert en runde med Hylase til, men kunden var veldig fornøyd med resultatet slik det ble.

Det er ikke satt ny behandling med filler.

Hva er Hylase?
Hyaluronidase er et enzym som finnes naturlig i kroppen, og som bryter ned vår egen hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et polysakkarid (kjede av sukkerhenter) som kroppen kontinuerlig produserer selv, og som finnes utenfor cellene i de fleste kroppsvev. Her spiller det en viktig rolle som «lim» mellom cellene (56 % av hyaluronsyren finnes i huden). De fleste fillere består av hyaluronsyre. Den viktigste funksjonen til hyaluronsyre er å binde til seg vann, og dermed skape fukt og volum, som igjen bidrar til raskere transport mellom cellene. Hylase er navnet på et medisinsk preparat som inneholder en høy konsentrert mengde hyaluronidase, og som i løpet av svært kort tid bryter ned hyaluronsyre (i dette tilfellet les filler).

Informasjon om behandling med Hylase.
Behandlingen tar ca. 15 min. Behandling med Hylase oppleves ofte som vondt, ettersom stoffet svir når det injiseres inn under huden/ i området hvor filler skal fjernes. Det gir seg imidlertid ofte ganske fort etter behandlingen. Resultat/ effekt ser man direkte, men man bør la det gå minimum 1 uke før ny vurdering. Pris for behandling med Hylase er ca. 3000 kr per gang, og det er viktig at «hjelpende klinikk» ikke kan garantere for at det løser hele problemet. Kvaliteten på filleren som er benyttet avgjør også hvor effektiv behandlingen med Hylase er.

Marianne Hverven

Marianne Hverven

Beautyblogg er Signaturklinikken sin egen blogg. Her finner du ytterligere informasjon, tips og råd om produkter og behandlinger. De ulike artiklene skrives av Signaturklinikken sine ansatte, og er det noe mer du lurer på er det bare å ta kontakt med oss på telefon 920 18 225.

Marianne Hverven startet Beautyblogg tilbake i 2014 som en selvstendig blogg. I 2015 etablerte hun Signaturklinikken i Lillestrøm, som siden har vokst til flere avdelinger med svært erfarne behandlere.

Del og kommentar

Behandlinger

Dermapen
Laserbehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Hudanalyse
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Vipper & Bryn
Hudbehandlinger
Rynkebehandling
Dermapen
Hudanalyse
Hudbehandlinger Signaturklinikken
Hudbehandlinger
Laserbehandling
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Behandling med Botox/ toksin
Rynkebehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Vipper & Bryn