Jeg ble ringt opp av VG, det var en artikkel om økning av menn som setter Botulinumtoksin/Azzalure.
Alltid morsomt når man blir intervjuet. Hva velger journalisten ut av det man har snakket om til artikkelen?

Les Artikkel i VG 

Her er noen sitater:

– Det går sakte oppover med menn. Det har ikke eksplodert, men vi ser en årlig økning, sier Marianne Hverven, markedsansvarlig hos Oslo Hudpleieklinikk.

Marianne Hverven, markedsansvarlig hos Oslo Hudpleieklinikk, peker på tre hovedkategorier av menn i kundegruppen:

– Den unge, urbane mannen under 28. Her er det en stor andel homofile eller metrofile, motebevisste menn, som er i et miljø der det er akseptert. De er tidlig ute med å ta den første linjen. Videre har du businessmannen, som føler seg trøtt og vil henge med. Den siste kategorien er de som er sendt av konene: De har kanskje ikke tenkt tanken selv, men de gjør det kona har bedt om.

Det er antallet typiske næringslivsmannen som øker, ifølge klinikker VG Helg har kontaktet.

– Det er få snekkere og arbeiderklassemenn som kaster seg på en sånn trend. De vil le av det og oppfatte det som en feminisering av mannen. I næringslivet er det mer legitimt å være opptatt av kropp og utseende. Der signaliserer sunnhet og friskhet vitalitet og styrke. En form for makt gjennom fysisk kapital, sier sosiolog Marianne Inez Lien.

Erik Grefberg hos Teres trekker frem urban tilhørighet som avgjørende:

– Det er så banalt at hvis du er en bonde på Løten, så jobber du på gården din og er ikke daglig sjenert av den begynnende rynken. Hvis du derimot er mellomleder og bor på Frogner, er sannsynligheten stor for at du er mer på byen, du representerer firmaet ditt, og du vil opp og frem. Forfengeligheten står mer i sentrum.

Beautyblogg logoby Marianne