Oppdatert:
Oppdatert:

Restylane Skinbooster Hudforyngelse

Har du tørr og livløs hud? Synes du at du ser sliten ut, eller ser du noen linjer du ikke føler deg vel med? Du har kanskje vurdert å prøve Restylane Skinbooster, en unik fuktbehandling fra innsiden. Her får du svar på det du lurer på. Vi har nemlig spurt den erfarne, autoriserte Restylane-behandleren, Britta Fossland Goldsack.

Restylane Skinbooster Signaturklinikken Beautyblogg

Hva er Restylane Skinbooster?

Det ligger i ordet, for det gir huden en skikkelig boost. Restylane Skinbooster er en tynn hyaluronsyre som fukter huden fra innsiden, strammer opp og gir glød.
Restylane Skinbooster ble lansert tilbake i 2004, og har gitt navn til en helt egen behandlingskategori = Skinbooster. Den er forsøkt kopiert utallige ganger, men ønsker du en behandling som holder det den lover og som har bunnsolid dokumentasjon på sikkert og effekt, er det selv idag ingen over eller ved siden av.

Hvordan virker Restylane Skinbooster?

Når du tar en behandling med Restylane Skinbooster tilføres små dråper med hyaluronsyre rett under huden. Dette setter i gang hudens egne hudforyngende prosesser og stimulerer produksjon av kollagen og elastin, i tillegg til å tilføre fukt og gi glød.

Hvorfor bør man velge Restylane Skinbooster fremfor andre fuktbehandlinger på markedet?

Restylane er verdens mest benyttede filler med hyaluronsyre. Restylane er naturlig og biologisk nedbrytbart, i tillegg til at hyaluronsyren i Restylane er lik den som finnes i kroppens celler allerede. Ikke minst er Restylane grundig dokumentert med mange års uavhengig, vitenskapelig forskning og inneholder ikke animalske stoffer. At Restylane Skinbooster har vært på markedet siden 2004 gjør også at vi har svært god erfaring med behandlingen på lang sikt, og vi vet hva den gjør og ikke gjør.

Hva er forskjellen på Restylane Skinbooster og vanlig Restylane-filler?

Hyaluronsyren i andre Restylane-produkter er tykkere og egner seg bedre til å skape kontur og gjenopprette tapt volum. Skinbooster består av tynnere hyaluronsyre som injiseres som små dråper i huden, og egner seg perfekt til å tilføre fukt, gi litt volum og glød.

Hvilke områder kan behandles?

Behandling med Skinbooster er perfekt for å gi ekstra glød til ansiktet, men også på områder med tynn hud som halsen, bryst og på hender. Behandlingen tilfører fukt, og gir litt fylde og et yngre inntrykk. Skinbooster er også en behandling som brukes til å myke opp arrvev og minske synligheten av for eksempel aknearr. Det er i tillegg effektivt å kombinere med andre typer Restylane, som gjenoppretter volum og kontur, mens Skinbooster gir fukt og glød.

Hvor mange behandlinger trenger man?

Det er veldig individuelt hvor mye man trenger, men det anbefales å starte med tre behandlinger med noen ukers mellomrom. Deretter ser man hvor mye som trengs for å vedlikeholde resultatet i forhold til hudforbedring, oppstramming og fukt. For de fleste er det nok med en såkalt «touch-up» etter 9-12 måneder.

Når ser man resultatet av behandlingen?

Det kan faktisk ta litt tid før man ser resultatet. Årsaken er at Skinbooster jobber i huden lenge etter behandlingen. De fleste sier at de ser resultater spesielt etter den andre behandlingen, når huden ser yngre og friskere ut.

Gir det noe volum?

En autorisert Restylanebehandler er veldig oppmerksom på dette. Restylane Skinbooster setter i gang prosesser i huden som pågår i lang tid etter behandlingen, og behandlingen gir derfor litt ekstra volum over tid. Man må ikke overdrive, men brukt riktig gir Skinbooster et friskt og sunt utseende.

Hvor lenge varer effekten?

Når du har tatt tre behandlinger med Skinbooster varer resultatet lenge. Som regel kan du ta en behandling igjen etter rundt 9-12 måneder, for å vedlikeholde resultatet. Ofte blir huden så fin av Skinbooster på sikt, at det kan ta over et år før det er behov for vedlikehold. Det er svært individuelt.

Hvordan ser man ut umiddelbart etter behandlingen?

Rett etter behandling ser man lite forskjell. Kanskje du har fått bitte litt mer volum, men Restylane Skinbooster bruker tid på å sette i gang de hudstimulerende prosessene, og de synlige resultatene med et friskere utseende og mer glød kommer gjerne etter noen uker.

Hvor ofte kan man ta det?

Jeg sier gjerne at når man har tatt Skinbooster tre ganger og har fått gang i hudens egne prosesser, bør det gå 9 måneder før du tar en oppfølgende behandling. Det er allikevel alltid individuelt, avhengig av utgangspunktet.

Kan man få blåmerker av behandlingen?

Noen får lettere blåmerker enn andre, men med riktig injeksjonsteknikk er det minimal risiko for synlige blåmerker (selv om man aldri kan utelukke det). Litt lett rødhet er også normalt etter behandlingen.

Av sjeldne, men alvorlige komplikasjoner er allergiske reaksjoner eller okklusjon (vevsdød).
En erfaren Restylane behandler vil normalt se og håndtere denne type komplikasjon umiddelbart og aller helst unngå at den i det hele tatt oppstår.

Hva koster det?

En pakkepris på tre behandlinger koster hos Signaturklinikken kr 7970,-. Da sparer du 1000 kroner i forhold til å ta behandlingene hver for seg. En enkel behandling med Restylane Skinbooster (1 ml) koster kr 2990,-.

Hvilken aldersgruppe passer Restylane Skinbooster for?

Restylane Skinbooster passer til de fleste fra tredveårene, når mange begynner å merke de første, fine linjene eller man ser sliten ut. Restylane Skinbooster brukes av flere som en forebyggende behandling som forsinker aldringsprosessen og forbedrer hudkvaliteten. Restylane Skinbooster passer derfor til alle voksne som ønsker å friske opp huden og tilføre fukt. Viktig å presisere at vi ikke behandler gravide og ammende.

Marianne Hverven

Marianne Hverven

Beautyblogg er Signaturklinikken sin egen blogg. Her finner du ytterligere informasjon, tips og råd om produkter og behandlinger. De ulike artiklene skrives av Signaturklinikken sine ansatte, og er det noe mer du lurer på er det bare å ta kontakt med oss på telefon 920 18 225.

Marianne Hverven startet Beautyblogg tilbake i 2014 som en selvstendig blogg. I 2015 etablerte hun Signaturklinikken i Lillestrøm, som siden har vokst til flere avdelinger med svært erfarne behandlere.

Del og kommentar

Behandlinger

Dermapen
Laserbehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Hudanalyse
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Vipper & Bryn
Hudbehandlinger
Rynkebehandling
Dermapen
Hudanalyse
Hudbehandlinger Signaturklinikken
Hudbehandlinger
Laserbehandling
Restylane/ filler Signaturklinikken
Restylane / Fillerbehandling
Behandling med Botox/ toksin
Rynkebehandling
sculptra-behandling
Sculptra
Vipper & Bryn